Base-Host - pitanja i odgovori

poruka: 1.035
|
čitano: 196.394
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator

Mario,ovaj forumaš isto od nekud iz Rusije nabavlja ključeve.

I kaže za BF3:

BF3 i BF3LE - trebala je biti normalna engleska verzija no danas (13.10.2011 u 12:46h) došle informacije da će vjerojatno biti Ruska verzija te stoga pričekajte do kad ne bude sve 100% jasno. "According todays info: Official language Russian, English not supported, very possible region restriction. Widows XP not supported"

Znaš li i ti nešto o tome ili?

Informiraj se pa nam javi,da stignemo povuć pare od tebe i kupit igru negdje drugdje.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
9 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Re: Base-Host - pitanja i odgovori
pirat kaže...

I kaže za BF3:

BF3 i BF3LE - trebala je biti normalna engleska verzija no danas (13.10.2011 u 12:46h) došle informacije da će vjerojatno biti Ruska verzija te stoga pričekajte do kad ne bude sve 100% jasno. "According todays info: Official language Russian, English not supported, very possible region restriction. Widows XP not supported"

Informiraj se pa nam javi,da stignemo povuć pare od tebe i kupit igru negdje drugdje.

Ah, a baš sam planirao uzeti kod Maria. {#}

15 godina
neaktivan

Kolko sam ja skuzio njega,njemu je dobavljac vec javio da su kljucevi iz engleske...Mozda je ovo neki drugi dobavljac iz rusije,ko zna neka pojasni opet.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kach kaže...

Kolko sam ja skuzio njega,njemu je dobavljac vec javio da su kljucevi iz engleske...Mozda je ovo neki drugi dobavljac iz rusije,ko zna neka pojasni opet.

Pa i ovome je dobavljač rekao da će biti engleska verzija, ali danas su se stvari promijenile.

14 godina

Upravo stiglo na mail: (VEZANO ZA EPLATI)

Budući da se počelo šuškati kako Battlefield 3 i Battlefield 3 Limited Edition neće biti Engleske verzije kako je najavljeno nego Ruske,
ovim putem želim skrenuti pozornost svim kupcima kako ova informacija još uvijek nije 100% potvrđena.

Koja će točno verzija biti dostupna znat će se na dan izlaska igre na američkom tržištu (25.10.2011)
Ukoliko se bude radilo o Ruskoj verziji, oni kupci koji budu htjeli, imat će dva dana za povući novce.
Također želimo napomenuti kako ćemo svakog kupca kontaktirati o tome želi li povući novce ili želi da mu isporučimo key.

Unaprijed se zahvaljujemo na razumjevanju i ispričavamo se zbog ove situacije!

Sva dodatna pitanja možete uputiti na naš e-mail uplate.eplati@gmail.com

To je vezano za eplati, pretpostavljam da onda važi i za Base-Host.

http://steam-expo.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 17:32 (OriginalEXE).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Joj znao sam da ce neko glupo sranje bit od svega toga,a neda mi se sad jos 150 kn dodatno davat da narucim preko origina.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
OriginalEXE kaže...

Također želimo napomenuti kako ćemo svakog kupca kontaktirati o tome želi li povući novce ili želi da mu isporučimo key.

A neznam tko bi pristao na to da dobije Rusku verziju.

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...
OriginalEXE kaže...

A neznam tko bi pristao na to da dobije Rusku verziju.

Kažu da se mogu zamjeniti datoteke sa engleskima (kao kod MW2). 

http://steam-expo.com/
17 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Kažu da se mogu zamjeniti datoteke sa engleskima (kao kod MW2). 

I onda nakon svakog patcha vračaj opet natrag. A biti će ih siguno nemali broj...

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina

Bilo bi dobro da se Mario javi i kaže situaciju da se bezvene svi ne j*bemo 2 dana prije izlaska igre.....

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
perkoxcar kaže...

Bilo bi dobro da se Mario javi i kaže situaciju da se bezvene svi ne j*bemo 2 dana prije izlaska igre.....

Upravo tako. Ja osobno neću nikakve verzije osim engleske, no imajući na umu moju sreću sa igrama, dobit ću tursku verziju sa uzbekistanskim jezikom na mađarskom narječju.

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan

Ne nego cemo dobit verziju na hrvatskom sa hrvatskim voice overom hahaha.

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

pisalo je da je engleska verzija i to hoću,vezano za base host

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
M4X kaže...

16 godina
M4X kaže...

i još uvijek piše{#}

14 godina
neaktivan

jel mi moze netko reci sta sve trebam napisati u ovoj uplatnici.... jel treba sta staviti u ove kucice za ''Model'' ili lijevo dolje ''Statističko obiljezje'' ugl koje sve kucice treba popuniti a koje ne

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MjezZza kaže...

jel mi moze netko reci sta sve trebam napisati u ovoj uplatnici.... jel treba sta staviti u ove kucice za ''Model'' ili lijevo dolje ''Statističko obiljezje'' ugl koje sve kucice treba popuniti a koje ne

Malo kriva tema

Stavljas ono sta dobijes od njih znaci one podatke od koji su ti najvazniji br racuna i ime i prezime od onoga kome saljes ovo ti nije toliko bitno!

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 21:19 (Demzi94).
16 godina

post samo da mi ova  tema bude u "temama u kojim sudjelujem" da ju lakše pratim.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...
MjezZza kaže...

Malo kriva tema

Stavljas ono sta dobijes od njih znaci one podatke od koji su ti najvazniji br racuna i ime i prezime od onoga kome saljes ovo ti nije toliko bitno!

ok sad sam skoro sve napiso osim ovo u mail sta sam dobio ''Poziv na broj: ...'' treba napisati pod ''Poziv na broj odobrenja''?

13 godina
neaktivan
MjezZza kaže...
Demzi94 kaže...
MjezZza kaže...

Malo kriva tema

ok sad sam skoro sve napiso osim ovo u mail sta sam dobio ''Poziv na broj: ...'' treba napisati pod ''Poziv na broj odobrenja''?

ja tu svaki put napisem svoj broj mobitela i uvek sve stima mislim da cak to nemoras niti napisat!

15 godina

sve mi se cini da ce ovaj EA sve zivo zakenjati i da ce nastati takav kaos 25-28.10 koji ce navuci dodatni bijes igraca. sada daju ako narucis preko origina preload igre vec 21.10, sto je pohvalno da se rasterete serverim u prvih 2-3 dana.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pirat kaže...

I kaže za BF3:

Jos nema odgovora {#}

15 godina

znati cemo svi za koji dan o cemu se tocno radi... strpi se malo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

zanimam me kakva su iskustva sa pre-orderanjem sa base-hosta?i kako aktivirati key u assassins creed relevation??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel postoji kakav službeni odgovor s Base Host-a koju verziju BF 3 će nam na kraju isporučiti?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 12:45 (ll2p).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

a cuj, na njegovim sluzbenim stranicama pise da je key sluzbeno tj standardni engleski i da se  bla bla:ž

Ova igra je standardna engleska verzija koju možete aktivirati bilo gdje u svijetu te nema teritorijalnih ograničenja.

Igra se aktivira putem EA Download Managera.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan
skank666 kaže...

a cuj, na njegovim sluzbenim stranicama pise da je key sluzbeno tj standardni engleski i da se  bla bla:ž

Ova igra je standardna engleska verzija koju možete aktivirati bilo gdje u svijetu te nema teritorijalnih ograničenja.

ti kao nemas para za bf3 na orginu a kupio si gtx 580 i imas brdo skupih igrica na stemu od crysisa 2 pa nadalje ?

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57
13 godina
neaktivan
HC for Life kaže...
skank666 kaže...

ti kao nemas para za bf3 na orginu a kupio si gtx 580 i imas brdo skupih igrica na stemu od crysisa 2 pa nadalje ?

Nije bitno imas li para nego zasto dati 400 kad mozes 150?cemu?

13 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
HC for Life kaže...
skank666 kaže...

Nije bitno imas li para nego zasto dati 400 kad mozes 150?cemu?

nije 400 nego 370 i nije 150 nego 220 il kolko vec (barem znas da si miran sa cd keyem kad das vise para a ne da je neki russian)

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 14:14 (HC for Life).
13 godina
neaktivan

nije 400 nego 370 i nije 150 nego 220 il kolko vec (barem znas da si miran sa cd keyem kad das vise para a ne da je neki russian)

dobro sad 400 i 370 (zapravo je 372,77116) nije neka razlika  inace ja cu uzet standard key ako bude eng tako da je onda 145 ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 14:20 (Logigamer).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice