ASRock XFast Lan

poruka: 8
|
čitano: 7.920
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
ASRock XFast Lan

Našao sam ovaj ASRock  XFast Lan neznam čemu služi pošto plairam kupiti ASRock matičnu?

Dali on služi za smanjenje pinga u igrama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: ASRock XFast Lan
iwan7777777 kaže...

Našao sam ovaj ASRock  XFast Lan neznam čemu služi pošto plairam kupiti ASRock matičnu?

Dali on služi za smanjenje pinga u igrama?

Pa koliko sam ja shvatio da, barem tako pise.

Ofc.
17 godina
ASRock XFast Lan

To je inače program cFosSpeed koji se plaća, a ovo je revizija programa za AsRock koja je besplatna sa pločom. Koristim ga već par godina i nisam do sad nijednom uočio zastajkivanje tj. odlično dodjeljuje prioritete. Opis

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ASRock XFast Lan

- kao i svaka druga reklama, samo je bitno da proda proizvod, obečanja i ispunjenje su različite stvari.

- aplikacija je običan QoS, beskorisno, pogotovo ako imate IPTV, VOIP i ISPov modem. Ping ovisi o opterećenju, bandwith o paketu pretplate. Čarobni štapić ne postoji.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ASRock XFast Lan

Plus ovo....Cons: Uninstall requires system restore {#}

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ASRock XFast Lan

xFast USB djeluje, ali meni nije previše pomogao, a LAN više štete nego koristi ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
makaza kaže...

Plus ovo....Cons: Uninstall requires system restore {#}

Ovo nije istina. Jest da se može deinstalirati jedino preko add/remove programs, ali maksimalno traži samo reset jer vraća standardni LAN driver umjesto svog(kao i pri instalaciji, samo tada stavlja svoj driver umjesto standardnog).

Nema nikakvog ubrzanja sa cFosSpeedom već samo dodjeljivanje prioriteta. Pošto mi više programa istovremeno pristupa Internetu(torrent, eMule, DC++, FTP, web browser, igre), dok igram multiplayer ili browsam netom(streaming) nema nikakvog zastajkivanja jer download programi dobiju niži prioritet i čekaju. Meni je program veoma koristan. A što se tiče marketinga, istina je...prodaju tuđi program kao svoje postignuće :)

14 godina
Bulldozer kaže...

xFast USB djeluje, ali meni nije previše pomogao, a LAN više štete nego koristi ...

xFast usb je super. Write speed se podupla (mushkin mulholland sa 8MB/s na 20MB/s). xFast lan nisam probao..

bez xFast usb bez xFast usb
sa xFast usb sa xFast usb
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice