Našao sam ovaj ASRock XFast Lan neznam čemu služi pošto plairam kupiti ASRock matičnu?
Dali on služi za smanjenje pinga u igrama?
Našao sam ovaj ASRock XFast Lan neznam čemu služi pošto plairam kupiti ASRock matičnu?
Pa koliko sam ja shvatio da, barem tako pise.
- kao i svaka druga reklama, samo je bitno da proda proizvod, obečanja i ispunjenje su različite stvari.
- aplikacija je običan QoS, beskorisno, pogotovo ako imate IPTV, VOIP i ISPov modem. Ping ovisi o opterećenju, bandwith o paketu pretplate. Čarobni štapić ne postoji.
Plus ovo....Cons: Uninstall requires system restore
xFast USB djeluje, ali meni nije previše pomogao, a LAN više štete nego koristi ...
Plus ovo....Cons: Uninstall requires system restore
Ovo nije istina. Jest da se može deinstalirati jedino preko add/remove programs, ali maksimalno traži samo reset jer vraća standardni LAN driver umjesto svog(kao i pri instalaciji, samo tada stavlja svoj driver umjesto standardnog).
Nema nikakvog ubrzanja sa cFosSpeedom već samo dodjeljivanje prioriteta. Pošto mi više programa istovremeno pristupa Internetu(torrent, eMule, DC++, FTP, web browser, igre), dok igram multiplayer ili browsam netom(streaming) nema nikakvog zastajkivanja jer download programi dobiju niži prioritet i čekaju. Meni je program veoma koristan. A što se tiče marketinga, istina je...prodaju tuđi program kao svoje postignuće :)