Anonymous najavio napad na Facebook

poruka: 43
|
čitano: 7.533
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

"Haktivisti koji se okupljaju pod nazivom Anonymous do sada su pokrenuli i ostvarili brojne akcije kojima su željeli upozoriti javnost i korisnike interneta na korumpirane vlade, nesigurne online servise te slične stvari, usporedo šireći glas i filozofiju slobodnog interneta. Ovoga puta okomili su se na Facebook.

Svojom novom akcijom Operacija Facebook Anonymous žele upozoriti korisnike ove društvene mreže da Facebook ‘prodaje i ustupa informacije o svojim korisnicima vladinim agencijama mnogih zemalja, da ne brine o korisničkoj privatnosti i daje iluziju iste te da debelo zarađuje na svojim korisnicima’."

Kompletan transkript i video pogledajte na http://goo.gl/JxxFa

http://www.Hedonist385.in
Moj PC  
5 1 hvala 7
15 godina
neaktivan

neznam sto bih rekao nego SRETNO IM!!

edit: ne mislim sretno im u smislu da bi volio da nesto bude od ovoga jer i ja koristim facebook, nego u smislu da ce im to bit tezak posao jer ipak mislim da je facebook poprilično zaštičen.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 16:42 (luka.miskovic).

20 2 hvala 1
15 godina
protjeran
Re: Anonymous najavio napad na Facebook
i imaju sad napade po citavoj europi
pola firmi (ne it) je off

npr nasa bila tj rewe glavna
17 godina

Od poznatijih žrtava su: Sony PSN, talijanska policija, NATO, španjolska policija, Mastercard, PayPal i drugi. Upisati u google "anonymous napadi"

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 16:45 (Robi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
luka.miskovic kaže...

edit: ne mislim sretno im u smislu da bi volio da nesto bude od ovoga jer i ja koristim facebook, nego u smislu da ce im to bit tezak posao jer ipak mislim da je facebook poprilično zaštičen.

Pogledaj listu žrtava. Mislim da će facebook relativno brzo pasti pod napadom.

15 godina
neaktivan
Robi kaže...
luka.miskovic kaže...

Pogledaj listu žrtava. Mislim da će facebook relativno brzo pasti pod napadom.

i ja mislim da ce pasti, ovo se zapravo moglo i očekivati od anonymousa, ali tko zna vidit cemo oce li sto biti od ovoga.

16 godina
neaktivan

Želim im svu sreću i da uspiju uništiti tu kapitalističku organizaciju{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 16:49 (zeroname).

8 1 hvala 0
15 godina

Jedva čekam,znači da ovu novu godinu neču dočekat na facebooku več negdje s frendovima vani {#}

14 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Ti si predpostavljam na Facebooku 5-6 sati dnevno {#}

15 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

Jedva čekam,znači da ovu novu godinu neču dočekat na facebooku več negdje s frendovima vani {#}

čekaj, ti se šališ ili stvarno?

14 godina
neaktivan

Ionako sam otišo s fejsa,nemam više volje na njemu bit,trenutno sam na skajpu,za njega sam vezaniji,njega imam od početka kako mi je brat uveo internet,ionako mi fejs nije donjeo ništa dobro,jedino dobro je bilo to što sam našo rođaka kojeg nisam vidio jedno 6 godina,no sad se dopisujemo sa skajpom tako da je rješena stvar.

Da je meni otic u kameno doba Spilja u planini bila bi mi soba Krzno od medjeda bile bi mi gace Subara od mamuta na glavu mi stace

1 0 hvala 0
16 godina

danas je 5.6 i facebook radi

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
1 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
kinaa. kaže...
zeroname kaže...

Ti si predpostavljam na Facebooku 5-6 sati dnevno {#}

Ne 2 puta na dan po 10 min samo vidim šta ima novog i log off

17 godina
MilkMan kaže...

danas je 5.6 i facebook radi

November 5, 2011. Po naše 05. 11. 2011.

15 godina
protjeran

TO te ja pitam!!!!!!!!!

Napokon da se napadne i Facebook smanjit će broj ovisnika o facebook-u jer facebook na neki način uništava život dao Bog da unište Facebook zauvijek više mi je dosta ljudi koji uokolo govore pusti me na fejsu sam i stalno pričaju o tome.

Facebook od kad se pojavio svim klincima kod mene u školi koji su prije facebooka imali 5 sada imaju 3-4.

kalko1212
14 godina
neaktivan
Genije kaže...

TO te ja pitam!!!!!!!!!

Napokon da se napadne i Facebook smanjit će broj ovisnika o facebook-u jer facebook na neki način uništava život dao Bog da unište Facebook zauvijek više mi je dosta ljudi koji uokolo govore pusti me na fejsu sam i stalno pričaju o tome.

Facebook od kad se pojavio svim klincima kod mene u školi koji su prije facebooka imali 5 sada imaju 3-4.

Ma nisu ti samo djeca u pitanju,u pitanju su i odrasli ljudi,kad žena i muž imaju fejs muž odma ode na profil neke kvočke a žena mu spakira kofere i ode.Fejs je puno ljudi rastavio,ali i ubio.Fejs se više puta spominje zbog smrti nekih korisnika,inačer to su žrtve teških statusa,pedofilije,ljubavi i ostalih sranja,fejs nas je uništio dabog da pao fejs.

Da je meni otic u kameno doba Spilja u planini bila bi mi soba Krzno od medjeda bile bi mi gace Subara od mamuta na glavu mi stace
15 godina
protjeran
Dinče kaže...
Genije kaže...

TO te ja pitam!!!!!!!!!

Ma nisu ti samo djeca u pitanju,u pitanju su i odrasli ljudi,kad žena i muž imaju fejs muž odma ode na profil neke kvočke a žena mu spakira kofere i ode.Fejs je puno ljudi rastavio,ali i ubio.Fejs se više puta spominje zbog smrti nekih korisnika,inačer to su žrtve teških statusa,pedofilije,ljubavi i ostalih sranja,fejs nas je uništio dabog da pao fejs.

Tako treba Fejs je uništio cijeli svijet i napravio pola svijeta ovisnim o fejsu a pola a ostatak smo mi fejs je razlog zašto je cijeli svijet u krizi odkad se pojavio pali smo u krizu i ljudi se sve više mrze.

kalko1212
17 godina
luka.miskovic kaže...

To ti samo misliš Facebook je zapravo laka meta, zakaj točno nebitno sad no ubiti kad malo bolje pogledaš jedan veči DOS napad ak ništ drugo ga zronda u prašinu kad si rekel Keks.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
14 godina
neaktivan
Genije kaže...
Dinče kaže...
Genije kaže...

TO te ja pitam!!!!!!!!!

Tako treba Fejs je uništio cijeli svijet i napravio pola svijeta ovisnim o fejsu a pola a ostatak smo mi fejs je razlog zašto je cijeli svijet u krizi odkad se pojavio pali smo u krizu i ljudi se sve više mrze.

Ja bi rekao da je to od cigareta,alkohola,droge,al imaš ti pravo.Inačer te mržnje su ono po nacionalnoj osnovi,ima takih grupa posebno,nažalost toga ima sada svugdje tako da bi se potome trebalo sve ukinut sve stranice,svugdje postoji međusobna mržnja.

15 godina
protjeran
Dinče kaže...
Genije kaže...
Dinče kaže...
Genije kaže...

TO te ja pitam!!!!!!!!!

Ja bi rekao da je to od cigareta,alkohola,droge,al imaš ti pravo.Inačer te mržnje su ono po nacionalnoj osnovi,ima takih grupa posebno,nažalost toga ima sada svugdje tako da bi se potome trebalo sve ukinut sve stranice,svugdje postoji međusobna mržnja.

Ali najviše me muči jer je svijet naglo pao u novčanu krizu nakon per mijeseci ili tjedana nakon što se fejs pojavio. Točno se siječam tog dana kad sam kupio svoj prvi BUG 196 (onda smo već bili u krizi) i dana kada su na vijestima proglasili svijetsku krizu ali sve za vrijeme pojave fejsa dok ovaj Mark vlasnik i osnivač fejsa slobodno broji milijarde po minuti mi se ubijamo nuklearnim bombama za lipu.

kalko1212
15 godina
neaktivan
rambox kaže...

To ti samo misliš Facebook je zapravo laka meta, zakaj točno nebitno sad no ubiti kad malo bolje pogledaš jedan veči DOS napad ak ništ drugo ga zronda u prašinu kad si rekel Keks.{#}{#}

neznam, možda ali ja ipak mislim da je dobro zasticen(ipak je to baza podataka 750m+korisnika koja teži preko 250 GB bez kompresije ako se ne varam) ali kao sto je kolega gore rekao kada su uspili shebati PayPal, SONY, HBGary, nekoliko vladinih stranica itd ni face im vjerovatno nece predstavljati veći problem.

14 godina
protjeran

Što je sljedece? Napad na Google  {#}.

Ljudi koji stavljaju svoje osobne podatke, fotografije, broj cipela i što su jeli za ručak na online servise, su blago receno maloumni. Sami su si krivi što ti isti servisi iskorištavaju na veliko te  podatke.

The CAPS LOCK key is evil and must be destroyed
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
elwood kaže...

Što je sljedece? Napad na Google {#}.

Ljudi koji stavljaju svoje osobne podatke, fotografije, broj cipela i što su jeli za ručak na online servise, su blago receno maloumni. Sami su si krivi što ti isti servisi iskorištavaju na veliko te  podatke.

I kakvu korist sad neko ima od toga kaj smo jeli za ručak, datuma rođenja, imena, slike??

Dam im i povjest stranica koje sam posjetiv i dalje nevidim kakvu budu korist imali od toga.

Ako i sruše FB zauvjek (a to je skoro pa nemoguće) ljudi će preći na Google+ ili nešto drugo i oped budu svi visjeli na društvenim mrežama. 

Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
16 godina
neaktivan
Genije kaže...

TO te ja pitam!!!!!!!!!

Apsolutno sam ravnodušan prema Facebooku i hoce li ih Annon skršiti ili ne, samo pozdravljam avatar. {#}

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
14 godina
neaktivan

Anonymouse nemoze srusit facebook stranicu iz 2 razloga.1 razlog je to sto oni koriste DDOS napad na web stranice koje pokasavaju srusiti ,naime ddos funkcijonira na na temelju velikog uploada na tu stranicu od strane mnoštva kompjutera kontroliranih ddos bot-om koji uzrokuju krah stranice zbog prevelikog upolada.Facebook je dizajniran tako da moze primiti jako veliku kolicinu uploada jer se na njemu nalaze videa,chatovi i raznoraze 3.14zdarije pa ga je tom metodom nemoguce srusit.2 razlog zasto ga nemogu srusit je taj sto je fejsbook trenutno patchiran te nepostoji nijedna metoda kojom se moze hakirat bilo koji account a kamoli cijela stranica osim phising metode kojom se moze hakirat neciji account ako je taj korisnik nepazljiv.

0 2 hvala 0
14 godina

Neznam jel trebaju pomoć rado bi im pomogo {#}

Tata, tata zašto baka trći cik cak? -Šuti sine i dodavaj metke.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Phnemonen kaže...

Anonymouse nemoze srusit facebook stranicu iz 2 razloga.1 razlog je to sto oni koriste DDOS napad na web stranice koje pokasavaju srusiti ,naime ddos funkcijonira na na temelju velikog uploada na tu stranicu od strane mnoštva kompjutera kontroliranih ddos bot-om koji uzrokuju krah stranice zbog prevelikog upolada.Facebook je dizajniran tako da moze primiti jako veliku kolicinu uploada jer se na njemu nalaze videa,chatovi i raznoraze 3.14zdarije pa ga je tom metodom nemoguce srusit.2 razlog zasto ga nemogu srusit je taj sto je fejsbook trenutno patchiran te nepostoji nijedna metoda kojom se moze hakirat bilo koji account a kamoli cijela stranica osim phising metode kojom se moze hakirat neciji account ako je taj korisnik nepazljiv.

Budu oni nešto zmuljali{#}

kalko1212
16 godina
protjeran

Na te tvoje razloge necu komentirat nisam kompetentan samo cu rec :Cut ce se {#}

A ko vam kaze da nece biti nagodbe izmedju Anonymouse i FB?Fb da poprilicnu svoticu i tako svakog u mjesecu, ovi ne diraju fb zaradzuje osigurava premoc u drustvenim mrezama i tako dok google ne otvori svoju drustvenu mrezu i onda ponudi vise para da se provali u FB.Tipovi koji provaljuju NATO, sumnjam da im je tako tesko provalit u FB koji je rupetina za NATO.

http://s7.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=21829
14 godina
neaktivan
311008 kaže...

Na te tvoje razloge necu komentirat nisam kompetentan samo cu rec :Cut ce se {#}

A ko vam kaze da nece biti nagodbe izmedju Anonymouse i FB?Fb da poprilicnu svoticu i tako svakog u mjesecu, ovi ne diraju fb zaradzuje osigurava premoc u drustvenim mrezama i tako dok google ne otvori svoju drustvenu mrezu i onda ponudi vise para da se provali u FB.Tipovi koji provaljuju NATO, sumnjam da im je tako tesko provalit u FB koji je rupetina za NATO.

Nemoj ti mene shvatit kao da ja branim fb...ja bih volio da ga sruse

15 godina

Imam FB acc, ali ga nisam bogme dugo koristio tako da mi je tako svejedno sta ce bit isa tom mrezom no da se hakne Facebook, ne bi me zacudilo da se poveca broj samoubojstava, pogotovo kod mlade populacije koja doslovce zivi na toj mrezi (na zalost).

Osobno mislim da socijalne mreze nisu losa stvar, ali sve u granicama normale...naravno.

Napravio sam si profil na Google+ pa cemo vidjeti sta ce biti od toga, makar onaj hype se smanjuje, pogotovo sada kada ga stranice i mnogi portali nakon sto im je Google obrisao profile, micu znak za G+ iz nekog "protesta"....trebao je Google to malo drugacije izvesti (no necemo vise OT).

Mislim da je ekipa koja najavljuje napad definitivno sposobna za tako nesto, sto su uostalom vec i pokazali na brojnim primjerima.

Nisam jedino citao koji im je tocan cilj tj. razlog napada....nisam kod kuce pa nemam bas toliko vremena, ali budem sutra ujutro malo to detaljnije pronjuskao,

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice