kad sam ima brzinu 256kb/s jedno vrimwe sam ima upload na 90KB/s
a sad kad iman 512 iman upload na 35kb/s
kako digniti taj upload ?
o cemu ti pricas?!
pa to ti ovisi od torrenta do torrenta, od servera do serrvera....ne ovisi o brzini koju ti tvoj operater dava...i nije ti bitan upload, bitan ti je download...osim ako ne hostas...a tu si mozes testirat i prevu brzinu neta (preporucam da odaberes server u londonu...il ljubljani)
EDIT:BTW. neznam koliko god. imas, al si se mogao malo potruditi bolje to napisat
sve mi je islo dobro dok mi nisu digli brzinu na 512 od onda mi se poremetia up load
na svakom torrentu mi je isla brzina 80 90 kb/s sa bilo koje starnice da sam skida
razumis???
Ajde upisi u trazilicu foruma pojam TORRENT pa ces fino dobit listu tema i u njima ti je sve potanko objasnjeno.
sve mi je islo dobro dok mi nisu digli brzinu na 512 od onda mi se poremetia up load
na svakom torrentu mi je isla brzina 80 90 kb/s sa bilo koje starnice da sam skida
razumis???
gle...znaci ti download-as torrente, za to ti nije bitan upload, nego download...SHVATI TO!!!....upload ti je bitan, al ne tako velik, dovoljno ti je nekih 10kb, tek toliko da te ne banaju, a tek poslije kad skines, onda pusti da se seeda...znaci...bitan ti je download...i nema nikakve veze to sto su ti oni povecali upload, to ti ima veze sa serverom od torrenta koji skidas...meni je jedan dan 10, drugi 30 a treci mi je 0.2...kuis?? al imas tamo u opcijama pod bandwith allocation, pa mozes mu odrediti max upload i max download...
@ F1-IVO
ta "trazilica" nista ne valja. netko tko i hoce pronaci staru temu, jednostavno ne moze... :-/
@ F1-IVO
ta "trazilica" nista ne valja. netko tko i hoce pronaci staru temu, jednostavno ne moze... :-/
da, malo je glupo sto ja mislim da ona reda teme po starosti,a ne po slicnosti pojma koji uppises....probaj na ovoj trazilici