Nope nema više toliko bodova sad dobivate 75 za povezivanje na fejs i ukupno dobijete 125 ako se ne varam :P
https://stellartalk.org/topic/1736-information-about-the-waitlist/
Nope nema više toliko bodova sad dobivate 75 za povezivanje na fejs i ukupno dobijete 125 ako se ne varam :P
https://stellartalk.org/topic/1736-information-about-the-waitlist/
Vrijednost i dalje rapidno raste, sa 180 000 STR za 1 BTC, cijena je pala na 117 807 STR za 1 BTC. Ko je ostavio nešto krupno, nije napravio loš potez. Ali vrijedi čekati još koji sat eventualno dan.
Ne vraćaju, dobiješ novih 25, to je dobro samo ako pošalješ na svoj acc. pa možeš vratiti sebi. Samo si tada 25 STR u plusu. :)
Ne vraćaju, dobiješ novih 25, to je dobro samo ako pošalješ na svoj acc. pa možeš vratiti sebi. Samo si tada 25 STR u plusu. :)
E pa to, on nije dobio "novih" 25
Kad pošalje jednom th 25 STR i vrate mu 25 STR to je to. Drugi puta kada pošalje nema više para nazad, tako da sve što može napraviti je reči bay bay may 25 STR
Edit:
I dalje vračaju 25 STR slika
Kad pošalje jednom th 25 STR i vrate mu 25 STR to je to. Drugi puta kada pošalje nema više para nazad, tako da sve što može napraviti je reči bay bay may 25 STR
Ne shvačate, on je napravio acc jučer, danas je dobio 50 STR i 25 je poslao nekom liku. Međutim, nije mu se vratilo tih 25, nego on sada nekim čudom ima 24 STR.
Evo slika: klik
Ovo je neka "viša" matematika jer su mene u školi učili da je 50-25=25, a ne 24
Preko koje stranice se plaća na premiumgiftcards, može li neko objasniti?
ovo sa stellarima je zaista "tko je jamio, jamio je". jebu u mozak više sa svim promjenama. smanjili su stellare za registraciju i verifikacije skoro na nulu i sad samo daju isprike za sve koji su se registrirali ovaj tjedan i još uvijek čekaju 3500 stellara. sa 1 dan sad već treba čekati nekoliko mjeseci na isplatu koje nikada na kraju ni ne bude. cijena stellara je skočila u 3 pm i sad ne žele davati veće isplate jer bi svi krenuli prodavati, cijena bi pala i oni ne bi zaradili milijune. od svega toga na kraju ne bude apsolutno ništa
ovo sa stellarima je zaista "tko je jamio, jamio je". jebu u mozak više sa svim promjenama. smanjili su stellare za registraciju i verifikacije skoro na nulu i sad samo daju isprike za sve koji su se registrirali ovaj tjedan i još uvijek čekaju 3500 stellara. sa 1 dan sad već treba čekati nekoliko mjeseci na isplatu koje nikada na kraju ni ne bude. cijena stellara je skočila u 3 pm i sad ne žele davati veće isplate jer bi svi krenuli prodavati, cijena bi pala i oni ne bi zaradili milijune. od svega toga na kraju ne bude apsolutno ništa
A kako bi oni to točno zaradili milijune?
Sve je to uredu, ali ne možeš napisat sve tako negativno jer koliko smo samo mi na forumu dobili $ iz ni ničega.. A ovo što je cijena porasla ima smisla da su smanjili onda, a to su i napisali da će davati bodove ovisno o cijeni.. Ne branim ja njih, ali niti se ne žalim.. Ovih 3500 stvarno na forumu zaobilaze i ignoriraju pitanje što veoma iritira :P dosta obečavaju, a onda kad napišu drugačije čude se što se svi žale.. I da to za zaradu oni tvrde da su "Stellar is a not-for-profit."
Otiđeš na premiumgiftcards staviš 1 na ono što želiš kupiti i zatim upišeš mail adresu i klikneš na Submit Order oni ti pošalju na mail gdje da uplatiš BTC. Kopiraš tu adreu ili što je to več, otiđeš na svoj coinbase račun klikneš Send Money i pogledaš na premiumgiftcards koliko to točno košta toliko staviš da im želiš poslati ( u BTC ) i ideš next nex i nakon otprilike pola sata ti stiže ti mail sa u mom slučaju steam wallet kodom.
Znači danas sam i sam isprobao stranicu i sve je prošlo bez problema.
Sada sam kupio Origin gift code (20$), međutim ne mogu odraditi redeem, izbacuje mi poruku kako kod nije validan.
Sada sam kupio Origin gift code (20$), međutim ne mogu odraditi redeem, izbacuje mi poruku kako kod nije validan.
Glupo pitanje malo, ali događa se da nisi možda razmak kopirao sa kodom pa ti neče kod priznati.
ako si se registrirao do ponedjeljka, dobio si sve stellare. ali sada kada je cijena porasla više ne isplaćuju ništa osim cca 125-150 stellara za sve verifikacije. oni su pobrali hrpetinu stellara i naravno, imaju obraza reći da je to sve non-profit. ne žele isplaćivati veće iznose jer bi cijena pala pošto su ljudi ljudi. većina bi odmah sve prodala. za 3500 izbjegavaju odgovor i samo govore narednih mjeseci bude isplata. a dok je cijena stellara bila mala, govorili su sutra
admin mi kaže ovo: just checked your account and you were funded your initial amt on Aug 5. So now the remainder is on waitlist like everyone else. All initial amounts are being given in order. No one has been taken out of order.
a kad sam ga pitao kako sam još uvijek na waiting listi ako je u vrijeme moje registracije tada bilo samo 17k ljudi na njoj, sve je to skočilo i palo nekoliko puta od čega je danas maknuto čak preko 30k ljudi a ja sam bio registriran prije skoro svih njih.... nema odgovora
ne znam zasto, al upravo sam dobio ponovo 3500, iako kad sam se rekao prije tjedan dana dobio 6900... ne zalim se, ali cudno :)
ne znam zasto, al upravo sam dobio ponovo 3500, iako kad sam se rekao prije tjedan dana dobio 6900... ne zalim se, ali cudno :)
a j..em te sretnoga haha
Također. Iako sam dobio onih 6900 bodova, sad sam se ulogirao na account i dobio još 3500 bodova
Također. Iako sam dobio onih 6900 bodova, sad sam se ulogirao na account i dobio još 3500 bodova
Ma tako sam i ja :) sad sam dobio na još jednome računu 3,5k, nemojte mislit da sam radio nove profile.. Uzeo od obitelji :D
Mi smo dobili tih 6900 zato što smo morali čekati za bodove? Barem ja.
EDIT: sa njihovog twitera
Stellar @StellarOrg · 1h
The first 20K people at the front of the waitlist have just been fully funded. Thanks for waiting it out!
i onda nas oni uvjeravaju da se waiting lista odrađuje ozbiljno. a jeste sretni hehe
Stiglo i meni :D Nego jel znate neke pouzdane stranice gdje se mogu kupovat igre pomoću bitcoina tih?
EDIT: prebacio sam odmah u bitcoine i za 4400 stellara sam dobio 0.042.. bitcoina što je oko 25 $, još da sutra stigne na curin, od dvojice legosa account i bit će para
Ko to oni, pričaš o ljudima koji su to sve pokrenuli ili o onima koji su prvi napravili acc?
meni takdoder stiglo na svim acc-ovima :D
svida mi se sto se cijena stellarima povecala :D
zaradio sam oko 165$ a jos mi treba doci an par frendovih acc-ova po 3.5k(3acca)
eh sada jel znate koj stranicu da mogu kupiti online karticu ili nesto da mogu kupovati s ebaya?
Nadam se da će sutra doći onima koji su se registrirali 5.8.
3,5k oko 20$ not bad :) vi koji tražite stranice imate u prošlim stranicama teme napisano par njih.. LOL eto ga sad samo na još 3 i ja odo u penziju aahhaha
Btw, ovako kako je krenulo bi trebali i biti sretni što nam još nedaju...
Ovo ne staje...
Evo za one koji bi kupovali sa bitcoinima na ebayu,amazonu itd.. postoji rjesenje. Naime ima par web stranica koje uz proviziju nude kupnju umjesto vas sa recimo ebaya.
Znaci vi njima platite u bitcoinima a oni to za vas kupe novcima. Neke od provjerenih stranica su snapcard i bitsumo. Ja nisam jos nista isprobao ali mozda se isplati riskirati.