Ima, isti shaderi. I kratkoca im je takoder zajednička. Kao i leveli u MP i nadogradnje oruzja u MP (ne isto, al djele tu značajku).
Takvo ce vam biti i u Medern Warfare 2. Zasto je isto? -Zato sto tako valja!
Ali igre uopce nisu iste, meni je COD4 bio 10 puta veci uzitak igrati nego COD5...

Al mi je najgore kad se ljudi žale za nešto što nisu platili i još pljuju po tome....prvo počnite kupovat igre pa onda recite da ne valjaju.Uostalom sve igre izbacuju patcheve pa je recimo mjesec dana nakon što igra izaže,dobije par patcheva sčim se riješi dosta bugova i slično,al naravno nema cracka za nj pa smo na 1.verziji igre i onda govorimo da ne valja...Stalker je(opčenito serijal)na početku uvijek bio pun bugova.Ali kroz par mjeseci izašlo je desetak patcheve i igra je onda normalna!Da imate original skinete patch instalirate i uživate.Ja nemam sve originalne igre(niti to tvrdim)ali barem ne pljujem po nećemu što sam dobio besplatno...a ono što sam platio je super jer stalno izlaze patchevi,razni modovi i slične stvari i sretan sam što mogu sve koristit bez ikakvih problema.Niti me DRM muči niti išta-samo "fol" razlozi zašto se piratizira...