Pogđanje product(CD) keyeva(Steam,Origin)

poruka: 4
|
čitano: 1.933
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dali se ikad samo bez veze utipkali neki key na origin ili steam i dobili igru ili ste barem culi da je nekome nesto tako uspjelo?

Zanima me samo informativno.

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Mislim da je to ne moguce. Posto svaki proizvod koji se kupi mora se ''ponistit'' ocitavanjem bar koda pa se tek onda aktivira. Bar po mojoj nekoj logici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa sta nisu kodovi unutar kutije,to bi onda znacilo da to nema veze sa bar kodom koji se skenira na kasi.

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pogđanje product(CD) keyeva(Steam,Origin)
SimeKZ kaže...

Mislim da je to ne moguce. Posto svaki proizvod koji se kupi mora se ''ponistit'' ocitavanjem bar koda pa se tek onda aktivira. Bar po mojoj nekoj logici.

bar code je isti na svakoj kutiji. Također i svi CD-i i DVD-i i knjižice s uputama su identični. Razlikuje se samo papirič s ključem.

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice