Nisam igrao igrice godinama zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 889
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nisam igrao igrice godinama

... jer sam imao loš komp i sad kupujem novi i namjeravam nadoknaditi propušteno. Napominjem da mi se sviđaju igrice tipa Assassin's Creed i Hitman recimo. Strategije mi i nisu baš drage, a ostalo bi mogao uzeti u obzir. Dajte prijedlog za ubijanje vremena sljedećih par mjeseci :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Otidji na sajtove kao sto su IGN i Gamespot,tamo imas detaljne opise o koliko hoces igara tako da mozes izabrati sta ti se svidi pa onda "nabavit" te igre.Izvini ako ti nisam dao nikakve predloge ali svakog covjeka druga stvar zanima i po meni reci igre kao sto su ta i ta je poprilicno bezveze,zato odes tamo sam odlucis koje igre ti najbolje izgledaju.

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 18:18 (Exprince).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Nisam igrao igrice godinama

Odlično, hvala ti. Definitvno ću pogledati. A ima li neka igrica koju baš nikako ne smijem propustiti? ( po nekom tvom osobnom sudu) :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 18:24 (arminko47).
14 godina
neaktivan

Portal 1, 2! :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Re: Nisam igrao igrice godinama
arminko47 kaže...

... jer sam imao loš komp i sad kupujem novi i namjeravam nadoknaditi propušteno. Napominjem da mi se sviđaju igrice tipa Assassin's Creed i Hitman recimo. Strategije mi i nisu baš drage, a ostalo bi mogao uzeti u obzir. Dajte prijedlog za ubijanje vremena sljedećih par mjeseci :D

Ima pun k*rac igara koje MORAS odigrat, ali posto volis igre kao hitmen svakako bih ti preporucio PREODLICAN Deus Ex: HR, mozda nije hardcore kao hitman ali imas toliko opcija za odabrati da svkako moras to odigrat.  Jos nesto, volio ili mrzio RPG-ove Mass Effect trilogiju moras preci. Uz  ovo imas i hrpu odlicnih (i jeftinih) Indie nasova, poput Torchlight-a, Trine-a i Orc Must Die-a (od ovih bi ti preporucio druge djelove ovih igara jer sve imaju multiplayer). Ako ista od ovog zaigras siguran sam da neces pozaliti. {#}

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
13 godina
neaktivan

Dota 2 je jos u beti ali ce postat veliki hit.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Otiđi na Steam i u storeu, pregledavaj igre, koja ti se svidi, imaš opis, slike i vide-e.

Ako ti se neka strašno svidi možeš je kupiti, odnosno "nabaviti". - To ti je isto jedan od načina.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo pokusacu preporucit neke igre po zanrovima.

RPG:

1.Dragon Age Origins

Stvarno genijalna igra,prica,grafika sve (malo je gameplay nezgodan za neke ljude ali moze se pretrpit)

2.Witcher 2

Igra sa veoma "odraslom" pricom i veoma zanimljivom,grafika je preljepa sve u svemu odlicna igra.

3.Mass Effect triologija

Sta reci imas google pa pogledaj 

4.Batman Akrham City i Arkham Asylum

Ovo su stvarno dvije igre koje mislim da svaki gamer treba odigrat po meni najvece iznenadjenje u zadnje vreme

5.Skyrim

Google is your friend :D

FPS:

1.Battlefield 3

SP kampanja je prosjecna ali ako imas para da kupis original igru MP je vredan cjene.

2.Metro 2033

FPS/Horror.Igra sa odlicnom grafikom,dobrom pricom i genijalnom atmosferom.

3.Half Life

Citav serijal ako nisi igrao.

Za sad to je to,ako se sjetim nekih igara jos onako dobrih dodacu defitivno (a ima ih jos dosta samo se ja nemogu sad sa vrha glave sjetit)

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam ni ja pa se ne hvalim:)

BTW

World Championships: 7, GP started: 302, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,560

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice