League of angels

poruka: 9
|
čitano: 4.258
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
League of angels

Jer cuo ko sta o ovoj igri ? Ili pokusao igrati ? 

Finger Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: League of angels

Ja ju igram i igrica je ok ne treba se skidat samo odes ovdje http://angel.gtarcade.com i napravis si acc ili se prijavis preko facebooka i igras..
Napoctku ce ti bit preglupo al sto duze igras osvajas vise stvari i postaje zanimljivo

13 godina
No sound kaže...

Ja ju igram i igrica je ok ne treba se skidat samo odes ovdje http://angel.gtarcade.com i napravis si acc ili se prijavis preko facebooka i igras..
Napoctku ce ti bit preglupo al sto duze igras osvajas vise stvari i postaje zanimljivo

Morat cu pokusati... jer ima kakvih likova iz lol-a ? 

Finger Up
12 godina
neaktivan

Haha nema ti ta igica veze sa lol-om

13 godina
No sound kaže...

hmm.. ne znam sta ti je tocno smijesno.. ali nebitno kao i ti..  Bila je rijec da ima likova iza lola u igri NE indeticni nego slicnih!

Finger Up
16 godina
neaktivan
razermario kaže...
No sound kaže...

hmm.. ne znam sta ti je tocno smijesno.. ali nebitno kao i ti..  Bila je rijec da ima likova iza lola u igri NE indeticni nego slicnih!

Činjenica da je igra pokonceptu daleko drugačija od LoL-a, tj. MOBA formata igre.

Neznam što ti nije jasno u njegovom odgovoru ?

15 godina
League of angels

jesam li ja jedini koji je naslov procitao kao "league of legends"

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
Paske kaže...
razermario kaže...
No sound kaže...

Činjenica da je igra pokonceptu daleko drugačija od LoL-a, tj. MOBA formata igre.

Neznam što ti nije jasno u njegovom odgovoru ?

LoL... nije u pitanju žanr igre.. ili kategorija kako god... nego sam negdje procitao da ima championa u igri slicnih iz lola, to jest istih samo malo preuredenih... 

Finger Up
12 godina
neaktivan

nema

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice