CS:GO 10Four Frag Movie

poruka: 5
|
čitano: 2.422
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Novi sam ovdje pa se bas i ne snalazim i izvinjavam se ako sam poslao temu u pogresan dio foruma. Naime radi se o tome da sam napravio Frag Movie koji bih volio da pogledate, komentarisete ako vam se dopada i ako zelite svoj Frag Movie da mi se svakako javite ne vezano za koju igru.

Poslije malo vise od mjesec dana rada konacno sam zavrsio svoj prvi CS:GO frag movie, nadam se da ce vam se svidjeti jer bi uskoro trebao biti i na Hazard Cinema YT kanalu. Volio bih cuti vase kritike uz napomenu da su kritike od iskusnih ljudi a ne od nekih random likova koji iza sebe nemaju ni jedan edit i pametuju, zahvalan sam na svim kritikama bile pozitivne ili negativne.

PREPORUKA: Gledajte u 60FPS ako mozete jer na 30FPS mozda bude malo laga jer nije video optimizovan za 30FPS.

Video:

Hvala.

Raven

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

like + sub...

samo nastavi sa radom, i pokušaj sa kojim clean editom s obzirom da izvlačiš maksimum iz tekstura! :)

weedafuqyee
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Jedan od najboljih edita koje sam ikad vidio. Ne govorim za killove, nego za sami edit.

Svaka čast.

SVEMOGUĆI
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Re: CS:GO 10Four Frag Movie

Hvala puno na kritikama i na subu, nadam se da ti se svidja moj rad, a sto se tice edita, prije nekad sam radio clean edite ali se u ovaj nije jednostavno uklapalo, vise edita dolazi uskoro. Pozz.

Raven
10 godina
neaktivan
Re: CS:GO 10Four Frag Movie

Hvala puno, mnogo mi znaci, drago mi je da ti se dopada, biti ce jos mnogo takvih uskoro. 

Raven
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice