zasto ne mogu lockat 333fps? imam 1gb graficku,4gb rama,quad core.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
2013. dolazi ti imaš problem sa FPS-ovima u Call of Duty 2 :DDDD
Probaj u DX7 mod prebacit ako nisi.
e da zaboravio sam reci da imam win7 i stavio sam u dx7 i opet vrti oko 260 fps...
e da zaboravio sam reci da imam win7 i stavio sam u dx7 i opet vrti oko 260 fps...
Meni HD6670@850/1.100MHz, 3Gb DDRII i E3300 Dual-Core@3GHz locka 333 FPSa na minimalnim detaljima, sve smanjeno/isključeno i u DIrectX 7 modu, ne znam u čemu je problem kod tebe. Probat počistit disk i registry sa CCleanerom i defragmentirat disk sa Defragglerom.
covjece nemam pojma...i u lolu ne mogu vise od 60 fps...
i u lolu ne mogu vise od 60 fps...
Valjda ti je VSync uključen, on locka FPS na refresh rate monitora.
Meni HD6670@850/1.100MHz, 3Gb DDRII i E3300 Dual-Core@3GHz locka 333 FPSa na minimalnim detaljima, sve smanjeno/isključeno i u DIrectX 7 modu, ne znam u čemu je problem kod tebe. Probat počistit disk i registry sa CCleanerom i defragmentirat disk sa Defragglerom.
koji OS imas?
iskljucio sam vsync i dalje nece lockat 333...ako ima netko vremena jel mi moze to rijesiti preko teamviewera?
skini zadnji patch i instaliraj ako već nisi
koji patch? driveri su svi apdejtani...
jesil ikad provjeravao kolika ti je upotreba jezgri tj na kojoj brzini i postotku rade?
jer sam stvarno iznenaden FPS-om s tvojom konfom,bit ce da je do cfg-a, koji koristis?
krivog si quoto,koristim razorov homemade cfg
oops xD
daj tocno ime tvog procesora,graficke!
A da prvo napišeš konfiguraciju? dabe govorit napravi ovo ono a neznate niti kakve komponente ima
ja se u takve stvari ne razumijem xD al na kutiji pise msi R7760 1GB GDDR5,dx11,oc editior,dual fans..a procesor je neki quadcore 2,7GHz
a procesor je cpu amd a6 x4 3670k
na kutiji ili na laptopu? uglavnom smanji rezoluciju pa onda probaj ako si sve ostalo napravio. trebalo bi raditi bez problema na 333
rezolucija mi je inace 1920x1080 smanjio sam na 1200x760 i opet ne mogu lockat 333...pise na kutiji(graficke i procesora)
CoD2 je igra koja koristi samo jednu jezgru,tak da bi povecanjem radnog takta procesora mogao dobiti zeljeno
CoD2 je igra koja koristi samo jednu jezgru,tak da bi povecanjem radnog takta procesora mogao dobiti zeljeno
Vidio sam da postoji patch koji riješava problem oko kompatibilnosti višejezgrenih procesora
evo ti rješenja: http://www.xtremeidiots.com/index.php?/topic/25912-for-cod2-players-multi-core-cpu-users-set-affinity-on-win7-or-vista/