BUG cod4 server

poruka: 1.867
|
čitano: 201.362
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Reci ti meni... 
Trenutno se placaju 2 public servera sa 16 slotova oko 120kn... 

Znaci 32 slota se placaju 120kn, a za 130kn mozemo imati 2 pub servera (ukupno 40 slotova) i jedan war server sa 12 slotova...

U mad?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 15:58 (rebelsy).

4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: BUG cod4 server
cuspajz kaže...

Jel mi moze neko objasnit recimo razliku između teamspek-a i ventrila, sa chatom na xfireu?

omfg kakvo ti imas pitanje xfire chat pozadinski zvukovi low kvaliteta zvuka kad pricas sve low dok se na ts sve ljepo cuje nema pozadinskih zvukova kako mama pece jaja za veceru ili stari gleda televiziju ili brat rjesava curu

Potpis
14 godina
BUG cod4 server

pozdrav admini,

mozete li stavit na server novu mapu nuketown molim was.to je custom mapa i zabavna je jako vec sam igro na cod black opsu na toj mapi i mogu reci da je super.

pa ako zelite je stavit na server odavde je mozete skinit ovdje

molim vas stavite je da malo igramo i na njoj

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
BUG cod4 server

http://cod4.hrvatski-hosting.com/usermaps/ ove mape koje su tu te se mogu staviti. znaci skine se mapa pa se stavi u usermaps. pa se mora u configu staviti od kud se skidaju mape za brzi download jer inace ce se mape skidati po 10kb/s

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Pare su bacene bez veze...

Serveri zjape prazni + nisu sredjeni kak spada...

Organiziraju se neke lige/turniri koji nemaju veze s nicim...

CB teama nema na vidiku...

Ne vidim kud to vodi...

EDIT: Oni koji su novcano pomagali za servere ce prestati zbog svega ovoga...

Na kraju nemamo nista...

Od sljedeceg mjeseca...

25 Zelim promjene
1 Ne zelim ih, neka ostane ovako
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 18:12 (rebelsy).

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

1.Serveri zjape prazni + nisu sredjeni kak spada...

2.Organiziraju se neke lige/turniri koji nemaju veze s nicim...

Ne vidim kud to vodi...

Na kraju nemamo nista...

1.što se tiće servera oni nisu sređeni do kraja, no nije admin niti vlasnik servera kriv što je server prazan. Ni sam neznam koliko sam minuta proveo sam lutajuci mapom dok netko nedođe da ga privucem na server. Nemožeš nikog na silu dovuć da igra....

2.Sama ideja je dobra da se skupimo mi BUGovci da igramo kao što je prvobitno bilo i zamišljeno kao osnova no nije realizirano. Ja nisam igrao te lige ali vidim da je bilo problema i da je zbog pojedinaca to sve propalo. 

Pare u početku nisu bacane bezveze i vlasnici i amini nisu ništa krivi već jednostavno igraći idu na punije servere i više poznate

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Da su sredjeni serveri mozda bi ekipa i igrala na njima...

Za 120kn su kupljena 2x16slot, a moglo se je kupiti 2x20slot pub i 1x12slot war... isplativost?

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Da su sredjeni serveri mozda bi ekipa i igrala na njima...

Za 120kn su kupljena 2x16slot, a moglo se je kupiti 2x20slot pub i 1x12slot war... isplativost?

Neko je gadno "usro" stvar...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
protjeran
BUG cod4 server

Kaj kenjate oko "uređenosti" servera.

Server je normalan ko i svi ostali promod serveri.

Kaj bi svi neke jadne custom mape i šarena slova...ko da ih nema dovoljno.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

Nadeovi, flash, smoke?

14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Što prevareni smo?

Što kažete da mi koji uplaćujemo za server drugi put uplatimo Rebelsyiju tj da on bude glavni admin? (mogao bi nam još ko pomoći u kupnji)

Što ti misliš Rebelsy?

Kruger
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
doxy kaže...

Nadeovi, flash, smoke?

Killcam, ff off?

Kruger
15 godina

Možete mi tu napisati koji je server pa da se priključim ili kak?

http://balcanclubsoundno1.tk/ besplatno skidanje rmx-a,mixeva :)) dj darac (ja) i dj knezo admini :)
15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Što prevareni smo?

Što kažete da mi koji uplaćujemo za server drugi put uplatimo Rebelsyiju tj da on bude glavni admin? (mogao bi nam još ko pomoći u kupnji)

Što ti misliš Rebelsy?

Ja ne mislim nista niti mogu odredjivati ista.

Ekipa je tu da odluci tko ce sta raditi... tko ce koliko doprinjeti zajednici ...

To nisu moji serveri, niti tvoji... ni od ne znam koga... oni su NAŠI (zajednicki) ... da se okupi ekipa i da se svi zabavimo...

EDIT: jbene pare nisu uopce problem... covjece pa 70 nas je u klanu ... da svaki drugi mjesec svako odvoji po 5kn imamo 350kn za 2 mjeseca da uplatimo servere, ts itd.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 18:27 (rebelsy).
17 godina
BUG cod4 server

Za srediti server je dovoljno nekoliko sati i onome tko nikada nije imao server a da ne kazem da se server nije sredio pun klinac. mislim nedopustivo je da promod server nema nade, smoke i flash i da svako malo ima neki problem. Ja sam sam slagao svoj codjumper server i to prvi puta pa sam uspio sve pohvatati u par sati. a vas bogami ima pa ne kuzim kako ne mozete sloziti to?? ili da ne mozete nekoga pitati da vam slozi server. Slazem se sa rebelsy da vam server nece zazivjeti sve dok ga ne slozite kako spada i uvedete neku organizaciju.dNET Mudo.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 18:25 (Patrick_cro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Prijedlog

Vidim da vas sad dosta nema vremena za igranje zbog škole. Pa kada završi škola (ili prije, ovisi kako se dogovorimo), napravimo novu temu. U toj temi ćemo zamoliti ljude da doniraju koju kunu na novi server. To neće trajati par tjedana, kao što je to bio slučaj sa ovim serverom, nego će sve ići puno brže. Za početak bi bilo dobro da imamo 2 servera. Jedan promod, drugi za war. Što je najbitnije to će sve organizirati forumaši koji imaju iskustva (predlažem rebeslya), tako da neće bit odugovlačenja. Biti će više admina, koji će kickat citere. Admini će biti oni koji su duže vrijeme na forumu, i ljudi u koje imamo povjerenja, a ne susjedi i prijatelji. Zatim predlažem da u klan pustimo samo forumaše. Te naravno uvjek će biti uključeni smoke, nade, FF ce bit off. I nece biti pacova i sličnih sranja!

17 SLAŽEM SE
1 neslažem se
Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 0
15 godina
cuspajz kaže...
Pero Dinamit kaže...

Teamspeak/Ventrilo - govor

Xfire chat - kao što ime i govori - pišeš

Mislio sam na grupni razgovor u xfireu (govor)

wtf? kako me izbaci sa teme? soz neobazirite se na ovo

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 18:39 (FiCoO).
15 godina
BUG cod4 server

Gle decki ja sad nisam bio prisutan bas zbog obaveza skolskih da to sredim pa budem miran...za nadeove i flasice i sl.. sve sam enablao ali nisu dosle, ja cu sad probati ponovno pa ako to neuspije onda stvarno neznam di grjesim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kocka123 kaže...
cuspajz kaže...

Jel mi moze neko objasnit recimo razliku između teamspek-a i ventrila, sa chatom na xfireu?

omfg kakvo ti imas pitanje xfire chat pozadinski zvukovi low kvaliteta zvuka kad pricas sve low dok se na ts sve ljepo cuje nema pozadinskih zvukova kako mama pece jaja za veceru ili stari gleda televiziju ili brat rjesava curu

il se dvoumiš oš jaja il ti je svejedno ili čistiš poslije papige :D

ts je odličan naspram xfirea, više postavki, bolje se čuje.. šteta što mi mic ne radi :/

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Teme (liga i turnir) se brisu -> nema nikakvih turnira/liga dok se sve ne sredi ...

Ovaj mjesec cemo izgurati tako kako je... sljedeci mjesec kupujemo servere od game.hr -a

Svi koji su zainteresirani za novcanu potporu neka se jave meni... nakon toga ce biti objavljena lista svih koji su donirali (cisto radi preglednosti)

Uredio sam malo xfire community stranicu (nije jos dovrseno ali ce biti uskoro)... ma da to nije toliko bitno...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 20:10 (rebelsy).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Serveri zjape prazni + nisu sredjeni kak spada...

Organiziraju se neke lige/turniri koji nemaju veze s nicim...

Ne vidim kud to vodi...

Na kraju nemamo nista...

Od sljedeceg mjeseca...

rebelsy pa pocnimo s cb teamom lol po meni bi ovak bilo sasvim u redu: replik, rebelsy, ja , fake , i jos netko warp ili netko

replik- mali kalas

rebelsy- scope valjda 

ja- veliki kalas

fake - mali kalas

warp il ko vec - veliki kalas

ja mislim da bi to bilo u redu :D

Potpis
14 godina
neaktivan
djdomi kaže...
kocka123 kaže...
cuspajz kaže...

il se dvoumiš oš jaja il ti je svejedno ili čistiš poslije papige :D

ts je odličan naspram xfirea, više postavki, bolje se čuje.. šteta što mi mic ne radi :/

Mama Maras: jospe oš jaja za večeru!?

Sin Maras: ma svejedno!

Mama Maras:nije svejedno!

:DD

Potpis
14 godina
kocka123 kaže...
rebelsy pa pocnimo s cb teamom lol po meni bi ovak bilo sasvim u redu: replik, rebelsy, ja , fake , i jos netko warp ili netko

replik- mali kalas

rebelsy- scope valjda 

ja- veliki kalas

fake - mali kalas

Znam da si ovo bez veze napisao i da ima puno boljih igrača, ali samo da u startu kažem da ako bi me zvali na CB, ja ne bi igrao. Jaki ste za mene, uostalom ja nemam iskustva i radio bi puno fail-ova. Pa imam samo 400 sati. Mislim da bi xCS bio puno bolji u toj ulozi.

Nego što se tiče servera, ja sam zainteresiran za doniranje. Samo recite jel to ide na onaj sistem, odem do banke upišem broj račun na uplatnicu i predam novce ? Jer sam tako već uplaćivao liku za PS3 igre.

O tempora, o mores !
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Da, tako to ide.

Odes u banku i uplatis.

Zainteresirani donatori za sljedeci mjesec neka mi se jave na xfireu ili tu na forumu na pp ..

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 22:40 (rebelsy).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Vidim nova pravila pa onda vas molim da maknete iz klana ovu dvojcu:

|BUG| Glory Man United  i 

|BUG| 3x-own3r

jer nisu na forumu.

Keops kaže...

Znam da si ovo bez veze napisao i da ima puno boljih igrača, ali samo da u startu kažem da ako bi me zvali na CB, ja ne bi igrao. Jaki ste za mene, uostalom ja nemam iskustva i radio bi puno fail-ova. Pa imam samo 400 sati. Mislim da bi xCS bio puno bolji u toj ulozi.

Nego što se tiče servera, ja sam zainteresiran za doniranje. Samo recite jel to ide na onaj sistem, odem do banke upišem broj račun na uplatnicu i predam novce ? Jer sam tako već uplaćivao liku za PS3 igre.

Da tako ide ili možeš preko interneta.

Kruger
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Kada budete uplacivali u ''napomenu'' stavite nick s foruma i npr ''uplata za server'' ... 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keops kaže...
kocka123 kaže...

replik- mali kalas

rebelsy- scope valjda 

ja- veliki kalas

fake - mali kalas

jesam to sam bezveze stavljo jer ni sam neznam tko je u klanu xD a znam da smo se nekako dosta istakli replik rebelsy i ja i fake ofc koji dobro igra :D

Potpis
14 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

http://www.game-hr.com/games-server.htm

server lociran u njemackoj - public - 2kn slot = 40kn x2 20 slot servera

server lociran u hrvatskoj - private - 4kn slot = 48kn 12 slot server

TOTAL: 128kn (2 publica po 20 slotova, 1 war server sa 12 slotova)

nije loše ;)

Špionjak Filip
15 godina
Big_Spija kaže...
rebelsy kaže...

http://www.game-hr.com/games-server.htm

server lociran u njemackoj - public - 2kn slot = 40kn x2 20 slot servera

server lociran u hrvatskoj - private - 4kn slot = 48kn 12 slot server

TOTAL: 128kn (2 publica po 20 slotova, 1 war server sa 12 slotova)

nije loše ;)

mislim da je to od steel-servers sad imaju neku akciju za klanove ALI NAPOMINJEM djabe nama davat tolike pare za server kad su prazni

14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Pa trebamo skupiti ekipu koja bi stalno igrala. Nije valjda da nas se ne može skupiti 30 a koliko nas je u klanu. {#}

Špionjak Filip

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice