Aces High ( neka se ekipa skupi )

poruka: 3
|
čitano: 871
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

B-17 B-17

Me262 Me262

P51 P51

Zracno-morska bitka Zracno-morska bitka

Naime rijeć je o besplatnoj igri simulacija ( neprezahtjevnoj ) letenja borbenih aviona iz drugog svijetskog rata te koja ima podršku za online arene.

Više o igri možete saznati ovdije : http://www.hitechcreations.com/

Moj nickname je : nightace2012 i obično sam u areni koja ima najviše igrača te letim u bombarderima lancaster , B25 , B17 ... te lovcima P51

Pošto tek od nedvano igram ovu igru po svakoj prilici sam nOOb i do sada u zračinm okršajima imam jednog skinutog lovca i jedan skinuti bombarder te nekoliko razrušenih neprijateljskih fortifakcija ( hangara i obalnih topovskih bitnica ). 

Eto nadam se da će se nać zainteresiranih ljudi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel zahtjevna za nauciti kaj se tice upravljanja itd?treba li joystick ili se moze vozit recimo na xbox 360 gamepadu?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Aces High ( neka se ekipa skupi )
=xfact= kaže...

jel zahtjevna za nauciti kaj se tice upravljanja itd?treba li joystick ili se moze vozit recimo na xbox 360 gamepadu?

Ja imam dump joystick za >200 kn marke Genuis i radi odlično, za XBox kontroler ne znam , ako ga prepoznaju Windowsi onda brijem da će i raditi u igri, provjeri .

EDIT:

Inaće je jednostavna igra, recimo polijetanje se vrši automatski, ako recimo sam ne dirneš kontrole, dodatnih kontrola u vidu korištenja tipovnica imaš recimo prilikom :

- prebacivanja oružja, znaći backspace ti je prebacivanje oružja

- + i - su povečavanje potiska , shift i + u kombinaciji su maksiamlni potisak a P je overburn

-  tipke od 1-9 su za prebacivanje po položajima , recimo ako si u bombarderu i trebaš hitno se prabacit na neki položaj

- G je spuštanje/uvlačenje kotača za slijetanje

za sve ostalo se koristi joystick.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 12:48 (woodgamesfx).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice