Maminjo vs Zoki. Hrvatska satirična igra.

poruka: 7
|
čitano: 6.276
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
offline
Maminjo vs Zoki. Hrvatska satirična igra.

Pozdrav.

 

Maminjo vs Zoki je igra koja se na satiričan način bavi situacijom u Hrvatskoj i jedina takva na Google Playu koliko je meni poznato.

Ukratko,preuzimate ulogu Maminja (Zdravka Mamića) i cilj vam je kroz 15 Hrvatskih gradova izvrjeđati Zorana Milanovića da bi

nakon posljednjeg grada stigli pred Remetinec i iz zatvora izbavili Ćaću Sanadera i vratili svjetlo u Hrvatsku.

U igri se još pojavljuju Bandić i Kerum sa nekim od svojih najjačih izjava i Vili Beroš kao pčela.

Igra bi se mogla opisati kao borba na poteze gdje umjesto čarolija i napada koristite uvrede.

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.letipas.mvsz

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2021 14:29 (Letipas).
 
4 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Maminjo vs Zoki. Hrvatska satirična igra.

-igra je nekonzistentna!! :)) tj ima povijesnih netočnosti, npr maminjo nije nikad posjetio remetinec-spa, dok šjor ivo nije izašao iz zatvora nego 'odšepao' kao nevin čovjek, bez dana robije, čak s tribina nogometnih u moskvi za vrijeme 'robije' itd.. 

+ bandić je ostao bez (dobrog) glasa, kao pjevač ac/dc-a i bez žičare, ne zbog jakih protivnika nego sila prirode kao potres i pandemija.. tak da fale činjenice, da bi igra bila uvjerljivija.. ovako se na prvu vidi da je fejk-scenarij, neuvjerljivo a pogotovo bodovanje po levelima ili pobjedu.. jednostavno na kraju mora biti pobjednih koji odnosi sve, ne neki broj bodova nego sve pa i više od tog.. tj to je najgori dio igre, jer se bodovi skupljaju u plus-pozitivno, dok moraju ići u minus-manjak .. tek tad je realistična 3d igra, do tad je ovo samo igrica, kratkotrajna zabava klase tetris.. ;-)

 

+ posebna posveta, milanu 365.. kao svaki veliki (preveliki?) zaslužnik grada.. (?) .. ostavio je nemjerljivo (dug) za sobom, tj još nije, jer je još tu, .. vidjet ćemo?

-inače, kod svih velikana u povijesit stoji neka rečenica, kao .. zadužili su nas, ... eh, sića naspram ovih aktera od kojih je maminjo benigna mušica.

 

-prijedlog za ideju/igru (ne igricu).. je skuhaj vegetu, sad na čelu s daličkom,.. treba požuriti (jer tko zna kad će nestati, vegeta..). Možda je već kasno za ugovoriti franšizu..

 

 

edit: .. hvala :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2021 15:43 (ihush).
3 godine
neaktivan
offline
Re: Maminjo vs Zoki. Hrvatska satirična igra.

Hvala na podužoj opservaciji,i mogu se složiti sa većinom gore navedenog,ali mislim da je bit krivo shvaćena.

 

Dakle ovaj uradak je nastao iz moje neodoljive potrebe da na neki način odam priznanje i pokažem svoje divljenje gore navedenim personama i njihovoj žrtvi koju su podnijeli radi boljitka svih nas.

Ovo je više moj skromni pokušaj slavljenja lika i djela velikana našega društva Milana,Željka,Zdravka i Zorana.

 

Što se tiče vegete ideja nije loša.I onako ćemo jednog dana pričat djeci i unucima o tom čarobnom prahu kojem se odjednom izgubio svaki trag.

 

Trenutno sam u pregovorima za franšizu kojom bih odao svoje priznanje još jednom velikanu,istinskom humanisti i filantropu.

 

Pozdrav i hvala

15 godina
offline
Re: Maminjo vs Zoki. Hrvatska satirična igra.

riječ 'filnatrop' je inače korjena čovjek/ljubitelj + trop, tropa, tj onaj tko nešto prekorači ili prgazi ili složenica onaj tko voli gaziti.. :) uvjek mi je išlo s korienskim jezikom.

-btw, otkupiti i glazbena prava na 'gazi, gazi srce moje...' .. jer svaki filmski ili gamerski hit mora imati glazbu, titanic, nineinchnails, šerfa ili đibo.. :)

 

koliko glasine kažu, već je prodao franšizu za GTA6, no ako nije, svakako prepurčam neku dekatlon-triatlon sprot igru, npr s gliserom .. biciklom? treba pronaći onog šibenčanina ća gazi furešte :)) a možda i to nađemo u madmax (horvatinčić) portfelju ili 'zgazimir-prvi' (aka čačić..).. problem je kad svi voze auto, pa i milan-365 uz vino, što me podsjeća na jedan od hitova b.dugmeta, sve je to od lošeg vina... a od nečeg se mora i umrijeti.

+ona riječanka, jer svaka moderna igra mora imati pravno-spolno-virtualno jednakost i zastupljenost suprotnih spolova, nije baš neki niz (od dva) ali dovoljno za madmax serijal, zar ne?

 

da, plejada naših vozačkih aseva, ninđe na kotačima, od kojih je maminjo samo 'spiker' (onaj tko glasno uzvikuje fora jinglove) .. nešto kao navijačka himna .. ''aaajmooooo!!!'' :)

 

ja bi sanadera držao kao dartvjdera, netko tko je negativac ovisno o remakeu-generaciji, tj pošto je nevin (bez navodnika) ne spada u plejadu krivih, .. ostaviti kao joker-rezervu, promjenu strane i očinski lik (ćaća) uz naglašavanje njegovog posebog umijeća u pijevanju, kao bečki dječaci, nešto klapno, nešto na sinjem moru-jahti, nešto što nema veze ni sa čime no tu je..

 

... da, viječni pijatet, zadužili su nas do groba, 'slava im' barem filmska-gejmerska kad već ne može 15minutna.. tko bi rekao da tako mala zemlja ima tako velikih .. velikih, .. .. (tražim riječ, nije potencijala..) :))

 

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
3 godine
neaktivan
offline
Maminjo vs Zoki. Hrvatska satirična igra.

Svasta ...

 
0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
offline
Re: Maminjo vs Zoki. Hrvatska satirična igra.

Sanader kao Darth Vader.To bi bilo legendarno.Već vidim scenu - Njonjo ja sam tvoj Ćaća

Nakon toga Njonju spašava Milanović (savršeni pandan Han Soloa) skupa sa Peđom Grbinom kao Chewbacom.

Na kraju na scenu stupa majstor Yoda odnosno Josip Manolić.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2021 19:25 (Letipas).
15 godina
offline
Re: Maminjo vs Zoki. Hrvatska satirična igra.

-ah.. eto kako neke stvari sjednu na mjesto, savršeno, (chew i yoda.. nikad mi na pamet ne bi palo a savršeno..) ..

-pošto je ukinuta dužnost (čast, obveza, što već..) čuvanja državnog pečata, .. angažirati posljednjeg znanog čuvara, Milasa, ili kraće, milog-dragog, kao golluma-smeagolla. Ne treba ni maska-šminka kao ni za gore spomenute... da nam čuva zlatni prsten, koji će otključati super moći ... ili neće. (kao moguć spešllevel-edišn).

-sve više mi mamilnjo izlgleda kao drugoligaš među ovim velikanima, jedino ga izričaj-dikcija drže u igri (osim izručenja iz za sad crne rupe u pravnoj stečevini eu, kao neki hyperspace-limb..).

 

-ali ne stati na soft-mekom, igama/igricama, treba to šire-jače, šalice, majice, sve proizvode kao hranu za bebe, za babe, za beybe.. brandirati nekim likom i naplaćivati tantijeme kao na zg-du vizuru grada dok turisti glajdaju niz žičaru i sve nekako povezuje lik bandić-m-a .. uz hitove Bony-M-a kao raspučin ili abba-money.. u izvedbi LADOa na tamburici. Koji bi to (fu)turistički proizvod bio.. :))

 

štrudla s likom zgazimira prvog, kišobran šestinski s duginim bojama stranačkih prebjega iz abc stranke u xyz, dok im fotelja visi iz anusa kao i glasić-prstić kojeg nose onom tko da više ili ima jaču psovku, zakon-sud, nešto ..

 

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice