LG KF310 funkcije

poruka: 4
|
čitano: 4.117
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
LG KF310 funkcije

Bok! Evo, zasad imam nekoliko pitanja o mobitelu (kojeg sam nedavno kupio) LG KF 310, pa me zanimaju i vaša mišljenja o tom mobitelu, znači evo pitanja:

1. U folderu "Moje Datoteke" se nalazi: Slike, Zvukovi, Video, Igre, Aplikacije, SVG sadržaj, Ostali i Vanjska memorija, zanima me kakve Aplikacije mogu na taj mobitel jer je folder prazan?

2. Za što je folder "SVG sadržaj"?

3. Kada skinem JAVA igricu s interneta (na kompu) i prebacim na mobitel i kada pritisnem da se pokrene igra, pise da operacija nije dopustena, a skinuo sam sa stranice gdje pise da moze na taj mobitel, i u opisu mobitela pise da mogu JAVA

igrice???

4. potrebna mi je stranica za skidanje tema za ovaj mobitel

5. Na Nokiji 5500 Sport memorijska kartica MicroSD 1 GB radi, a kad umetnem u ovaj mobitel pise: "Nepoznata vanjska memorija. Želite li formatirati?", ja pritisnem da i sljedeće se pojavi: "Nije uspjelo!", ista kartica na Samsungu D990 pise: "Greška" kad je hoću formatirati...jel zna itko?

To bi bilo to, ako se nečeg sjetim nadodat ću...pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 17:53 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG KF310 funkcije

itko? plz treba mi zurno! tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LG KF310 funkcije

Isti problemi kod mene.Malo sam se raspitao i evo odgovora na tvoja pitanja:

1.Nikakve.  Možeć ići na link da ideš na internet skunuti neke aplikacije ali ništa od toga jer jer te samo prebaci na poćetnu stranicu vip interneta pa ti traži.

2.SVG je valjda nekakav format za nekakve slike valjda.Isto ka i jpg tako i SVG ali je to beskorisno i nisu tio uopće tribali stavljati.

3.Tu nema pomoći.Jedino možeš skinuti igre sa vip portala (interneta) na mobitelu koje se naplaćaju po 11.91 kn / 17,91kn i 23,91 kn.

4.LG KF310 ne podržava teme kao ni igre nego ima samo dvije teme koje se dobiju na njemu a to su Bijela i crna boja.

5.Nemam pojma

Sve u svemu,najbolje je jednostavno kupiti neki noviji model Sony Ericssona zato jer on podržava i java igre i teme prebaćene s PC-a na njega.Mršti se

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
LG KF310 funkcije

e jel vi na svom mobu imete internet ja nemam i neznam kak ga aktivirat  

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice