Gran Turismo 5

poruka: 1.135
|
čitano: 293.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Gran Turismo 5

Jel će i standard auti imat pogled iz kabine il će to imati samo premium modeli?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Gran Turismo 5
Magnum1654 kaže...

Jel će i standard auti imat pogled iz kabine il će to imati samo premium modeli?

samo premium.

15 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

LOL!

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 19:29 (dax_22).
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

Jaooooo...ljepoteeeee

jos samo 2 dana, a kao da ih je jos 100 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gran Turismo 5

Jel ima negdje DL verzija za kupit?

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne.

16 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...

Nema, da ima bi bila velika skoro 50 GB tako da i nebi bilo svrhe jer skoro pa nitko nebi downloadao.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
14 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

Lol pa koliki je kapacitet Blu Ray diskova?

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Ovi koji idu u ps3: Single layer-25 GB, Dual Layer-50GB

A inače ih imaš do 120 GB (neki novi standard)

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
16 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

http://www.tportal.hr/scitech/tehno/62459/Kapacitet-Blu-ray-diskova-raste-do-128-GB.html

15 godina
Gran Turismo 5

VIdim neki već javljaju da su im igre stavljene na slanje s nekih online dućana (stranih)

Ja i frend naručili s base.co.uk al frend ne govori ništa pa pretpostavljam da još nisu poslali? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
nailer kaže...
MorciTheCroat kaže...

Nema, da ima bi bila velika skoro 50 GB tako da i nebi bilo svrhe jer skoro pa nitko nebi downloadao.

Meni nije bed to skinut, i posto danas vise manje flat rate nije neuobicajen, vjerujem da tu nebi bilo problema

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
14 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

Evo, igra je stigla u GMC, sutra  i kod mene {#}  Samo što nemaju još Collector's Edition, ali ko ga šiša... Neću imat grižnju savjesti. {#}

A evo i GameSpot gameplay:

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 13:54 (nidjo123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gran Turismo 5

Hm,kometari su da je igra teški fail,po gamespotu.A ja taman zvao algoritam da vidim oće li odma sutra imati igru...

Update - zapravo,sam review je OČAJAN.Jedan izgleda kao da pričaju o šivanje stolnjaka a drugi očito ni ne zna šta je gran turismo serijal,nfs underground je više po njegovom ukusu.Mislim - prva stvar o čemu pričaju je da se ne može razbiti auto...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 14:10 (QFlash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
www.game.co.uk poslali u nedjelju.
Valjda bude došlo do vikenda.
15 godina
QFlash kaže...

Hm,kometari su da je igra teški fail,po gamespotu.A ja taman zvao algoritam da vidim oće li odma sutra imati igru...

Update - zapravo,sam review je OČAJAN.Jedan izgleda kao da pričaju o šivanje stolnjaka a drugi očito ni ne zna šta je gran turismo serijal,nfs underground je više po njegovom ukusu.Mislim - prva stvar o čemu pričaju je da se ne može razbiti auto...

Ma tom gamespotu se ne treba previše vjerovat, sve je to potplaćeno i šta ja znam

čekam review od gametrailersa i ign-a...

15 godina
moderator
Gran Turismo 5

Nije vam pasalo što su F1 2010 dali veliku ocjenu pa ste rekli da je sve to potplaćeno,a sad su GT5 dali slabiju ocjenu pa je opet sve potplaćeno....hmmmmm{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 16:34 (pirat).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gran Turismo 5

Očajno su prezentirali igru,redom kante od auta su vozili,vrhunac mi je što su po kružnoj pisti odlučili s pick-upom voziti,ono - baš podhebavanje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

Ova dvojica s Gamespota koji recenziraju igru u videu, izgledaju kao da su nemrtvi, koje je netko našminkao da izgledaju kao ljudi i drži ih pod mind-controlom teškom mukom stvarajući privid živih osoba koje govore.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Gran Turismo 5

Ja cekam da igra sluzbeno sutra izađe pa da se cuju dojmovi normalnih igrača pogotovo vas ovdje na forumu. Za svaku igricu koja je izasla u zadnjih par godina samoprozvani gamereview-eri a i oni drugi koje vi slusate i kazete da rade ok reviewe daju svakojake ocjene koje se od jednog do drugog jako razlikuju. Mislim da to nisu nikad objektivne ocjene.

A sto se tice ova dva napusena lika, vožnje njih uopce ne zanimaju nego WOW ili nesto slicno.

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
moderator
Gran Turismo 5

EA objavio rat Gran Turismu 5

Patrick Sounderland:

Ako pogledate na razlike između trenutno dostupnih igara na tržištu – Hot Pursuita i Gran Turisma – radi se o prilično različitim proizvodima i oni će dijeliti publiku samo do određene točke. No tu će dakako biti i onih koji će kupiti samo jedan od naslova.

Ipak, usporedimo li Shift i Gran Turismo, vidim Shift kao direktnu konkurenciju Gran Turismu. Ne želimo se natjecati s GT-om u broju automobila u igri i detaljnosti. No, mislim da će Gran Turismo 5 biti sterilan proizvod, gotovo na razini auto kolekcionarstva i stoga mislim da mi možemo ponuditi nešto drugačije.Naša ideja je da ako ponudimo najautentičnije vozačko iskustvo i dočaramo kako je to zapravo biti u trkaćem automobilu, onda ćemo u tom segmetu zasigurno nadmašiti Gran Turismo 5.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 16:36 (pirat).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Magnum1654 kaže...
QFlash kaže...

Ma tom gamespotu se ne treba previše vjerovat, sve je to potplaćeno i šta ja znam

Da je potplaćeno onda bi dobio visoku ocjenu ;)

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
neaktivan
Ige kaže...
Magnum1654 kaže...
QFlash kaže...

Gledaj s druge strane... Možda ih je potplatila konkurencija da daju nisku ocjenu ;)

16 godina
protjeran
Gran Turismo 5

Polyphony,Kazuari Yamauchi i naposljetku sam Sony imaju kud i kamo više kredibliteta od bilo kakvih gamereview stranica,posebice jer se dobro sijećam koliko mi je spomenuti trojac zabave pružio u Gt 1,2 i 3.Stoga se nadam da će sutra sve biti onako kako sam i očekivao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dax_22 kaže...
Ige kaže...
Magnum1654 kaže...
QFlash kaže...

Gledaj s druge strane... Možda ih je potplatila konkurencija da daju nisku ocjenu ;)

Puno je više stalo sonyu da gt5 dobije visoku ocjenu nego konkurenciji da dobije nisku :D

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
14 godina
martinzg kaže...
Magnum1654 kaže...

samo premium.

hahahahaha koja glupost jao e...to jos nisam vidio nigdje, ili ce igra imati pogled iz kabine ili nece, a ne pola pola...jaooo

QFlash kaže...

prva stvar o čemu pričaju je da se ne može razbiti auto...

pa to sam i ja vidio po gameplayevima, po meni FAIL zesci...kad vec su htjeli napraviti odlicnu igru, to im jako fali!!! glupost...tj prodavat ce se samo nadobudnima (a ima ih na tone) koji kupuju igru jer se zove GT i jer ne prepoznaju druge isto dobre igre...

15 godina
protjeran
Gran Turismo 5

koje dobre igre? koju bi ti voznju kupio

a za damage i sve ovo sta ste vi otkrili se zna vec godinama,a ne danima 

ovo nije Bournout! igra cilja na onaj dio trzista koji vama ocito nije poznat pa spominjete neke nebitne stvari i niste dovoljno informirani 

sry al to je tak 

Ti uzivaj tih 2 dana kojih ces igrat NFS,a mi cemo uzivat mjesecima u GT5

Giant Robot
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 19:15 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

pa to sam i ja vidio po gameplayevima, po meni FAIL zesci...kad vec su htjeli napraviti odlicnu igru, to im jako fali!!! glupost...tj prodavat ce se samo nadobudnima (a ima ih na tone) koji kupuju igru jer se zove GT i jer ne prepoznaju druge isto dobre igre...

pa u ovoj igri nije cilj razbijat se s drugima, nego voziti utrke s drugima i po mogucnosti se ne tuci s drugima {#}

15 godina
protjeran
Gran Turismo 5

uglavnom kome se sviđao GT4 viđat ce mu se GT5 isto tako kome se nije sviđao GT4 nece mu se niti GT5 End of story 

Giant Robot
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Mitsuoka kaže...

pa u ovoj igri nije cilj razbijat se s drugima, nego voziti utrke s drugima i po mogucnosti se ne tuci s drugima {#}

Ako se ne varam to je cilj i u F1 2010,pa ga seruckaju s tim damage modelom.

سمندری ڈاکو
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice