Bully

poruka: 17
|
čitano: 5.977
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bully

Kratko i jasno: Bully: kakva vam je igra, sto najvise radite etc.

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bully

Ja najvise volim udarati one cuvare i prackom kefati bullye...

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bully

predobro najbolje ubijat one s motora

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Bully
Treba_do_neba kaže...

predobro najbolje ubijat one s motora

To mi je isto super ali motor je malo spor, a vidim da nas malo ima PS2 pa da i ne igra to......
16 godina
neaktivan

Danas ga baš naručio za Wii...

15 godina
neaktivan
Bully

Ima li ikakve razlike između Bully i Bully:Schoolarship Edition ili samo Bully:Schoolarship Edition i ostoji?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fareee kaže...

Ima li ikakve razlike između Bully i Bully:Schoolarship Edition ili samo Bully:Schoolarship Edition i ostoji?

Poboljsana grafika, neke sitne dodatne mogucnosti...

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
15 godina
neaktivan

Ja mislim da nema i ako ima ima negdje pod extras.

15 godina
neaktivan
Bully

mislim da je bully zkn,,, a i preso sam ga u jedan i pol dan mislim da znate kolko sam ga ond igroCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bully

Igram i super mi je, neke naj stvari su mi šlatanje, šora, pa čak i predmeti...najjače je kad prebiješ prefekta ili zašlataš onu pedagogicu

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bully

Odlicna igra,da je bar vise takvih

CHE

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bully

Ja sam ju prošao davno! I dan danas igram...

Samo žao mi je što nema, a mislim da bi bilo dobro, starenja u igri, i kako vrijeme prolazi tako se i vi zapoljavate, postajete veći "gangsteri"...itd...

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Samo žao mi je što nema, a mislim da bi bilo dobro, starenja u igri, i kako vrijeme prolazi tako se i vi zapoljavate, postajete veći "gangsteri"...itd...

evo da ne otvaram novu temu može li mi itko reći ima li ikakva igra tipa bully kap što si rekao da možeš starit,zapošljavat se, itd....

errando discimus
16 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...
4ucker kaže...

evo da ne otvaram novu temu može li mi itko reći ima li ikakva igra tipa bully kap što si rekao da možeš starit,zapošljavat se, itd....

Nažalost, nema...

15 godina
neaktivan
Bully

moguli igrati bully scholarship edition za pc ako imam 2.21Ghz

PNikolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bully

Jel ima mozda kakav mod Bully-a, za PC, da se moze igrat s nekim drugim likom??...npr. Johhyem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bully

Bully.. Kratko i jasno: IGRA KOJA MI JE POJELA NAJVIŠE SLOBODNOG VREMENA NA PS2 NAKON FF XII.

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice