zbog nedostatka love odusto sam od pc , pa sam se okrenuo konzolama. odmah je krenulo ono "sta cu uzet... ps3 ima besplatni multiplayer.... xbox 360 cip ( iako sad vec i ps3 ima cip )......... " . posto nisam profi kod konzola molim vas da mi opcenito kazete sta se vise isplati i da mi odgovorite na pitanja....
1) jesu li u planu konzole nove generacije ( xbox 720 i playstation 4 ) jel mislim igrat jos na ps3 ili xboxu 360 jos barem 3 -4 god pa da ne izvisim ko prije 5-6 god kad sam kupio ps 2 a taman izaso ps3 ?
2) igre za obje konzole su skupe , ali sam vidio na oglasniku da neki likovi prodaju igre origigi i neotvorene za 200-ak kuna pa mi recite iz iskustva jel to prevara il???
3) namjeravam kupiti i novi televizor pa sam isto tako nasao na oglasniku telku 82 cm za 1000 kn 1 god koristenu i u dobrom stanju- jel mi se isplati dodat 400 kn vise pa da tako kupim novi televizor ali 52 cm ????
4) isto tako sam i razmisljao o kupnji monitora ali se pitam dali bih onda trebao kupovat neke dodatne kablove i opcenito bi bilo na monitoru problema sa laggom???
vidio sam vec teme box vs ps3 ali ima vec jako puno postova pa tako sa ne ostane neodgovoreno...
p.s. ovo mi je prvi post na forumu XD
(poruka moderatoru ) : ne brisi temu jos sam njub :)