a koliko to kosta?

Nije ni PS3 siguran od bana. Ako staviš crackirani firmware, ne gine ti ban.
Kak da ne i prodaju modane konzole.
Ja bi na tvom mjestu malo poguglo sta se desi kad odes pod setings i resetiras natrag na factory setings.
A postoji i opcija da prodas konzolu dok nisi pobro ban i kupis novu nemodanu. A ak imas srece s oglasima mozda nades nes jeftino.

Evo imam jos jedno pitanje:
dali se moze na modificiranom xboxu 360 slim igrati multiplayer a da ne dobijem ban s tim da igram original igru (ne piratsku)
Netko?
Nebu ti originalna igra pomogla ak imas modan xbox
I jos nesto:
Kvari li se cesto ona Jasper ploca?
Ne kvari se
Jeli vi imate xbox?
ja ga imam
Mozete reci neka vasa iskustva s njim?
Jeli ga se isplati kupiti sa modifikacijom?
isplati se
al znaj da nemozes igrati online

I jeli netko zna kako igrati na Xbox Live-u sa piratskom igricom bez da pokupim ban?
Vidio sam da treba neki stealth patch...
I jeli netko zna kako igrati na Xbox Live-u sa piratskom igricom bez da pokupim ban?
Vidio sam da treba neki stealth patch...
dugorocno nikako
ima ljudi koji igraju s piratkama na liveu ali samo je pitanje vremena kad ce dobit ban
Znaci mogu se pozdravit sa Liveom :(
Znaci mogu se pozdravit sa Liveom :(
uz modanu konzolu,DA
Samo budala kupujem PS3,ko misli dat za jednu igricu 500 kn,neke i vise,uzmi xbox 360 elit ko ja,i igraj 1000000000 igrac,samo dizes sa interneta
Samo budala kupujem PS3,ko misli dat za jednu igricu 500 kn,neke i vise,uzmi xbox 360 elit ko ja,i igraj 1000000000 igrac,samo dizes sa interneta
Ti si balavac od 10 godina koji ima xbox i nikad nisi čuo za MP igranje nego misli da je ps3 jer igre koštaju 500kn i nikad nije čuo za kupovinu preko interneta, nego misli da je sve u piratstvu .
Ti si balavac od 10 godina koji ima xbox i nikad nisi čuo za MP igranje nego misli da je ps3 jer igre koštaju 500kn i nikad nije čuo za kupovinu preko interneta, nego misli da je sve u piratstvu .
ne isplati se riskirati ban...svatko može nabavit 200-400 kuna jednom mjesečno i kupiti si igru! nismo pak tolika sirotinja!
dali se radilo o xboxu ili playstationu svejedno, piratstvo se ne isplati!!
Jel itko zna sto se sve gubi ako dobijem ban na live-u?znam da nemogu igrat multi ali sta jos?
imam ovaj najnoviju modifikaciju ali se svejedno bojim riskirat ban.. i jos nest,ocu li moci igrati black ops na live-u i koliko ce to trajat dok me microsoft ne skuzi da imam modan xbox?oce li me prije skuzit,ili isto kao kad igram bez AP 2.5 patcha?
hvala
Jel itko zna sto se sve gubi ako dobijem ban na live-u?znam da nemogu igrat multi ali sta jos?
imam ovaj najnoviju modifikaciju ali se svejedno bojim riskirat ban.. i jos nest,ocu li moci igrati black ops na live-u i koliko ce to trajat dok me microsoft ne skuzi da imam modan xbox?oce li me prije skuzit,ili isto kao kad igram bez AP 2.5 patcha?
hvala
Locka ti se disk,pa nemožeš više sejvove stavljat gore..