Igra netko MW3 na xboxu? Došao mi je danas, dodajte me da odigramo koju
znas li jeli stigao onaj patch za rjesavanje problema sa stranim serverima?
znas li jeli stigao onaj patch za rjesavanje problema sa stranim serverima?
mislim da nije igram cijelo vrijeme sa hrv ekipom
mislim da nije igram cijelo vrijeme sa hrv ekipom
a reci mi jel ih ima koliko, koliko uopce ima hrv servera?
A kak da ja znam kolko ima ekipe. Inače ti bi trebao znat, kako imaš xbox, da nema servera nego jedan igrač hosta...
nedavno sam uzeo xbox nerazumjem se jos u sve....
Kak se zoves na XBL?
Lethal OG Killa
dal je bolji Halo Reach ili Anniversary ja bi kupio jedan od to dvoje al neznam koji je bolji, jel igro ko pa da mi malo pomogne oko odabira plzz?
pa prvo bi prešo single a on da bi igro multy
i još sam jedno pitanje u vezi igrica, isplati li se dat 400kn za BF3 (naravno za xbox, igro bi više multy) ili je možda bolje kupit Gears of war 3 za 300kn
Da li xbox live ima funkciju tv u hrvatskoj i ako ima koji su programi.
Brat koji studira u americi mi je rekao da oni imaju i da ima sve sportske događaje preko espn-a pa me zanima dali cu to imati i ja.
steta
Sto sve dobijem sa xbox liveom u hr
Kupio bih xbox 360 controller za windowse i sad sam vidio na youtubeu da ljudi downloadiraju razne stvari da bi to proradilo.
Mene zanima kada ga ja otpakiram dali trebam skidati razne program da proradi ili ga samo ustekam preko usb porta i igram?
na win 7 sam
Kupio bih xbox 360 controller za windowse i sad sam vidio na youtubeu da ljudi downloadiraju razne stvari da bi to proradilo.
Mene zanima kada ga ja otpakiram dali trebam skidati razne program da proradi ili ga samo ustekam preko usb porta i igram?
na win 7 sam
Ovisi o igrama :S
U postavkama od igre namjestis kontrole za joystick i to je to :S
na win 7 sam
tuirš u komp i to je to...99% igara ima podrsku za xbox360 kontroler...jedina igra koja meni nije imala podrsku za kontroler je bio Bioshock i to je sve...sve novije ce ti radit bez beda...
Što se isplati više kupovati? PlayStation 3 ili XBox 360 i za koju konzolu su jeftinije igre? Ps3 je malo skuplji od xbox-a 360 a čuo sam da se xbox brzo kvari (red ring of death) pa sad neznam što kupiti
hvala unaprijed!
Što se isplati više kupovati? PlayStation 3 ili XBox 360 i za koju konzolu su jeftinije igre? Ps3 je malo skuplji od xbox-a 360 a čuo sam da se xbox brzo kvari (red ring of death) pa sad neznam što kupiti
hvala unaprijed!
Red ring of death ne postoji na novim konzolama.Posto ti je nickname MW3 sigurno njega zelis igrat na novoj konzoli,ako je tako,definitivno uzmi xbox jer je kontroler puno prilagođeniji fpsovima.A igre mozes kupovati preko ebay-a ako si u mogucnosti,ako ne onda na njuskalu nađes po povoljnim cijenama
hvala unaprijed!
Red ring of death ne postoji na novim konzolama.Posto ti je nickname MW3 sigurno njega zelis igrat na novoj konzoli,ako je tako,definitivno uzmi xbox jer je kontroler puno prilagođeniji fpsovima.A igre mozes kupovati preko ebay-a ako si u mogucnosti,ako ne onda na njuskalu nađes po povoljnim cijenama
meni recimo nije bolji xbox-ov dzojstik sve je stvar navike!
Bolji joystick od onoga na X360 nisam probao. Kako imam velike ruke savršeno mi leži a ima kakvu takvu težinu (da je malo teži nebi smetalo) dok onaj od PS3 ima težinu paketa žvakaća a i skoro sam prste na tome polomio, premalen je, ko stvoreno za djecu od 6-13god... Inače sutra dolazi novi dashboard za X360 kojeg čekam cijeli prokleti kvartal, imam velika očekivanja bolje im je da me ne razočaraju
Sad nema rrod nego red dot of death xD
Nemoj me nasmijavati... Ako ga uspiješ tako pregrijati da se sam od sebe mora izgasiti svaka čast. Dok se meni to ne desi, ne vjerujem.
Nemoj me nasmijavati... Ako ga uspiješ tako pregrijati da se sam od sebe mora izgasiti svaka čast. Dok se meni to ne desi, ne vjerujem.
gluposti prica...igram po ohoho sati bez prestanka ponekad i nista mu nije...
Bila je zajebancija, znam da je tesko dobiti na novom slimu, nista lose nisam mislio decki :D
neki govore da je stvar navike, al vidis ja sam dugo godina koristio ps kontroler i sad kad sam u ruke uzeo ovaj od x360 odma sam zakljucio da je bolji od onog ps3-ovog...prije bi rekao da je stvar ukusa a ne navike
Bolji joystick od onoga na X360 nisam probao. Kako imam velike ruke savršeno mi leži a ima kakvu takvu težinu (da je malo teži nebi smetalo) dok onaj od PS3 ima težinu paketa žvakaća a i skoro sam prste na tome polomio, premalen je, ko stvoreno za djecu od 6-13god... Inače sutra dolazi novi dashboard za X360 kojeg čekam cijeli prokleti kvartal, imam velika očekivanja bolje im je da me ne razočaraju
Slazem se, ovdje 100kg, 193cm visine te povece ruke :)
I da, jedva cekam novi dashboard
a za koju su konzolu igre jeftinije?
a za koju su konzolu igre jeftinije?
Mislim da su za xbox jeftinije jer ps3 koristi blu ray diskove koji su skuplji a xbox dual layer obicni dvd