Xbox 360 Arcade zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 3.595
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Xbox 360 Arcade

Pošto sam sve pare od rođendana potrošio na nadogradnju konfe,želio bih kupit x360 arcade negdje oko Božića pa me zanima dali će malo bar za nekih 100 do 200 kuna pojeftinit i dali će igre pojeftinit?

Jel ima neko iskustva sa x360 arcade i jel se dobije u paketu kabel za spojit na obični tv 72 cm ?

Nemojte mi pisat da ako sam nadogradio konfu šta će mi x360,pogledajte samo sve te zakon igre za x360 a i konfa mi i nije baš nešto:

AMD Athlon 64 X2 4000+

2 GB Ram

Hard 160 GB

nVidia GeForce 8600GT    Ova konfa će tak i tak za nekih godinu,godinu i pol bit slaba.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 16:25 (Xbox360 Modder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox 360 Arcade

Šta niko nema x360 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xbox 360 Arcade

Neznam što Arcade sad nudi, ali kad je tek izašao bio je prilično siromašan dodacima...

Jesi li razmišljao o standardnoj ili elite verziji?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox 360 Arcade

Premda je svi kude, na Wikipediji imaš usporedbu verzija, i što je uključeno u njih (uračunaj da je RH trećerazredno tržište pa da nužno ne mora odgovarati navedenom)...

0 0 hvala 0
16 godina
Xbox 360 Arcade

Pronašo sam u oglasniku x360 arcade za 1700 kn

Kolika je mogućnost da je konzola neispravna ?

Kak da provjerim u slučaju kupnje jel to stvarno arcade (čuo sam da neki tipovi prodaju staru core ili premium verziju al sa game arcade igrama) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox 360 Arcade

Opet pitam : Itko ???????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Xbox 360 Arcade

Upali ju, ako radi onda nije neispravna, nekakvi drugi nacin nemas.

Ovo za arcade nisam cuo da je netko radio. . Arcade je inace paket koji nema hard disk, uz njega je memory card. To nazalost ne govori puno jer lako skines hard s premiuma i ustekas MC u nju i kao arcade je, igre su od arcade-a su najmanji indikator. No filozofiranja na stranu, da li je konzola novije generacije mozes provjeriti na napajanju, ako je 175W onda je nova generacija (falcon), ako je 200 ili vise onda je stara generacija.

16 godina
Xbox 360 Arcade

Jel je taj Falcon kvalitetniji i kolko dugo se može igrat a da se ne zagrije ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xbox360 Modder kaže...

Jel je taj Falcon kvalitetniji i kolko dugo se može igrat a da se ne zagrije ?

Kvalitetniji je, kvarovi su u "granici normale" oko 2-3%.
madafaka
16 godina
protjeran
Xbox 360 Arcade

ja imam 360 kupio sam ga zato jer sve igre izlaze za njega

GTA IV,BF bad company .........

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox 360 Arcade

Pa sve igre koje nekaj valjaju izađu i za PC.

Kaj se tiče te X360  Arcade to bi ti trebalo pojeftiniti jer je Microsoft snizil cjene.

A ako imaš kreditnu kupi si konzolu prek neta došla ti bu dost jeftinije,buš platil carinu,ali na kraju godine možeš za to tražiti povrat poreza tak da ti je puno jeftinije.Garanciju imaš isto samo kaj ti malo duže traje natezanje i čekanje na drugu konzolu ak z njom nekaj ne dela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nađi nekoga da ti skokne do trsta,slovenije ili neke druge EU zemlje i kupi si X360 za 179 €. 1288kn i ako želiš možeš ga fleshati sam ili dati sophosu 500 kn. Znaći 1788kn za fleshanu konzolu.

The bird of the Hermes is my name, eating my wings to make me tame
14 godina
neaktivan
što kupiti i gdje?

da kupim xbox360 arcade ili ps3 320gb hdd a da se gleda da ispadne čim je više moguće jeftinije?

gdje da kupim?

za kolko kn ili euro-a?

što je bolje?

dali se ps3 320gb može modificirat?

0 ps3 320gb modificiran
0 ps3 160gb modificiran
0 move
0 kinect
0 xbox360 arcade 4gb

0 0 hvala 0
1
Nova poruka