X360 pitanja?

poruka: 3
|
čitano: 863
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
X360 pitanja?

Hej ljudi imam par pitanja za X360. Nikako da se odlučim što uzeti, Wii, X360 ili PC. Da objasnim malo sve. Trojka ne dolazi u obzir isplativosti jer mi buraz planira sebi uzeti, a još živimu u istoj kući pa mi je nekako neracionalno kupovati dvije za istu kuću (iako je trojka daleko najbolja konzola, bez sumnje). Wii, hmmm, wii je nešto čudno. Zašto? Pa ja se za igre orjentiram po GameSpotu. I kada gledam igre za wii, istina imaju 2-3 za čak 10!!! ali kada se gleda prosjek, igre dobivaju daleko najgore ocjene za Wii. Recimo FIFA 2011 za wii je pobrala osrednjih 7.5, dok je za X360 9.0!!! I dolazimo do famoznog PC-a. Zašto se nečkam oko njega? Zato jer dobijem iste igre ko za trojku ili x360, ali zato moram platiti minimalno, ponavljam MINIMALNO 3 puta više. Dakle umjesto 2000 kn, barem 6000 kn, ne uključujući još i periferiju i monitor! Meni bi trebalo nešto da se igram do ročkasa (24.08.), a ako idem na dužu varijantu tj. PC, morao bih skupljati novce do nove godine. E sada taj X360. Koliko sam čuo loših stvari o njemu, da se kvari, da nije podržan, da su igre skupe, ovo, ono. Tak da nisam siguran niti za to. Ali molio bih vas da mi odgovorite na par pitanja.
Prvo: Kroz sve ovo što sam rekao, koji bi vaš savjet bio? Što je najbolje i najisplativije?
Drugo: Dali se isplati igrati piratice na X360. Tj. ako se na Slim model modificira sa iXtreme modom, kako se čuvati da te ne bannaju. Čuo sam da igre ostavljaju neke security podatkovne paketiće i da te onda igra otkrije. A opet sam čuo da sa tom modifikacijom je rizik minimalan. Što je od svega toga istina? Jeli bi bio "neotkriven" ako NE BI IGRAO preko interneta? Ili te iovak ionak otkriju?
Treće: Zar se nemože na 360-ici gledati filmovi, DVD-i i slušati glazba? Kako se to može uopće napraviti da se može?

I četvrto: Pošto je Live nepodržan u Hrvatskoj, koje mogučnosti ostaju, a koje ispadaju? Dakle i da se prijavim u, recimo, Englesku, kako funkcionira onaj XBLA i streaming filmova i twitter, facebook, zune... bla, bla, bla...?

P.S. Znam da se nesmije govoriti o piratstvu, ali ja tražim samo informaciju, tak da me nemojte kažnjavati plizzz.

Hvala vam na odgovorima, sve najbolje,
Andrija.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: X360 pitanja?
buduci da si rekao da je "trojka daleko najbolja konzola", cemu si napisao roman i potrosio djelic interneta?
14 godina
neaktivan
Re: X360 pitanja?
danijel0000 kaže...
buduci da si rekao da je "trojka daleko najbolja konzola", cemu si napisao roman i potrosio djelic interneta?

Pa ne, zato da objasnim da brat to planira kupiti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice