Što kupiti - Xbox 360 ili PlayStation 3?

poruka: 3.099
|
čitano: 847.974
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

Imam 2500kn. 

Xbox 360 4GB + Play and Charge Kit + Gold Membership = 2149 kn

PS3 Super Slim 12GB = 1959kn

Razlika je samo 190kn. Pa neznam koja mi se konzola više isplati.

Onda mi se više isplati uzeti PS3 jer ima besplatan MP i kontroler se može puniti, pa nemam dodatnih troškova kao kod xboxa. I ostane mi kojih 400-500kn za Crysis 3 ili Gta V. A ovih 12GB su za save game ili? Ne mislim stavljati nikakve filmove, niti skidati nešto s PSN marketa. I cijene su bezobrazne, Super Slim 12GB sada košta isto kao Slim 160/320GB prošle godine.

10 PS3 Super Slim 12GB
0 X360 4GB

0 0 hvala 0
12 godina

Kolko sam ja skuzio, 12gb je za stavljanje igara i njihovih updatea na hard. Ali ti lako ako imas neki stari hard doma ili kupis na njuskalu piknes unutra i imas vise mjesta. Ja isto planiram kupiti konzolu. 

I jedno pitanje. Imam ono hladenje za laptop ventilator. Jel se moze to staviti ispod PS3.a i ukljuciti u njegov USB utor i tako hladiti konzolu ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Što kupiti - Xbox 360 ili PlayStation 3?
SimeKZ kaže...

Kolko sam ja skuzio, 12gb je za stavljanje igara i njihovih updatea na hard. Ali ti lako ako imas neki stari hard doma ili kupis na njuskalu piknes unutra i imas vise mjesta. Ja isto planiram kupiti konzolu. 

I jedno pitanje. Imam ono hladenje za laptop ventilator. Jel se moze to staviti ispod PS3.a i ukljuciti u njegov USB utor i tako hladiti konzolu ? 

ovih 12GB je za save game i updateove, mogu se staviti i igre, ali kod 12GB verzije se igre obično pokreću s DVD-a. Ventilator bi ti trebao raditi jer čim ga uključiš u struju, on se počne okretati, ali neznam kaj će ti to hlađenje kad super slim ima dosta dobro hlađenje.

12 godina

Pa ne znam kad vec imam. Ne skoci da stoji na tom postolju i ima dodatno hladenje. Duze ce trajat. Tek sma na soma kuna. Jos malo mi fali :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

vidim da se uskoro spremaju next gen konzole, pa pošto još nisam kupio ni jednu konzolu, razmišljam o tome dal da još malo pričekam ili da uzmem PS3/X360, neznam dal mi se isplati, jer kad izađu nove konzole onda će svi nastavci FPS-a izlaziti na njima...ako ne, onda mislim uzeti početkom 3.mj.

0 0 hvala 0
15 godina
Sačekaj do kraja godine i štedi lovu dotad
11 godina
protjeran

Pozz..koju konzolu da kupim? Imam oko 2500kn..I neznam dal da uzmem s njuškala (većina ih nema garanciju, a razlika u cijeni je mala) ili novu..Računajte s tim da mi ostane 400-500kn za igru..Xbox bi prvenstveno uzeo zbog odličnog kontrolera, dok bi PS3 uzeo zbog besplatnog interneta. Neznam..jer za x360 moram kupiti i play and charge kit i gold i to je još dodatnih 550kn, pa me na kraju xbox košta više nego ps3. konzolu planiram kupiti sljedeći mjesec..

Xbox 360 Holiday Bundle (Forza 4, Skyrim i 1MJ. Gold, headset) 2100kn, infomark. - mislim da je ovo dobra ponuda..

ili 

da uzmem ps3/x360 s njuškala?...ima ih već po 1400-1500kn al većina nema garanciju

i da, nezz koja od ovih igara mi se najviše isplati..mislim, sve mi se sviđdaju, al nemam love da si ih sve priuštim..

Far Cry 3

Crysis 3

Dead Space 3

Metal Gear Solid: Revengeance

Aliens: Colonial Marines.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 17:06 (PS3_X360).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

zasad,smatram da je najisplativije ovo: http://infomark.hr/Konzole/961/PS3%20Sony%20Playstation%203%20Super%20Slim,%20500Gb%20+%20Gran%20Turismo%205%20+%20Uncharted%203%20GOTY#naslov

kad ti dosade igre koje se dobiju uz plejku zamjenis ih za neku od igara koje si napiso :)

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sve zavisi od osobe do osobe imao sam ps3 pa mi dosadio sad imam xbox360 koji mi je dosta bolji ali mi fale neke igre tako da je ps3 dobra kupnja pogotovo sa plus pretplatom gdje dobivas igre stalno! Nadam se da ce izaci uskoro nova generacija konzola da mogu ubost ps3 opet tako da imam obe ionako nova generacija treba biti barem 1god. da se nakupi igara i uvide sve greske!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
protjeran

A da uzmem rabljenu ili novu konzolu? Vidim da je cijena PS3 i X360 na njuškalu jako slična, x360 mi ima bolji kontroler dok ps3 ima free mp. Na kraju me x360 košta više nego ps3 jer za njega moram kupiti play and charge kit i gold membership... Trenutno ima PS3 Super Slim sa GT5 + U3 GOTY za 2500kn, mislim da je to odličnaa ponuda..

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 14:15 (PS3_X360).

1 0 hvala 0
15 godina
kakav charge kit, kupi punjive baterije s punjacem.
11 godina
protjeran

-

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 13:12 (Vaas).

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Vaas kaže...

Mene isto zanima koju konzolu uzeti?

pa malo opisi kakve igre ti se sviđaju

11 godina
protjeran

-

did i ever tell you the definition of insanity

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Vaas kaže...

volim fps igre (fc3, bf3, crysis 3, dead space 3, aliens colonial marines i sl..)

FC3 i BF3 bi ti bilo bolje igrat na ps3 (FC3 ima na ps3 ekskluzivni free DLC ,Bf3 se vise igra na ps3)
e sad crysis 3 i dead space 3 za njih ti nemam pojma gdje bi ih bolje bilo igrat
Ako ti se jos COD i Halo vise sviđaju onda uzmi Xbox

Najbolje bi ih bilo igrat na PC pogotovo BF3 ,ako imas mogucnost

16 godina
PS3_X360 kaže...

A da uzmem rabljenu ili novu konzolu? Vidim da je cijena PS3 i X360 na njuškalu jako slična, x360 mi ima bolji kontroler dok ps3 ima free mp. Na kraju me x360 košta više nego ps3 jer za njega moram kupiti play and charge kit i gold membership... Trenutno ima PS3 Super Slim sa GT5 + U3 GOTY za 2500kn, mislim da je to odličnaa ponuda..

Odlična ponuda za konzolu predstavljenu 2006?? Daj se uozbilji, ako ćeš sad dati 2500kn za konzolu kojoj je životni vijek pri kraju stvarno bi trebao otići na psihijatrijsko promatranje (bez uvrede). Ako već moraš nešto kupiti, kupi neki rabljeni X360 Slim ili već PS3 kad ga tolko želiš za ne više od 1500kn (iskreno i to je puno previše al ako nemaš para za bolje jbg). I to ne odmah nego se bar strpi još tjedan dana da Sony predstavi PS4 pa možeš i cijenu još spustit.. Prodao sam prošli mjesec svoj X360 samo zato da se ne moram s tim gnjaviti kada dođu nove konzole jer fkt ne znam kome bi to uvalio a da ću moć dobiti preko hiljadu kuna.

He who is brave is free.
11 godina
protjeran
-
did i ever tell you the definition of insanity?
12 godina
odjavljen
Vaas kaže...
Arnold Layne kaže...
Vaas kaže...

volim fps igre (fc3, bf3, crysis 3, dead space 3, aliens colonial marines i sl..)

FC3 i BF3 bi ti bilo bolje igrat na ps3 (FC3 ima na ps3 ekskluzivni free DLC ,Bf3 se vise igra na ps3)
e sad crysis 3 i dead space 3 za njih ti nemam pojma gdje bi ih bolje bilo igrat
Ako ti se jos COD i Halo vise sviđaju onda uzmi Xbox

Najbolje bi ih bilo igrat na PC pogotovo BF3 ,ako imas mogucnost

Battlefielda 3 sam se već naigrao na PC-u kod frenda...u rukama mi bolje leži xboxov kontroler jer je veći i udobniji, dok ps3 ima besplatan internet..i samo da te još pitam, dal da uzmem s njuškala konzolu i igre, jer kolko vidim, nove konzole su po 2k-2,5k kn dok su na njuškalu po 1,4k-1,5k kn?

pa uzmi ,ako mislis da je sigurno
ja sam 2009. uzeo FAT (80gb)za 2100kn i jos sad radi ko singerica bez problema

Da xbox kontroler je bolji za FPS igre ,ali bitna je stvar kolicina igraca

11 godina
protjeran

ok..i zadnje pitanje (možda je malo glupo), pošto većina konzola, koje su po 1500kn, nema garanciju, dal je to sigurno kupovat? mislim, dal se konzole i dalje kvare ili ne više tak često?

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Vaas kaže...

ok..i zadnje pitanje (možda je malo glupo), pošto većina konzola, koje su po 1500kn, nema garanciju, dal je to sigurno kupovat? mislim, dal se konzole i dalje kvare ili ne više tak često?

ps3 fat modeli se kvare najcesce 40 i 60 gb verzije
ja bi njih izbjegavo u sirokom luku

11 godina
protjeran

-

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 13:13 (Vaas).
11 godina
protjeran
Dwyane Wade kaže...
PS3_X360 kaže...

Odlična ponuda za konzolu predstavljenu 2006?? Daj se uozbilji, ako ćeš sad dati 2500kn za konzolu kojoj je životni vijek pri kraju stvarno bi trebao otići na psihijatrijsko promatranje (bez uvrede). Ako već moraš nešto kupiti, kupi neki rabljeni X360 Slim ili već PS3 kad ga tolko želiš za ne više od 1500kn (iskreno i to je puno previše al ako nemaš para za bolje jbg). I to ne odmah nego se bar strpi još tjedan dana da Sony predstavi PS4 pa možeš i cijenu još spustit.. Prodao sam prošli mjesec svoj X360 samo zato da se ne moram s tim gnjaviti kada dođu nove konzole jer fkt ne znam kome bi to uvalio a da ću moć dobiti preko hiljadu kuna.

1. PS3 SuperSlim 500GB (GT5+U3) 2500 kn

2. PS3 Slim <160GB 1400/1500kn (Polovni)

3. Xbox 360 Slim 4GB (Far Cry 3+GTA IV) - polovni, ali neotpakirani s garancijom, 1600kn

6 1.
7 2.
7 3.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 10:03 (PS3_X360).
11 godina
neaktivan

Ja nemam para ali ja bi uzeo PS3, super ekspluzive i to. Xbox 360, možeš kupiti igre, jeftinije vjerojatno ali plaćas Xbox Live ako želiš patcheve i multiplayer tako da uzmi PS3. PlayStation Home čini se ok, PS3 će živjeti dugo a Microsoft će vjerojatno dati odmah nogu Xbox 360 ćim izađe Xbox 720. :P

&quot;moj komp je kanta&quot;
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
protjeran
-

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 13:13 (Vaas).
16 godina
neaktivan
PS3_X360 kaže...
Dwyane Wade kaže...
PS3_X360 kaže...

3. Xbox 360 Slim 4GB (Far Cry 3+GTA IV) - polovni, ali neotpakirani s garancijom, 1600kn

Ako ti je ovaj X360 s 4gb memorije opcija - ni ne pomišljaj na to, npr. samo za Halo 4 multiplayer treba 8gb za instalaciju.

11 godina
protjeran
Shai Hulud kaže...
PS3_X360 kaže...
Dwyane Wade kaže...
PS3_X360 kaže...

Ako ti je ovaj X360 s 4gb memorije opcija - ni ne pomišljaj na to, npr. samo za Halo 4 multiplayer treba 8gb za instalaciju.

.

0 X360 Slim 250GB + Black Ops 2
0 X360 Slim 250 GB Holiday Bundl
8 PS3 Super Slim 500 GB (U3+GT5)
13 godina
neaktivan

Ma kakvo dvoumljenje PlayStation je PlayStation{#}

POTPIS :)

2 3 hvala 0
12 godina
protjeran
Mislim da je najbolje sačekati novi PS odnosno Xbox

1 0 hvala 0
16 godina
Vaas kaže...

- cod je smeće

- nema potrebe za vrijeđanjem

- ovisi o veličini ruke..meni bi bolji bio xboxov..

- da, a ti imaš love ko blata..kriza je, čovjek možda nema love..

- i ti si jednom bio idiot.

- i te bodove treba kupiti.

- reci mi dal te briga? ako nemaš love i ako si ne možeš priuštiti novu konzolu, onda ne moraš širiti dezinformacije i laprdati gluposti.

Ne tresi se.

He who is brave is free.

0 2 hvala 0
14 godina

Najbolje sacekati ali ce cijena biti visoka pa dok se nakupe igre pa isprave prve greske koje ima ce imat konzola i tak...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice