Sony PSP

poruka: 9
|
čitano: 7.110
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Sony PSP

namjeravam kupit PSP pa koji je najnoviji i najbolji izbor a da nije previse skup.

uzeo bi ga preko oglasnika il tu na BUG-u.

molim preporuke i htio bi na njemu igrat nove igre GTA IV...

puno hvala{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Sony PSP

GTA IV na psp-u? sretno.. {#}

pa naravno da su noviji bolji.. dakle 3004 ili GO.. iako se meni više sviđa 3004.. za razliku od starijih verzija ima svjetliji ekran i antiglare je (možeš igrati vani po danu).. ima video izlaz tako da ga možeš spojiti na tv i igrati (mislim i gledati filmove također), ugrađen mikrofon, lakši je i tanji (i 2004 je) od 1004, imaju manju bateriju ali manje i troše.. ako imaš love uzmi 3004, ako ti je to previše onda 2004 koji se mogu naći za 500 kn..

i da.. 3004 i GO  se mogu modificirati do određene verzije softvera.. a ne može se downgradeati softwer.. naravno, za homebrew programe ne piratliju... {#}

Nisam alergičan na TU.
14 godina
kratos091 kaže...

GTA IV na psp-u? sretno.. {#}

pa naravno da su noviji bolji.. dakle 3004 ili GO.. iako se meni više sviđa 3004.. za razliku od starijih verzija ima svjetliji ekran i antiglare je (možeš igrati vani po danu).. ima video izlaz tako da ga možeš spojiti na tv i igrati (mislim i gledati filmove također), ugrađen mikrofon, lakši je i tanji (i 2004 je) od 1004, imaju manju bateriju ali manje i troše.. ako imaš love uzmi 3004, ako ti je to previše onda 2004 koji se mogu naći za 500 kn..

i da.. 3004 i GO  se mogu modificirati do određene verzije softvera.. a ne može se downgradeati softwer.. naravno, za homebrew programe ne piratliju... {#}

puno hvala na odgovoru.

mozda sam pogrijesoio sto sam rekao da bi na PSP-u igrao GTA IV ( u PSP se ne kuzim ni malo jer ga nikad nisam imao priliku koristiti ga ) a jel se moze koji Call of Duty igrati na njemu?

uredu uzeo bi 3004.

a dal postoji neki chip ili nekaj da se mogu igrati piratske igre na njemu?

puno hvala{#}

15 godina

heh.. nemaš GTA IV ali imaš neke druge GTA.. China Town, Liberty City Stories, Vice City Storied.. nezz sad.. pogledaj na youtube gameplaye pa ćeš vidjeti..
ima i call of duty.. nezz točno koji ali jedan sigurno ima.. iako nezz kako je to igrati na PSP jer ima samo jednu gljivu.. 

hmm.. ne smije se na ovom forumu raspravljati o piratliji.. {#}   

Nisam alergičan na TU.
14 godina
neaktivan
Evo da ne ovaram novu temu tu cu stavit pitanje...frend je kupio PSP nezz koji milim da je 2004 i na njemu je fw 6.60 modificiran...i skinem igru u iso formatu i ubacim preko usb-a i nema nigdje...znaci neznam di da ubacim...hvala unaprijed
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
neaktivan

Na kartici mora biti direktorij sa nazivom: ISO i u njega staviš igru. Nakon toga ideš u meni psp-a i pod game se pojavi igra ali samo ako je psp modificiran. Ako je nema onda nešto nevalja sa modifikacijom ili sa igrom

14 godina
neaktivan
napravio sam ISO i ubacio ali ne pokazuje...neznam reko je da je modificiran..jel mogu kako provjeriti jel je modan???
14 godina
neaktivan

Odeš i pogledaš u sistemski software, ako iza broja 6.60 ne piše ništa (najčešće par slova) onda nije modan

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 10:43 (Stefano).
14 godina
neaktivan
A onda nije modan :( jel zna netko kako da ga modam neki dobar tutorial i na koji cfw??? Koliki je rizik?? Jel mogu sada downgrejdat na neki cfw ili sta??!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice