ma mislim da ne bi trebalo biti vezano za play jer ima ljudi koji prodaju load gameove samo neznam di trazit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima,
dal se netko susreo s ovakvim problemom (isprike ako je bilo već ovakvih pitanja ali da sada ne kopam po temi, ima puno stranica :D ) - upload speed na ps5 mi je zadnjih par dana užasno nizak, između 1 i 3 mpbs, a kada isti taj LAN kabel uštekam u PC izmjerim oko 28 mbps.
Zvao sam t com, njihov agent mi je rekao da PS5 ima maksimalan upload speed 20 mbps i ako mi je brzina veća od toga da PS smanjuje brzinu, ali zašto bi ju onda smanjio na tako nisko???! :D Predlaže mi prijavu smetnje i dolazak tehničara, ali pošto je sada produženi vikend bogme ću se načekat da oni dođu..
To mi nikako nije jasno. To sam primjetio prilikom streama direktno preko konzole. Nemoguce je streamati zahtjevnije igre kojima treba veći bitrate. Konzoli je prioritet download, vjerojatno je zato limitiran upload
Edit: tesko da ces dobiti 20mb upload.
Meni je upload 25mb a ps5 je limitiran na 4-5 mb
To mi nikako nije jasno. To sam primjetio prilikom streama direktno preko konzole. Nemoguce je streamati zahtjevnije igre kojima treba veći bitrate. Konzoli je prioritet download, vjerojatno je zato limitiran upload
Edit: tesko da ces dobiti 20mb upload.
Meni je upload 25mb a ps5 je limitiran na 4-5 mb
Ne kužim kako jedan tako opaki komad harvdera mora imati limitiran upload? Pa mrežne kartice sa 100/100 mbita postoje već 30 godina?
A da ne pričamo o onima koje su 1Gbit, ili wifi-evima koje danas svaki jadniji mobitel ima.
Koji je razlog za bilo kakvo limitiranje uploada? Spori hard? Spori procesor? Dobra da remote play uopće i radi s takvim jadnim uploadom.
Ako sam dobro guglal, Sony limitira upload zbog PSNa. Koji je raazlog da je PSN problem to nisam pronasao.
sta nije bilo nekog govora o lan>usb konvertrer da se dobije puna brzina, ako se dobro sjecam
Evo i detaljnije: https://turbospeedwifi.com/ps5-upload-speed-slow/
Evo i detaljnije: https://turbospeedwifi.com/ps5-upload-speed-slow/
To me već ne bi čudilo, pogotovo s obzirom na probleme koje dosta ljudi ima s portovima, CGNATom i sl.
Pozdrav greškom sam kupio paysafe card code umjesto psn koda pa me zanima gdje mogu iskoristiti kod da mi ne propadne .hvala
Pozdrav greškom sam kupio paysafe card code umjesto psn koda pa me zanima gdje mogu iskoristiti kod da mi ne propadne .hvala
možda griješim ali mislim da ti većina boljih online shopova ima paysafe card kao opciju plaćanja, pa pogledaj malo kod zanjeg koraka.
pozz jel zna ko jel su popravili tj izbacili nove kontrolere jer planiram kupiti uskoro novi, inace kod prijatelja igram i sva 4 mu ne valjaju analog ispada guma i tipke ne valja a sve racune je bacio itd kad se selio pogubio sta vec, pa me za nima koji model da sebi kupim da nema tih problema nadam se?
čim i u interšparu prodaju ps5 znači da ga stvarno ima posvuda
599 eur disk verzija od srijede
pozz jel zna ko jel su popravili tj izbacili nove kontrolere jer planiram kupiti uskoro novi, inace kod prijatelja igram i sva 4 mu ne valjaju analog ispada guma i tipke ne valja a sve racune je bacio itd kad se selio pogubio sta vec, pa me za nima koji model da sebi kupim da nema tih problema nadam se?
Kaj ih jede?
Kaj ih jede?
Vjerojatno je tipični igrač FIFA-e pa testira izdržljivost kontrolera nakon utakmica tako da ih zvizne o stol ili u zid.
Za mjesec dana mi ističe PS+ pretplata (vaučer od 3mj + nadoplata za 'Extra' tier), čujem da Sony to produžuje pošto je store u k*rcu. Dal treba nešto posebno napraviti da oni to produže ili to ide samo od sebe?

Ovim tempom Sony ce brzo prec 50 milijuna.
https://wccftech.com/ps5-q1-2023-uk-sales-up-180-percent-year-on-year-switch-xsx-down/
https://wccftech.com/ps5-q1-2023-uk-sales-up-180-percent-year-on-year-switch-xsx-down/
I šta će onda biti? To je neka magična granica?
Ništa novo, već godinama se PS konzole prodaju u brojkama od 15-20 milijuna godišnje (ako proizvodnja to može gurati).
I šta će onda biti? To je neka magična granica?
Ništa novo, već godinama se PS konzole prodaju u brojkama od 15-20 milijuna godišnje (ako proizvodnja to može gurati).
Njemu to puno znači. Za sve druge nebitna vijest.

Sutra je novi State of Play,kako se cini fokus je Final Fantasy 16.
evo mene opet sa load gameom. javi mi se covjek da bi mi prebacio svoj load game od forbidden westa. ima ps5 verziju igrice i nema opciju importa na usb, samo na cloud. ja koji imam ps4 verziju na ps5 konzoli imam opciju da spremim na usb. kako da to prebacimo? dali da napravimo cloud i jedan i drugi pa da probamo prebacit nekako ili?
Za mjesec dana mi ističe PS+ pretplata (vaučer od 3mj + nadoplata za 'Extra' tier), čujem da Sony to produžuje pošto je store u k*rcu. Dal treba nešto posebno napraviti da oni to produže ili to ide samo od sebe?
Ja sam imao tako, i već mi 2 mjeseca produžuju sami od sebe , makar imam novaca u "novčaniku" na accountu.
evo mene opet sa load gameom. javi mi se covjek da bi mi prebacio svoj load game od forbidden westa. ima ps5 verziju igrice i nema opciju importa na usb, samo na cloud. ja koji imam ps4 verziju na ps5 konzoli imam opciju da spremim na usb. kako da to prebacimo? dali da napravimo cloud i jedan i drugi pa da probamo prebacit nekako ili?
Mislim da ne mozete nikako,radije kreni igru ispocetka.
Jedno možda glupo pitanje, zašto bi krenio iz početka? Kada se skine Burning shores ne kreiraju li se samo questovi i mapa da nastaviš?
https://blog.playstation.com/2023/04/11/state-of-play-presents-a-special-look-at-final-fantasy-xvi/
Jedno možda glupo pitanje, zašto bi krenio iz početka? Kada se skine Burning shores ne kreiraju li se samo questovi i mapa da nastaviš?
ja mislim da moras imat sve misije predene, jer tek onda dobijes "dozvolu" za dlc