Sigurno pristup PSN sa CFW

poruka: 4
|
čitano: 2.426
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Sigurni pristup PSN sa CFW

Pozdrav raja,

posto igram GTA V i zelim 1-og oktobra igrati online zanima me koje sigurnosne mjere da poduzmem da bih smanjio rizik ban-a?

Trenutno sam na rebug 4.46 CFW, znam da ima dosta homebrew koje pomazu u tome time sto krije neke stvari koje se ne trebaju vidjeti, ali me isto tako brine sto su mi Trophies od GTA V neke i od 14-og 09 pa me zanima sta sve preporucujete da uradim prije nego pristupim PSN-u?

Hvala unaprijed 

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 17:17 (arnes_king).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sigurni pristup PSN sa CFW
arnes_king kaže...

Pozdrav raja,

posto igram GTA V i zelim 1-og oktobra igrati online zanima me koje sigurnosne mjere da poduzmem da bih smanjio rizik ban-a?

Trenutno sam na rebug 4.46 CFW, znam da ima dosta homebrew koje pomazu u tome time sto krije neke stvari koje se ne trebaju vidjeti, ali me isto tako brine sto su mi Trophies od GTA V neke i od 14-og 09 pa me zanima sta sve preporucujete da uradim prije nego pristupim PSN-u?

Hvala unaprijed 

Nema tu nikakvih preporuka imaš custom firmware odnosno piratski i dobit ces ban prije ili kasnije nemoj se zajebavat sa orginal igrom ako si je kupio jer ces izgubit i igru i pare ako ti banaju account. Nekom prije a nekom kasnije banaju samo je pitanje vremena.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 17:25 (zeroname).
13 godina
protjeran
Sigurno pristup PSN sa CFW

Ma ne mora znaciti igrao sam prije, mozda prije godinu-godinu ipo i nikad nisam ban dobio, nego nisam trenutno u toku koje su aplikacije najbolje za prekrivanje CFW fajlova i za editovanje trophy-s... nema veze taman i da me banuju nikakav mi problem nije jer svakako skoro uvjek igram singleplayer ali zelim probati GTA Online pa da bar ucinim sto vise mjera koje ce smanjiti rizik BAN-a

I kako si to mislio ako me banuju gubim i igru? I ako me banuju opet mogu igrati offline, a jos mi je rebug firmware, mogu spoofovati PS3ID a opet kako god mozes uraditi unban jer imaju i za to mogucnosti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ps3 CFW

imam ps3 cfw, igrao sam online pa su me banali,e sad me zanima dal bi me otkljucali kad bi se prebacio na OFW???

miki

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice