PS3 store - slaba ponuda

poruka: 2
|
čitano: 2.036
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
PS3 store - slaba ponuda

Nekako mi se čini da je jako slaba ponuda u ps store-u za našu regiju? Kad se mogu očekivati nove igre i ponude?

I svaki dan skoro "This service is currently undergoing maintenance." Baš me živciraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 store - slaba ponuda

Ma naš store je užas, imao sam Ps3 dvije godine, i hrvatski account, i zbilja rijetko sam imao što uzeti, mislim da sam u 2 godine uzeo par igara samo da se isplatilo ili išta valjalo, za razliku od našeg i engleskog store-a američki je dosta bolji, ponuda je  bolja i to nekoliko puta bolja (neznam razlog) a i cijene su  prihvatljivije jer imaju bolje bundle pakete i sl., a i dosta stvari tipa teme koje su odlične su tamo besplatne, neki DLC-evi tipa star wars, batman aa je moguće samo tamo kupiti, kod nas ništa, čak su i la noire dlc maknuli s našeg store-a, bezveze. Ja se ne bih puno nadao da će situacija biti bolje uskoro, čisti primjer je taj da sam često uzeo bon od 150 kn da kupim nešto za 50, i na kraju ovih 100 nisam imao na što potrošiti da je vrijedilo, dok na američkom store-u mi nebi 1000 kn bilo dosta :-)), puno bolji izbor imaju

znam jer sam napravio i USA account da kupim Medal of Honor i MoH underground za ps1, koji su samo 25 kuna po komadu, a na europskom i našem ih se ni ne može kupiti, pa sam bacio pogled na ostale stvari i bila je akcija LA Noire, bez DLC-eva 120 kn, što je jako povoljno, kod nas je complete edition bio 350 kn, kažem imaju češće akcije i bundlovi su im puno povoljniji a kod nas nisu ni dostupni, da o ponudi avatara, tema i sl. ne pričam, imaju 100 puta bolji izbor

EdgeGamersOrganization (=(e)=Botulinum)
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 21:14 (Waldhaus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice