PS3 problem sa joystickom

poruka: 4
|
čitano: 2.869
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kada sam kupio PS3 dobio sam dualshock 3 SIXAXIS joystick. E sad, na svim igrama mi radi odlicno samo me na FIFA 12 zeza. Znaci ja nista ne diram na njemu a  on mi dole u lijevom uglu izbacuje one taktike da pritisnem lijevo za lupam presing,desno da zamjenim krila, gore da stoperi idu napred i ja znaci nista ne diram ne pritiscem ni lijevo ni desno a on mi racuna kao da sam pritisnuo i tako me nervira uzas i cesto mi promjeni krila pa se nerviram! Probleme sa joystickom sam primjetio samo na FIFI.

Jel moze neko pomoci? Hvala.

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PS3 problem sa joystickom
stevan94 kaže...

Kada sam kupio PS3 dobio sam dualshock 3 SIXAXIS joystick. E sad, na svim igrama mi radi odlicno samo me na FIFA 12 zeza. Znaci ja nista ne diram na njemu a  on mi dole u lijevom uglu izbacuje one taktike da pritisnem lijevo za lupam presing,desno da zamjenim krila, gore da stoperi idu napred i ja znaci nista ne diram ne pritiscem ni lijevo ni desno a on mi racuna kao da sam pritisnuo i tako me nervira uzas i cesto mi promjeni krila pa se nerviram! Probleme sa joystickom sam primjetio samo na FIFI.

Jese događa jos kada stavis kabel za punjenje unutra da ti bude kao zican, jesi probo rekalibrirat gamepad u settingsima?

Mozda ga stavit na Player 2?

16 godina
neaktivan
Re: PS3 problem sa joystickom
Mew kaže...
stevan94 kaže...

Jese događa jos kada stavis kabel za punjenje unutra da ti bude kao zican, jesi probo rekalibrirat gamepad u settingsima?

Mozda ga stavit na Player 2?

Kako mislis kao zican? Kad se puni ja igram dok je on spojen...

Nisam probao jer ne znam ni kako se to radi ni cemu sluzi..

Ja imam 1 original ovaj sto sam dobio uz njega i neki USB joystick pa kad igram sa drugom, ovaj dualshock nekada bude player 2 pa opet ista stvar...

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan

Pa to dok se puni da igras.

Odi na settings, tamo imas onda accesory nesto... pa odi calibrate gamepad il tako nesto odma prva opcija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 12:13 (Mew).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice