PS3 pitanje

poruka: 12
|
čitano: 1.967
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
PS3 pitanje

Imam ps3 jailbrekan na 3,55verziju ima gaia menager. Nabavio sam novi pes 2012 ORIGINAL   i kaze mi da moram koristit 3,66verziju minimalno pa sada pitam. Ako ga nadogradim hocu li izgubiti stare igrice koje su u njemu jer ja pokrecem sve sa unutarnjeg hdd-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: PS3 pitanje

HItno je pa ako neko zna odgovor i da je siguran. Unutra je neki kmeaw 3,55 toliko sam skuzio sa gledanjem po netu jer jedino on ima gaia menager

14 godina
PS3 pitanje

Nećeš moći više ništa igrat ako ga updejtaš (mislim na pirate) {#}

EDIT: skini si FIFU 12 jer nju možeš igrati na 3.55

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 14:44 (David87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 pitanje

Da, nadogradnjom se gubi ta mogućnost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 pitanje

uglavnom nekuzim se u ps3 al njega sam dobio sa preinstaliranim igrama i sada ako ja updejtam oceli se ove igre izbrisati i nisu pirati. i kako instalirati nove igre da pokrecem sa hdd-a da nemoram imati dvd. evo stavio sam metal gear solid 4 instalirala mi se kao al ja to nigdi nevidim di ni kako jer je u gaiji menager nema. kako to sada instalirano izbrisati? Jeli moguce instalirati recimo ovi pes 2012 kada ga updejtam i onda ga staviti nekako na vanjski hdd il usb stick da mi dvd ne treba?

EDIT: Ta fifa 2012 jel to fifa street?

EDIT: Jeli moguce backupirati original igru=? To je moje pitanje koje zelim pitat a nikako doc do toga. Bilo di usb ex hdd in hdd?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 14:58 (Duje00).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PS3 pitanje

Ako napraviš update nema više ni CFW ni Gaia managera ni ništa, samo vrtiš originale, ovako možeš i pirate (ovo što ti je na hardu pretpostavljam da su piratske igre, a ne originali.

I da, ono nije Fifa Street, već FIFA 12

Moja preporuka je da nejdeš na update, a ti kak želiš! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
David87 kaže...

Ako napraviš update nema više ni CFW ni Gaia managera ni ništa, samo vrtiš originale, ovako možeš i pirate (ovo što ti je na hardu pretpostavljam da su piratske igre, a ne originali.

I da, ono nije Fifa Street, već FIFA 12

Moja preporuka je da nejdeš na update, a ti kak želiš! {#}

Ok fala onda pes 2012 ko ga sisa znaci fifu 12 skinit i staviti ;)

edit: posto mi je mali hdd 40 giga jeli mogu hdd nadograditi? ako se ne moze hdd nadograditi jeli se recimo ova fifa moze staviti na neki vanjski usb stick?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 15:14 (Duje00).
14 godina
PS3 pitanje

Tako je da, evo poslan ti je PP od kuda da skineš

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 pitanje

pozz

imam jedan problem kupili smos inu ps3 i sve 5..ali njemu kao djetetu brzo dojadile 2 igre koje je dobio i sada bi nest 3.

Ja kao i svak amama brzo se bacim na posao i pocnem ceprkati po konzoli da bih uvidjela kako moze igarti online

Medjutim regist. na psn i samo downloadujwm free demo verzije ali ne kuzim kako igrati online  ni dalje....Pa pitanje akko vas nemrzi kako igrati i dakli mora imati tu igru ili moze bilo koju

pomoc....hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 pitanje

ja moga nisam nikako spojio na internet niti namjervam xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

aha...a jel ima neki razlog ili onak?

17 godina
neaktivan
PS3 pitanje

vecinom na njega igram samo nogometa il trke auta ito u drustvu tako da me ne zanima uopce.   A zanima me jel mogu sibniti 500giga hdd unutra. Znam da ide 2.5"disk unutra pa me zanima jesam li ogranicen sa gigabaytima koje mogu stavit il mogu i jace od 500giga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice