Pozdrav imam PS2 i sada ja sam ga ostavio jednu noc upaljenog(srecom da to nisam napravio sa 360-icom)(Pitatese zasto:ZASPO SAM IGRAJUCI :D) i sada kad upalim PS2 Ne doalzi mi nikakva slika i ne izbacuje CD pa ako neko zna mozda dop cega je jer on sve radi (led diode svijetle,cuje se citanje CDa,...itd...) samo sta NEma slike i neotvara se ladica?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav imam PS2 i sada ja sam ga ostavio jednu noc upaljenog(srecom da to nisam napravio sa 360-icom)(Pitatese zasto:ZASPO SAM IGRAJUCI :D) i sada kad upalim PS2 Ne doalzi mi nikakva slika i ne izbacuje CD pa ako neko zna mozda dop cega je jer on sve radi (led diode svijetle,cuje se citanje CDa,...itd...) samo sta NEma slike i neotvara se ladica?!
e sad neznam kaj mu je to se i meni par puta desilo(zaspo sam dok sam igro gt4 u b-spec modu) al je nakon toga normalno radila
cak sam "odvozio" tj odgledao 3x 24 sata utrke i nista mu nije bilo
meni se desi sa slimom da ako ga prek dana ostavim u standby-u nece ocitat dvd onda ga iskljucim iz struje na jedan dan i drugi dan normalno radi probaj i ti s ovim,btw vidim sad da se nece ladica otvorit onda fat moze bit da je krepo ak nepororadi dok ga ostavis rastavi ga i izvadi disk pa probaj bez njega upalit