PS2 popravak

poruka: 8
|
čitano: 11.289
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PS2 popravak

ovako...imam jedan problem sa play-om...kao da mi je pokidan dvd/rom ono cudo sto vrti...mislim da nije laser...pa jel mi mozete rec koliko kosta popravak toga i koliko traje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PS2 popravak

bilo tko??

17 godina
PS2 popravak

Preporucam Console Universe. Tip je sjajan,brz i pouzdan. Ja sam bio u Zagrebu u prolazu,donio mu PS2 i sa ugradnjom chipa i namještanjem lasera bio je gotov za 2h. Sve radi odlično.

Fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

cca 450 kn - u  slučaju PS2 najvjerojatnije laser, ako je debela može otići i driver lasera.

Pm-aj za više podataka da ne reklamiram firmu bezveze :-)

Btw. imaš mogućnost slanja i primanja paketa u cijeni...

H.

-- HaHa na sve
14 godina
neaktivan

Pozz...par mjeseci nisam koristio svoj PS-2..sad sam ga izvadio van,i kad ga ukljucim,za sekundu se ugasi,jel zna mozda neko u cem je problem?molim brzi odgovor!! Hvala unaprijed

13 godina
neaktivan
PS2 popravak

meni se strgao onaj prekidač(reset) i dok stisnem taj reset nece se upaliti plejka.pretvrdo je i ne može se stisnuti. jel znate nekoga ko mi to može popraviti u okolici Sesveta,Selnice,Sesvetskih Sela i Sesvetske Sopnice

vodoek
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS2 popravak

Dok igram PS2 igrica mi koči jel to lasera ili do igrice? Pozz

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS2 popravak

Evo jedan kvar koji sam imao prilike susretati dosta često na slim konzolama.

Opis: Ponekad, konzola ne želi učitati igru s DVD-a. Nekad je sve uredu, ali u dosta slučajeva ne. Kao da niste ubacili DVD. Vidio sam dota konzola koje se prodaju ispod cijene zbog kvara koji je jednostavno popraviti.

Popravak: Prije paljenja konzole, povucite laser prstom prema sredini DVD čitača. Ubacite DVD i sve bi trebalo raditi. Na ispravnoj konzoli bi se ovo automatski dogodilo.

Nadam se da sam nekome pomogao, a možda i uštedio koju kunu ako ga je imao namjeru prodati ispod cijene.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice