Ps2 emulator

poruka: 7
|
čitano: 2.877
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ps2 emulator

ak sam uopce dobro postao temu

dakle ovakva je situacija...

skinuo sam ps2 emulator(emulira ps2 igre)

stavio bios i pluginove

e ali je problem u tome sto on pokrene onaj pocetni dio kod playstationa i ode u postavke samog uređaja....za ovakav onakav izlaz...postavke vremena itd.

ali neće pokrenuti samu igru da ide kako bi trebala

jel zna neko kak da to sredimž

pozzz

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ps2 emulator

Mada stvar NERADI (barem ne zadovoljavajuće), dotični problem možeš riješit tako da promijeniš bios koji koristiš (po defaultu uzme najnoviji, stavi na 1.6 euro recimo, pa vidi jel radi).

Why so serious???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ps2 emulator

Slabo to radi.Da bi dobio 15-ak fps-a moras imat najjaci Core 2 Duo.Jos ne zna koristit cetverojezgrene.A danas PS 2 nije skup,ja nasao sa chipom,opremom,i 20 igara za 500 kn.Uzeo ga i radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ps2 emulator

nemoj se trudit oko tog emulatora,ja sam skinuo sve moguce pluginove

i biose i procitao sve na internetu i nije radilo.ti ps2 emulatori

nebudu jos usavrseni barem 4 god

AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3 *** don't mess with the best - or die like the rest ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ps2 emulator

opaska,emulatori rade ali dobiješ 2-3 fps i slom živaca kada vidiš da to ne radi kupi polovni ili novi ps2 i uživaj u velikom tv ekranu.

Osobno sve isprobao i ne radi tako kako bi htio čak i na boljem kompu(hd 3850,2gb rama) jednostavno gubljenje vremena.Isprobane igre

GT4,Teken 4.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ps2 emulator

Zasad jedino donekle radi emulator za PSX. Za igrice s PS2 na PC-u ćemo se još morati strpiti...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ps2 emulator
fox22 kaže...

opaska,emulatori rade ali dobiješ 2-3 fps i slom živaca kada vidiš da to ne radi kupi polovni ili novi ps2 i uživaj u velikom tv ekranu.

Osobno sve isprobao i ne radi tako kako bi htio čak i na boljem kompu(hd 3850,2gb rama) jednostavno gubljenje vremena.Isprobane igre

GT4,Teken 4.

slažem se ja sam gubio živce kad sam podesio emulator za playstation one ti emlatori mi se nesviđaju najjbolje je da se kupi komzola pa se igra bez problema
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice