Pomoć oko spajanja PS3 i tv-a

poruka: 5
|
čitano: 9.912
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Molim pomoc hitno

Pozz moze mi netko pomoc imam ps3 i obican tv , a on ima automatski av .znaci ja spoim dvd na tv i ukljucim ga i tv odmah prebaci na av, a ps3 spoim i kad ga ukljucim ne zeli prebacit na av .

PS: tv nema one utore žuti,bjeli,crveni. i nemogu na daljinskom prebacit na av

MOLIM POMOC Plač

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Molim pomoc hitno

kako nemozes na daljenskom pa svaki daljenski to ima...

17 godina
neaktivan

Ne znam dal ce pomoc u tvom slucaju, ali probaj slijedece: stisni i drzi power tipku prilikom paljenja konzole dok ne cujes dupli beep. Tako ces resetirati video out

ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Molim pomoc hitno
dodo9 kaže...

Pozz moze mi netko pomoc imam ps3 i obican tv , a on ima automatski av .znaci ja spoim dvd na tv i ukljucim ga i tv odmah prebaci na av, a ps3 spoim i kad ga ukljucim ne zeli prebacit na av .

PS: tv nema one utore žuti,bjeli,crveni. i nemogu na daljinskom prebacit na av

MOLIM POMOC Plač

Ak spojiš DVD na TV onda imaš SCART na TV-u, ak već nemaš isto to ali u stilu: žuti, bjeli i crveni.

Sa PS3 dobiš i SCART na kojeg si spoji ta tri kabla i onda sve skupa u SCART na TV-u.

No ti to vjerojatno tak i radiš, pošto se nisi baš točno izrazil.

U suprotnom, ostaje ti da spojiš PS3 na DVD SCARTom (DVD ga sigurno ima) i onda sa daljinskim od njega staviš AV.

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
16 godina
neaktivan

hvala na pomoci. Da spajam ga putem scarta probat cu stisnut i drzat tipku power.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice