PlayStation Pus,Pitanja

poruka: 2
|
čitano: 2.404
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
PlayStation Plus,Pitanja

Uzeo jucer Ps3,i nije mi jasan taj Plus paket. Tocnije,igre koje su kao free u njemu. Dakle,pretplata na 3 mjeseca je 17 dolara,ok,kao prvo kako ju uzeti,dali mogou onim bonom 150 kn sto se kupi,ako ne kako je jos moguce. Dalje,te igre,jesu one meni cim sam clan zbilja free,sve koje imaju na ponudi,i jesu zauvijek moje ili samo dok sam clan,imaju li vremenski rok,ako imaju dali se produzuju ako produzim clanstvo. Dakle ukratko ako mi to netko moze pojasniti. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 22:52 (Panklex).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation Plus,Pitanja
Panklex kaže...

Uzeo jucer Ps3,i nije mi jasan taj Plus paket. Tocnije,igre koje su kao free u njemu. Dakle,pretplata na 3 mjeseca je 17 dolara,ok,kao prvo kako ju uzeti,dali mogou onim bonom 150 kn sto se kupi,ako ne kako je jos moguce. Dalje,te igre,jesu one meni cim sam clan zbilja free,sve koje imaju na ponudi,i jesu zauvijek moje ili samo dok sam clan,imaju li vremenski rok,ako imaju dali se produzuju ako produzim clanstvo. Dakle ukratko ako mi to netko moze pojasniti. Hvala

da možeš kupit to preko tog bona...mislim da je HR psn+ oko 110 kn tako nešto na 3 mj, ispravi me ako sam pogriješio...što se tiče samih igara one su tvoje dok ti je aktivan PS+ acc, kad istekne igre ostanu na konzoli ali ih ne možeš igrati dok ne obnoviš PS+ acc, iskreno to je odlična ponuda jer stižu svakake igre ionako više manje prodaš dosta njih nakon što ih prijeđeš..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice