- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prati se driveclub bez brige :) igra je vrh
odgoda je cudo napravila razilka kao dan i noc između starije verzije i ove finalne
Inace ne igram simulacije...al ovo mrak izgleda...grafika je bolesno dobra!
gdi uzimate bonove za americki acc
gdi uzimate bonove za americki acc
Ponosni vlasnik PS4 konzole nekih mjesec i pol dana
PSN: bacelj21
Malo sam se dns igrao sa mjerenjem potrosnje PS4 u W ...
Pa evo cisto informativno:
-U meniju vuce oko 94-97W
-U PS Storeu oko 86W
-FIFA 15 DEMO: -min oko 122W
-avg oko 126-132W
-max je bio 139,8W
-Destiny: -avg je bio oko 131-134
-max je bio 150.4 W
S tim da sam Destinyi odigrao Vanguard na Hard i to usred borbe su bila mjerenja. Igrao sam negdje oko 10min kao i fifu 15.
Malo sam se dns igrao sa mjerenjem potrosnje PS4 u W ...
Kol'ko je potrošnja u stand-by modu?
budem sutra izmjerio pa stavim rezultate
Inace ne igram simulacije...al ovo mrak izgleda...grafika je bolesno dobra!
al driveclub nije simulacija nego nesto između
Ovo će biti savršeno za opuštanje živčeka, stavit sluške i vozikat :D
Ne znam, meni dođe da odmah uzmem full verziju
koliko košta na us storeu?
Ne znam, meni dođe da odmah uzmem full verziju
koliko košta na us storeu?
50$
EDIT: 49.99 :)
Kad bi trebao taj Driveclub stic na store?
EDIT: Potrosnja PS4 u Standbay Modu iznosi : 6.4W - 6.6 W . Mjerenje je trajalo skoro pa 3h....
ja se u te W ne razumijem uopće..jel to kao dobro il loše hahaha
decki kako napravit ps+ trial bez kreditne kartice?
decki kako napravit ps+ trial bez kreditne kartice?
pbz-žiro račun :D
Drive club na us storeu je 50 usd za ps+ korisnike
Na hrvatskom storeu je upgrade ps+ verzije 290 kn pa sam taj uzeo.
Koliko sam skužio, us store ima mogućnost predownloada a verzija na hrvatskom storeu nema? Piše mi da će se skinuti u ponoć sa utorka na srijedu.
Koliko sam skužio, us store ima mogućnost predownloada a verzija na hrvatskom storeu nema? Piše mi da će se skinuti u ponoć sa utorka na srijedu.
zar nije 269 kn?
imat će i HR ali od sutra...
zar nije 269 kn?
imat će i HR ali od sutra...
ne, 289 kn je.
Znači ovo odbrojavanje koje sad imam je zapravo odbrojavanje do službenog izdavanja igre a igra bi se automatski trebala downloadati sama i prije tog vremena ili?
Nije mi jasno zato sto u hrvatskom storeu ne pise da je "day one digital" a u američkom piše.
ako si ju kupio, kad dođe timer do 0 možeš uči u igru,sad očito radi preload :D
Imam visu electron od pbz-a
E sad ne radi za ps+ trial niti moja niti od frenda..
Sta mu bi?
Pozdrav ekipa,
Odlučio sam se za kupnju PlayStationa 4,no kako sam gotovo cijeli život PC gamer ( zadnji PS koji sam imao je bio jedinica :D ) o PlayStationu 4 i općenito kako stvari funkcioniraju nisam do zadnji par dana znao gotovo ništa. Evo, nadam se da nisam pogriješio s odlukom i isto tako se nadam da neću biti naporan pošto imam nekoliko pitanja.
Igrao bih PS4 na svom PC monitoru, riječ je o ovom monitoru.
Hoću li moći igrati PS4 na njemu pošto nije full HD,i ako ću moći hoće li kvaliteta prikaza biti mnogo drugačija nego da je riječ o full hd televizoru ?
Što će mi sve trebati da bih spojio PS4 i monitor, znam da su neki kablovi potrebni...
Hvala unaprijed :)
Pozdrav ekipa,
Odlučio sam se za kupnju PlayStationa 4,no kako sam gotovo cijeli život PC gamer ( zadnji PS koji sam imao je bio jedinica :D ) o PlayStationu 4 i općenito kako stvari funkcioniraju nisam do zadnji par dana znao gotovo ništa. Evo, nadam se da nisam pogriješio s odlukom i isto tako se nadam da neću biti naporan pošto imam nekoliko pitanja.
Igrao bih PS4 na svom PC monitoru, riječ je o ovom monitoru.
Hoću li moći igrati PS4 na njemu pošto nije full HD,i ako ću moći hoće li kvaliteta prikaza biti mnogo drugačija nego da je riječ o full hd televizoru ?
Što će mi sve trebati da bih spojio PS4 i monitor, znam da su neki kablovi potrebni...
Hvala unaprijed :)
Pročitao sam negdje davno da ps4 ne radi na tv-u/monitoru koji nema hdmi priključak (raznorazni adapteri ne pomažu). Neka me netko tko se više kuži ispravi ako sam u krivu, ali mislim da je tako...
Inače, dobrodošao u klub, ja sam prošle godine također prešao na PS4 (nikad nisam imao ni jednu konzolu) i preporodio sam se!
Odigram se ja još tu i tamo na PC-u, ali PS4 je zakon za gaming!
ajd napisite dojmove kad netko skine driveclub :)