Playstation 3 pitanje zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 4.771
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Playstation 3 pitanje

kao prvo molim moderatore da ne zatvore temu ako ima slicna jer nisam nasao odgovor na moje pitanje.....

mislim si kupiti playstation 3 i to slim...neznam tocno sa kojim se firmwireom dobivaju, ali mislim da je 3.41, pa ma zanima dali ja taj 3.41 mogu jailbreakati pomocu usb-a, a da mogu igrati sve nove igre i nove koje ce izaci...pitam to jer je frend imao problem sa xboxom 360, modificirao je i na nekom starom firmewire-u i nije mogao nove igre....

kada jailbreakam, kako igram igre?? dali ih skidam s kompa pa stavljam na usb i prebacujem na hard od ps3 ili kako??

molim za pomoc, svaki odgovor je dobrodosao {#}

molim da se ne javljaju oni koje ce pisati kupuj original i te spike....nemaju svi koji su zeljni igranja ps3 toliko novaca da daju 550kn po igri...

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Playstation 3 pitanje

Možeš.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Playstation 3 pitanje

a kako onda stavljati igre na ps3....dali skinem na pc-u i prebacim preko usb-a na hard od ps3 ili kako??

bas sada citam za shift 2 unlishead i pise FW 3.56 game.....dali onda ako jailbreakam 3.41 mogu igrati ili ne?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 22:27 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Playstation 3 pitanje

Jednostavno je...

Modifikacija se vrši softverski, na internetu imaš mnogo tutoriala.Došla je i podrška za NTFS format, tako da ćeš moći i preko vanjskog hard diska prenositi igrice, a moći ćeš, naravno i preko usb-a.(FAT32).

Sad ovisi o kapacitetu što će te više zadovoljiti.(Sigurno hard).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Playstation 3 pitanje

da, ali nemam prijenosni hard disk...isto tako vidim i za top spin 4 pise kao to 3.56...

sve me strah kupiti, da nakraju jailbreakam i nemogu igrati ove nove igre poput NFS, top spin 4 i to...jedva sam skupio za tu plejku {#}

moze li mi to netko detaljno objasniti...bas sam laik u ovim playstation 3 jailbreakima i modifikacima...recimo sta ako jailbreakam 3.41 i onda updatam firmwire...ima li netko 3.41 a da igra nove igre preko jailbreaka...moze li netko objasniti...hvala :D

sto mislite o ovom http://www.njuskalo.hr/igrace-konzole/playstation-3-jailbreak-usb-oglas-1746050

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 22:39 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Playstation 3 pitanje
netreba ti usb opce, skini si CFW (custom firmware), kmeaw 3.50 i sve ce bit u redu :) btw imas jako puno tutoriala na netu
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
14 godina
neaktivan
Znaci sa cfw 3.50 mogu igrati ove igrr sta pise 3.56...jel ti tako imas il?
16 godina
neaktivan
da :)
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
14 godina
neaktivan
Jel mi mozes u pm poslati link za download ili tu stavi
17 godina
neaktivan
Playstation 3 pitanje

Postoji tema za pitanja i odgovore u vezi PS3.

Štoviše, sticky je.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice