Osobno nisam baš neki fan konzola, no kupio sam ps3 prvenstveno zbog blu-ray podrške i užitka koji pruža film na blu-rayu...
Nisam probao druge konzole ali budući da ps3 dolazi za ugrađenim blu-ray playerom on mi je jedini izbor.
mislim da trebaš prvo vidjeti fantastično napravljeno sučelje X360 pa ga onda pokušati usporediti sa onim u PS3 iako je to zapravo neusporedivo.
Što se tiče gamepada, radi se o najgorem gamepadu i to zbog ovih razloga:
- maknuli su vibraciju a stavili tzv. "six-axis" koji je zapravo totalna glupost i nitko ga ne koristi (vjerojatno su mislili nešto dobro kopirati od Wii samo što naravno nisu uspjeli)
- vidjeli su od x360 da ima osjetljive L2 i R2 tipke gore pa su i oni stavili istu stvar samo što je kod njih to daleko neosjetljivije i nepraktičnije
- sav je neki nezgodan za držati u rukama zbog nešto smanjenih dimenzija i manje mase. Imam osjećaj da bi se mogo razbit svakog trena, što nikako ne ide u korist živčanijim igračima (nisam jedan od njih al tako mi se čini)
- PS znak na sredini ga totalno nagrđuje i izgleda kao neka kineska jeftinjara...
Imam PS2 i mišljenja sam da je kontroler za njega bio savršenstvo. Mogli su mu samo dodati bežičnost i mislim da bi to bilo daleko bolje rješenje nego ovo što su napravili.
4. Hmm, ne slažem se. Isprobao kontroler na rukama i jest da je tu osjećaj da bi se mogo razbit svakog trena, ali nije nezgrapan.
5. Moraju imati negdi znak.