Ovak, dosli su mi rodaci iz Njemacke, imaju dvoje djece i dvije DS konzole (DS Lite i DSi XL) pa su se poceli raspitivati o flash karticama za doticne konzole, zamolili su me da im ja to sredim ovdje jer bih se puno lakse snasao ja itd. Tu ce biti oko 3-4 tjedna pa bi bilo dobro to rijesiti prije nego odu, nisu bas neki tehnoloski strucnjaci za konzole i tak... ugl trebalo bi kupiti dvije flash kartice, dakle.. za svaku konzolu posebno
Koliko znam i koliko govore, najbolja kartica je Supercard DSTWO koja je kompatibilna sa svim verzijama Nintendo prijenosnih konzola (DS, DS Lite, DSi, DSi XL i 3DS), posjeduje u sebi CPU i emulator za GBA i niz ostalih stvari, druge pak kartice imaju cesto problema i na nekim vec duze ne izdavaju nove verzije, ne pitaju bas za cijenu, cilj im je samo da sve radi tip top, da je dobar support, da redovito azuriraju firmware-ove itd, pa me sada zanima par stvari.... evo njihov site: http://eng.supercard.sc/manual/dstwo/
1. Gdje ima za kupiti kod nas u HR i u BiH Supercard DSTWO flash kartica? npr Zagreb i okolica, za BiH (Kiseljak, Sarajevo, Mostar...) tamo isto budu isli pa eto.... ako kojim slucajem nema kod nas za kupiti ili ako ne stignu sve to pronaci i kupiti, zna li netko gdje ima to za kupiti u Njemackoj kod Hagena (tu zive), Dortmunda, Essena i sl...
2. Postoje li fake verzije, ako da, kako ih prepoznati?
3. Ovako pise na njihovom site-u sto me pomalo zbunjuje:
Q:Does SuperCard DSTWO support multi-language?
A:Yes. DSTWO support 7 languages. English, Simplified Chinese, Traditional Chinese, French, Italy, Japan, Spain, in seven languages, can be easy change. And it’s very easy to make new language package.
Znaci li to da ne podrzava igre na Njemackom jeziku (ne vjerujem, al bolje da pitam) ili je to samo jezik za meni u opcijama i sl. (mislim da je prije ovo, ipak pise da se moze dodati drugi jezik, a koliko znam jezik u igrama se ne moze promijeniti normalnim putem)?
4. Kako sprijeciti brikanje konzola, sto treba paziti, sto je s novim firmware-ima.... koje su aktualne verzije? jesu li iste verzije firmware-a za DS Lite i DSi XL konzole?
Molio bih da mi ovo netko odgovori iz prve ruke (vlasnik doticnih konzola)
5. Ima li jos nesto bitno za znati, jesam li sto zaboravio?
Prije sam ovo pratio, al vec je dosta vremena proslo tako da nisam u toku, nekako i nije bas najjednostavnije to sve poriktati (cini mi se s moje perspektive da nije bas user friendly za njih)... al nema veze, preko TeamViewera im to lako mogu srediti, najbitnije mi je da znaju gdje to kupiti, za ostalo bih se i sam mogao snaci, al kad otvaram vec temu bolje da sve pitam, eventualno moze jos nekomu pomoci