Kupovina PSP-a

poruka: 9
|
čitano: 3.241
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Kupovina PSP-a

Ovako,moje pitanje je dal mi se isplati kupovati PSP za gaming preko praznika ili ne??Napišite što mislite o njemu i koje bi mi naslove preporučili za njega..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kupovina PSP-a
po mom misljenju pricekaj psp2 koji bi trebo doc do bozica ;)
eXtreme overclocker
16 godina
neaktivan
Kupovina PSP-a

Imam iPhone i jedina stvar koja mu za pravo gaming iskustvo nedostaje su tipke, ali nevoljama je došao kraj!

Čujem da bi uskoro iPhone mogao pwnati PSP - iControlPad. Ovo je stranica proizvođača.

Razmisli malo o iPhone-u ako su ove stvari istinite.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Kupovina PSP-a

Cekaj praznike... To ti je jedino pametno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kupovina PSP-a

Dobio sam nedavno (prije 2 tj.) PSP iz Amerike.. Predobra stvar, u svakom slučaju ga preporučujem.. Jedino sto ne mozes je igre sa neta.. Jer ga jos nisu probili.. Tak da.. Jednu igru i picis cijelo ljeto.. hehehe..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kruno_21 kaže...

Dobio sam nedavno (prije 2 tj.) PSP iz Amerike.. Predobra stvar, u svakom slučaju ga preporučujem.. Jedino sto ne mozes je igre sa neta.. Jer ga jos nisu probili.. Tak da.. Jednu igru i picis cijelo ljeto.. hehehe..

Moj frend igra bez problema piratske igre.
PSP kupljen u Algoritmu za 1500 kn, vjerujem prek oglasa da možeš još jeftinije
Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
17 godina
neaktivan
Kupovina PSP-a

E pa da.. Al kad ja imam verziju 4.20.. Tak da ga nemu downgrejdati.. On ima neku drugu pa moze, ne?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...

E pa da.. Al kad ja imam verziju 4.20.. Tak da ga nemu downgrejdati.. On ima neku drugu pa moze, ne?

vjeroajtno imas psp3000
eXtreme overclocker
17 godina
neaktivan
Kupovina PSP-a

Aha.. 3001..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice