pozz...zanima me ima li di za kupiti joystick za xbox 360 ali da je malen poput onoga za ps3 i da nema gljivu gore nego da su gljive i tipke kao na ps3 joysticku? :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ousić..molim admina da promjeni naziv u KONTROLER ZA XBOX 360?
Jeste probali na dealextreme? Ja uzeo za Wii kontrolere sa nunchakama za smijesne nofce a ne vidim razliku izmedju originala... Naravno, pri kupovini gore treba obratiti paznju na komentare kupaca i dati si vremena da se sve dobro pretrazi.
Jeste probali na dealextreme? Ja uzeo za Wii kontrolere sa nunchakama za smijesne nofce a ne vidim razliku izmedju originala... Naravno, pri kupovini gore treba obratiti paznju na komentare kupaca i dati si vremena da se sve dobro pretrazi.
hvala,ali ja tražim nešto u nekom hr dućanu,nebi baš naručivao iz amerike ili od nekud :D
Iz kine je i 100 puta je jeftinije... :D Ja stalno tamo nesto uzmem, dolazi za 3 tjedna i bez postarine.
pa da ali ja se baš i ne kužim u to naručivanje i to...treba imati paypal i to a ja imam 13 godina...bilo bi lakše da je to neki dućan u hr da samo naručim i stigne mi na kucnu adresu :)