e ovako kupio sam psp i želi se spjit na wlan našo sam jednu mrežu od susjeda a moju nemogu i sd kad uđem u njegovu piše mi ovo a connection error has occured the wlan switch on the psp system is not turned on
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imas gore ili lijevo (zavisi od modela) na PSPu switch za wlan koji moras pomaknuti (slican slider kao ono HOLD)
našo sam a šta sad trebam pod wep key
našo sam a šta sad trebam pod wep key
A to ti je susjedova lozinka. Ako ne znaš lozinku, onda ili pokušavaš upast susjedu u mrežu, ili ti susjed nije dao lozinku.
Uglavnom WEP možeš probit, ali nećemo o tome.
odes kod susjeda lijepo dali mi mozete reci lozinku od vaseg wlana!?on pita zasto? ti; pa da se nakacim i nabijam promet koji vi placate! on:Ajde dobro i da ti ili ti kaze mrs...
a dimi trevba pisat ta wlan lozink i po kojim imenim
a dimi trevba pisat ta wlan lozink i po kojim imenim
kod susjeda u postavkama od rutera!
imam ja internet di ja to da nađem , imam ja ruter svoj u točno di
nepiše
di da pogledam
koji ruter imas reci mi tocno model!?
gigaset sx 763 wlan dsl
upisi gore gdje upisuje web adresse 192.168.1.1 password ti je user!
odi u advaced settings
lijevo klikni wireles network
pa onda
encrypition & anthecitation
imas tipku unmask stisni ju i vidjet ces kljuc to ukucaj u PSP i spojit ce se!
a kako taj wap probit , ja ne kontam ovi se u školi laptopima spajju isto i ništ im netraži
mozda u skoli nije zasticeno!? sa pspom neces sigurno probit!
A kako preko kompa objasni mi . internet sam napravio na pspu sam sam moro od wlana promjenit lozinku i to je to
A kako preko kompa objasni mi . internet sam napravio na pspu sam sam moro od wlana promjenit lozinku i to je to
Pa najlakše ti je sa programima tipa WEP Hack software i slično, ali pazi da ne pobereš virus. Uglavnom teži način je da upotrjebiš svoj mozak, kao glavnom oružje, te da imaš barem malo znanja s kompovima, uglavnom neki ljudi znaju ostavit postavke koje su došle s routerom, neki stave svoje prezime, neki se koriste pomoću šifriranih imena ili prezimena, a najednostavniji primjer ti je tipkovnica na mobitelu: npr. jelićić će biti 5354242, itd.
uglavnom ne postoji neka univerzalna metoda, možeš probat upast pomoću vlastita softwarea, pomoću nekoe skripte/ programskog koda, možeš ako imaš linux, probat sa network terminal...
SPOILER, ovo probijanje nije legalno, tako da o tome ne bi smjeli pričat na forumu.
a kad udeđm u you tube preko psp-a traži mi nešt video setings , i ja to nemogu nač treba ti ON. i zanima me ja stvim neki vidio na memoy stick duo i kad ga otvorim preko psp-a nem nikake datoteke jel to treba nešt instalirat , a kak da mogu imat chat preko fejsa ja sam se preko mobitela spajo sam programom ebbudy a za psp nema , jel ima kaki program
i jel mi možee nač link dije nbolje prikazano kak se psp modificira 1004 be pandore batery i koji firmware da stavim , nerazumijem se u to
Ne razumiješ se ti u puno toga, a najmanje u pravila ponašanja na forumu. Pa počni učit to: http://www.bug.hr/forum/board/sluzbene-obavijesti-pravila/.
a ti jako dobre likove daješ vidim kolko znaš o pravilima
Imam PSP i zanima me dali da kupujem antenu za povezivanje na internet ili ne.
kaka antena...to netreba