Evo ovako. Želim si kupiti PS3 od 120 gb, za najjeftiniju cijenu. Ne želim refubished, već novu novcatu konzolu za najjeftinije pare što se može naći. Ako znate neki dućan, molim da napišete i cijenu ztakođer. Nalazim se u Zagrebu btw :D. Hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ovako. Želim si kupiti PS3 od 120 gb, za najjeftiniju cijenu. Ne želim refubished, već novu novcatu konzolu za najjeftinije pare što se može naći. Ako znate neki dućan, molim da napišete i cijenu ztakođer. Nalazim se u Zagrebu btw :D. Hvala unaprijed.
http://www.sophoslab.hr/?konzole/89/ps3-sony-playstation-3-slim-120gb-igraca-konzola/4337
U sofoslabu 120gb je refubished, nažalost.
Još netko?
Tu na forumu ih ima zapakiranih s jamstvom ili malo rabljenih!
Sorry sto upadam u temu, ali sta znaci to refurbished i koliko je losije od "normalne" konzole?

Mrs u pm ja taman pobro jucer jednog ! Mislim, gore je pisalo ispod jedne "obnovljena konzola", nesto tako, a ovaj prodavac je izvadio drugu ispod stola, sad da li je i ta obnovljena ne znam..

Kuzim
znaci nije nista losija od obicne..
Kolko si pljuno?

1995
Bar bi trebalo
P.s. Treba ti pisat negdje koji je kvar bio

Bar bi trebalo
P.s. Treba ti pisat negdje koji je kvar bio
Ako bude problema lako cu nac u papirima :D

1995
ti si uzeo popravljenu verziju (ref nešto-ne znam kako se piše :P)
za 1995?
1995
za 1995?
Piše ti ispod "obnovljeni proizvod"
gdje pise koji je kvar bio???
ja prodajem obnovljenu 80GB s garancijom
A jao, dobro da sam naletio na ovu temu idem odma trazit sta je sa moim PS, onaj lik šta radi u Sophos ili kako se vec zove je reko da je to pise jer kao zbog napada nešto je levatio al ču ga sutra oprat
1995
za 1995?
Jesu ovi promjenili to ili ja ne vidim gdje to pise ? :(
Mislim da je jos obnovljeni, nisam siguran..