Downgrade PS3 firmware 3.72 na 3.55

poruka: 8
|
čitano: 6.318
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Do nedavno sam kupio PS3 stariji model 80gb je, pošto sam se zeznio , kad sam instalirao update na 3.72 a imam jedni jedinu original igru, zanima me sa koje stranice bih mogao downlodat Downgrade PS3 Firmware 3.72 na 3.55 plus jailbrake za 3.55, ili ako postoji mogučnost da ima PS3 Firmware 3.72 jailbreak, volio bih da mi netko pomogne, koje solucije su mi najbolje osim da dam platit nekome od servisera, a serviseri dobro to znaju kako se radi, pa pitam iz razloga da to napravim sam........ bilo kakve ideje su dobro došle

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 23:59 (Logi2011).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

možeš samo čekati CFW 3.72 ko i svi mi ostali;)

strpljenje je ključ uspjeha, a koliko čitam blizu su jailbrekanju 3.72, kroz par tjedana bi trebalo biti sve sređeno..

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Downgrade PS3 firmware 3.72 na 3.55

zar stvarno, mislim ako izađe 3.72 JB to znači da ćemo moć piratske igre igrati online :D :D :D  

u slučaju ako ne izađe novi 3.73 update, šta misliš, dali je ovo stvarno zadnji update od strane Sonny_a pa zar bi se tvarno moglo onda igrat online piratske igre na PS3 , bilo tko ???

i molim te daj mi bilo koji odgovor koj potvrđuje na forumu da rade na novi jailbreak

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 14:14 (Logi2011).
14 godina
Logi2011 kaže...

zar stvarno, mislim ako izađe 3.72 JB to znači da ćemo moć piratske igre igrati online :D :D :D  

u slučaju ako ne izađe novi 3.73 update, šta misliš, dali je ovo stvarno zadnji update od strane Sonny_a pa zar bi se tvarno moglo onda igrat online piratske igre na PS3 , bilo tko ???

zadnji update od sonya sigurno nije.bit ce ih jos mnogo

a dal ces moc igrati online to niko jos nezna.

13 godina
neaktivan

dali znaš s koje stranice mogu vidjet ali da je offical , di mogu vidjeti zadni jailbreak pa da mogu čekat na toj stranici, a ne da gledam na puste trackere di je sve fake, želim bit u toku

0 0 hvala 0
14 godina
Logi2011 kaže...

dali znaš s koje stranice mogu vidjet ali da je offical , di mogu vidjeti zadni jailbreak pa da mogu čekat na toj stranici, a ne da gledam na puste trackere di je sve fake, želim bit u toku

http://psx-scene.com/

13 godina
neaktivan

našao sam spoof na 3.72 dali je to kao shema za jailbreak, može li se s tim igrat piratske igre ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za downgrade 3.56+ (3.72) na 3.55 je potreban uređaj za downgrade, postoje 2:

1. E3 Flasher, potrebno je rastavit konzolu za ugradnju, ali je vrlo jednostavno, ali samo za konzole sa NOR chipom

2. Progskeet, potrebno je rastavit konzolu i lemiti, za one koji nemaju iskustva sa lemljenjem ovo nije jednostavno, i ima puno žica, može za konzole sa NOR-om i NAND-om

Potreban je downgrade na 3.55 jer ne postoji još jaibreak za 3.56+ firmware

Možeš na internetu provjeriti ima li NOR ili NAND konzola, (pomoću onog broja konzole ispod CECHG5 ili slično)

Ako je NOR onda koristi E3 flasher jer je jednostavan, a ako je NAND onda nema druge nego lemiti progskeet

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice