Problem kod citiranja

poruka: 14
|
čitano: 2.031
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa slikama kod citiranja

primjetio sam da se na forumu pojavljuje problem kod citiranja poruke koja sadrži sliku kad se doda slika u istu poruku, a problem je da slika koju se doda stoji u citatu citiranog autora umjesto njegove, a ne ispod citata kako bi trebalo...to je ponekad prilično zbunjujuće...

valjda ste skužili xD

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 21:32 (XXX-Man).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Problem kod citiranja

To ti je zato jer neki forumaši koriste opciju "ubaci mjesto za sliku unutar teksta", ovo do smajlića, i onda kad to citiraš i ideš stavit svoju sliku, to misto za sliku ostane unutar citata, ali slika nije, nego se tvoja slika tu učita.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem kod citiranja
sirka666 kaže...

To ti je zato jer neki forumaši koriste opciju "ubaci mjesto za sliku unutar teksta", ovo do smajlića, i onda kad to citiraš i ideš stavit svoju sliku, to misto za sliku ostane unutar citata, ali slika nije, nego se tvoja slika tu učita.

ako ti tako kažeš :D

ne znam ja gdje je problem zato sam i otvorio temu...

ajd me citiraj i ubaci svoju sliku da provjerim :D

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
16 godina
XXX-Man kaže...
sirka666 kaže...

ako ti tako kažeš :D

ne znam ja gdje je problem zato sam i otvorio temu...

ajd me citiraj i ubaci svoju sliku da provjerim :D

To se događa samo kada koristiš tu opciju

Uvijek kad poletiš nebu nNe bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 22:06 (mind_challenge).
15 godina
mind_challenge kaže...

To se događa samo kada koristiš tu opciju

ok onda, sad znam gdje je problem, ali ipak problem postoji...

16 godina
neaktivan
Problem kod citiranja

Ono sto trebas napraviti kad citiras post sa slikom umetnutom između teksta je pobrisati ikonu koja predstavlja tu sliku umetnutu u tekst.

http://androoolog.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 20:41 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ono sto trebas napraviti kad citiras post sa slikom umetnutom između teksta je pobrisati ikonu koja predstavlja tu sliku umetnutu u tekst.

I onda će tvoje slike biti ispod citata...

15 godina
Šef kaže...
Šef kaže...

I onda će tvoje slike biti ispod citata...

ok, to je recimo rješenje :D

17 godina
moderator
Problem kod citiranja

he, he - ovo je baš za power usere {#}

...
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Miro kaže...

he, he - ovo je baš za power usere {#}

treba napravit tutorial kako se citira post sa slikama {#}

16 godina
neaktivan
Miro kaže...

he, he - ovo je baš za power spamere {#}

Da{#}

15 godina
Problem kod citiranja

Samo da napomenem da se to počelo događati (znači da se kod citiranja ne ukloni mjesto za sliku) nakon onog velikog update-a (povećavanje thumbnail-ova, silverlight itd.).

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...

Samo da napomenem da se to počelo događati (znači da se kod citiranja ne ukloni mjesto za sliku) nakon onog velikog update-a (povećavanje thumbnail-ova, silverlight itd.).

mislim da je silverlight kriv za sve, bila je hrpa problema s njim...

zapravo još uvijek su problemi...

15 godina

Meni je baš olakšao život...nikad problema s njim...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice