Ne mogu se logirati na mobu zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.161
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ne mogu se logirati na mobu

Pozdrav, dok je bila stara verzija BOL na mobitelima nakon što sam 3 puta stisnuo da se ulogiram me je ulogiralo i zaboravilo mi šifru, a otkad je nova verzija nikako da me ulogira, ni sa Chrome ni sa onim Internet, radi se o galaxy s4 mini, čak sam silom prilika (nešto nevezano za ovaj problem) resetirao cijeli android pa ni to nije pomoglo, izbrisao sam kompletnu povijest, cache i opcenito podatke pregledavanja. Cijelo vrijeme piše ovako kriva lozinka, a 100 posto je točna, na kompu mi radi s tom, a tu istu koristim na jos jednoj stranici i vrlo je laka za napisati tako da ni to nije greska, a s tim se mučim već par mjeseci i svašta sam probao.

I zanima me kad je i zašto odlučeno da se ovi lajkovi i dislajkovi učine natrag javnima? 

Hvala :)

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2016.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Ne mogu se logirati na mobu

Ako ti lozinka prolazi na desktopu, onda mora i na mobitelu. Uostalom, promijeni je na desktopu, pa onda probaj na mobitelu s tom novom.

A javni TU/TD su već mjesecima, više se i ne sjećam točno kojeg datuma promijenjeno. Uglavno, učinjeno je na zahtjev većine forumaša.

...
14 godina
neaktivan

A nikad nitko nije imao barem sličan problem ovome? Jer kad nekome kažem ispada ko da si šifru ne znam, a očito je neki bug na Bugu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Ne mogu se logirati na mobu
Diplomirani pješak kaže...

A nikad nitko nije imao barem sličan problem ovome? Jer kad nekome kažem ispada ko da si šifru ne znam, a očito je neki bug na Bugu :)

Dobro, jesi li ti probao napraviti ono što sam ti savjetovao?

...
14 godina
neaktivan

Jesam, sad radi, hvala

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice