Aktivne teme - prijedlog

poruka: 9
|
čitano: 1.615
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Aktivne teme - prijedlog

Obzirom da pretraživanje tema radi katastrofalno, ispričavam se na duploj temi, ako postoji..

Ne znam da li je pravilo, ali nakon što se izvrši ispravak postojećeg posta, tema se ne vrati na vrh popisa "Aktivne teme".  

Mislim da ne bi bilo loše da se vrati na vrh i eventualno se naslov teme u tom slučaju ispiše drugom bojom. Time bi se istaknulo da je izvršen ispravak nekog posta unutar teme, a ne dodan novi post.. Naime, postoje i važne ispravke za koje bi bilo dobro da su uočljivije..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aktivne teme - prijedlog

Mozda se netreba vratiti na vrh "aktivnih tema",nego samo obojati ime teme,posto nema novog posta.

Ovako bi to isto bilo uocljivo.Cool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aktivne teme - prijedlog

to s bojom mi se nesviđa.....pogotovo ako je crvena ili tako neka u pitanju.....

ali za ovo prvo...jesam da kada se post(mozda samo zadnji u temi.....bilo bi glupo da za svaki.....;)) "uredi"..da je isto kao da je netko napisao novi post...

npr....ja sam danas napiso u jednoj temi post...i htio sam nes dodat(edit:)....ali to nitko nije primjetio...zato sto je tema gotovo izasla iz stupca ...."aktivne teme"

bubamara.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 0:11 (ivan_1995).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Aktivne teme - prijedlog
ivan_1995 kaže...

npr....ja sam danas napiso u jednoj temi post...i htio sam nes dodat(edit:)....ali to nitko nije primjetio...zato sto je tema gotovo izasla iz stupca ...."aktivne teme"

upravo to..  

Boja je samo da se razlikuje od normalne teme.. ne mora biti  crvena, može i neka bliže crnoj, da ne vrišti, a opet da se razlikuje.

Mislim da se može isprogramirati da se tema u tom slučaju otvori točno na ispravljenom postu, koji ne mora nužno biti zadnji u temi..

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 0:16 (ferovca1).
16 godina
neaktivan
Aktivne teme - prijedlog

hmm....nezzz...

naravno da se moze...(zna domagoj!!!)

dam se kladit da ce njegov post biti zadnji u ovoj temi...hehe..

bubamara.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

vjerojatno po vremenu ispravka.. al ne bi se štel mešat.. ;) 

16 godina
neaktivan
Aktivne teme - prijedlog

Jako dobar prijedlog! I sam sam imao nekoliko situacija kada sam editirao neke poruke i onako prvih par puta se ponadao kako će se tema osvježit editiranjem posta ali jok! Ništa. Kasnije sam se već navikao... A bilo bi zaista lijepo kada bi se u aktivnim temama moglo vidjeti da je zadnji post editiran. Dakle, podržavam ovu ideju. Osmijeh

They took our jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Masovno bi se stvarao spam kada bi netko ispravio jedno slovo, a koga briga za jedno slovo ispravljeno?

Ne, Nikako.

i will never be the same again i will keep on fighting til the end i can walk on water, i can fly i will keep on flying til i die
17 godina
Aktivne teme - prijedlog

Potpuno se slažem s ovim prijedlogom.

Upravo sam imal namjeru otvoriti temu (ali sam zagledal ovu) "Editom do efekta novog posta" koja bi imala isti prijedlog, samo s jednim izuzetkom koji ovdje nije spomenut:

Znači EDIT poruke ali ISKLJUČIVO ZADNJE u temi imal bi isti efekt kao i novi post - pojavljivanje pod "Aktivne teme".

To bi otprilike značilo da umjesto dvostrukog posta, obično tipa; "Nitko???", "Itko???", "Kaj nitko ne zna?", "Odgovorite plz!" (obično nestrpljivih autora) taj isti autor ne bi imal potrebe moliti pomoću novog posta da dobije odgovor.

Naravno, taj EDIT bil bi koristan i u masi drugih slučajeva, recimo kad se ne uploada slika, kad se zaboravi staviti neki link ili pak nekaj važno dodati...

I za kraj, ta mogućnost EDITiranja mogla bi imati efekt novog posta samo JEDNOM po postu, radi onemogućavanja iskorištavanja te funkcije!

Eto to bi bilo od mene.

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice