TVZ-Informatika

poruka: 1.272
|
čitano: 526.712
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: TVZ-Informatika
Tigr kaže...

Puno ljudi radi i bez faksa jer zna radit, al nitko to nije naucio na TVZ INO.

Da pogodim, doktorirao si na kretenologiji? Moram priznati da ti diploma stvarno vrijedi jer ne treba puno da se vidi da si kre*en.

Za tvoju informaciju, uz stručni studij na TVZ-u završio sam CCNA, a zatim i MS akademiju (2 certifikata), sada uskoro diplomiram na specijalističkom, i sve kad zbrojim itekako puno sam naučio na TVZu. I ne samo ja, već hrpa drugih ljudi. Zato, ne kenjaj. Kao, na FER-u ili negdje drugdje će te netko pripremiti za posao? Moš' mislit.

Tigr kaže...

Tamo se ide samo ako vec imas spreman posao i hoces neku laganini visu skolu(ili nek vam bude "faks" po bolonji) zavrsit i dobit papir ili ako si nesposoban pa nemozes bas nista drugo zavrsit.

Zamisli, ja nisam imao spreman posao (kao niti velika većina kolega koji su sa mnom studirali) kada sam upisao TVZ. A ne smatram se niti nesposobnim za nešto drugo, kao što ti želiš prikazati studente TVZ-a. Okani se generaliziranja jer samo potvrđuješ činjenicu da si neinformiran, zatucan i glup.

Tigr kaže...

Kriteriji i to sto se uci na tom smijeru je smijesno, svi se s tim slazu, i da se ne razumijemo, govorim samo o INO smijeru s TVZ-a. Nemoj se zavaravati.

Takvi kao ti vrednuju studije samo po tome kakve kriterije imaju predmeti, dok zanemarujete činjenicu da je puno lakše naučiti struku nego danonoćno pripremati matematiku uz Demidovića. Tu nema potrebe za time jer stručni studij je sam po sebi više okrenut struci i praktičnim znanjima (koje je puno lakše usvojiti) nego tome da se ljude trudi rušiti po 6 puta na ispitu jer ne znaju izračunati Taylorov ili Maclaurinov red. Kome je do toga neka ide na PMF.

I okani se više pljuvanja. I više je nego očito da si najobičniji zatucani balvan koji ne vidi dalje od nosa. Ne vrijediš uopće vremena koje sam utrošio da napišem ovaj post, ali to radim samo zbog drugih ljudi koji bi mogli nasjesti tvojim idiotarijama i pričicama. A ako već ljude zanima kako je na TVZ ino neka pitaju studente koji tamo studiraju. I sami će reći da ima i dobrih i loših stvari, što je sasvim normalno na svim studijima.

14 godina
neaktivan
tvzovac kaže..

Takvi kao ti vrednuju studije samo po tome kakve kriterije imaju predmeti, dok zanemarujete činjenicu da je puno lakše naučiti struku nego danonoćno pripremati matematiku uz Demidovića. Tu nema potrebe za time jer stručni studij je sam po sebi više okrenut struci i praktičnim znanjima (koje je puno lakše usvojiti) nego tome da se ljude trudi rušiti po 6 puta na ispitu jer ne znaju izračunati Taylorov ili Maclaurinov red. Kome je do toga neka ide na PMF.

I okani se više pljuvanja. I više je nego očito da si najobičniji zatucani balvan koji ne vidi dalje od nosa. Ne vrijediš uopće vremena koje sam utrošio da napišem ovaj post, ali to radim samo zbog drugih ljudi koji bi mogli nasjesti tvojim idiotarijama i pričicama. A ako već ljude zanima kako je na TVZ ino neka pitaju studente koji tamo studiraju. I sami će reći da ima i dobrih i loših stvari, što je sasvim normalno na svim studijima.

od prve do zadnje.

15 godina
neaktivan
tvzovac kaže...
Tigr kaže...

Puno ljudi radi i bez faksa jer zna radit, al nitko to nije naucio na TVZ INO.

Da pogodim, doktorirao si na kretenologiji? Moram priznati da ti diploma stvarno vrijedi jer ne treba puno da se vidi da si kre*en.

Za tvoju informaciju, uz stručni studij na TVZ-u završio sam CCNA, a zatim i MS akademiju (2 certifikata), sada uskoro diplomiram na specijalističkom, i sve kad zbrojim itekako puno sam naučio na TVZu. I ne samo ja, već hrpa drugih ljudi. Zato, ne kenjaj. Kao, na FER-u ili negdje drugdje će te netko pripremiti za posao? Moš' mislit.

Tigr kaže...

Tamo se ide samo ako vec imas spreman posao i hoces neku laganini visu skolu(ili nek vam bude "faks" po bolonji) zavrsit i dobit papir ili ako si nesposoban pa nemozes bas nista drugo zavrsit.

Zamisli, ja nisam imao spreman posao (kao niti velika većina kolega koji su sa mnom studirali) kada sam upisao TVZ. A ne smatram se niti nesposobnim za nešto drugo, kao što ti želiš prikazati studente TVZ-a. Okani se generaliziranja jer samo potvrđuješ činjenicu da si neinformiran, zatucan i glup.

Tigr kaže...

Kriteriji i to sto se uci na tom smijeru je smijesno, svi se s tim slazu, i da se ne razumijemo, govorim samo o INO smijeru s TVZ-a. Nemoj se zavaravati.

wtf briješ ti? To je pljuga smijer i svi koji to studiraju mogu potvrditi(neki su vec i potvrdili u ovoj temi). Ne kuzim sto tocno hoces dokazati, to je moje misljenje i moje iskustvo. Nisam jedini, googleaj si malo pa vidi sto sve ljudi misle o tom "faksu".

http://www.croportal.net/forum/1771581-poruka177/

Failao si decko, kao i svi drugi koji uopće idu uspoređivati TVZ sa bilo kojim drugim SVEUCILISTEM(FER, FOI, PMF i sl). Svaka cast zavrsio si CCNA, sad si profesionalac, znas sto su OSi i TCP/IP i mores sloziti LAN i analizirati promet s Wiresharkom. A mozda i neznas, buduci da su CCNA pitanja dostupna po netu i godinama nisu promjenjena, jos uvijek vas uce sto je Telnet koji se godinama ne koristi i da ne nabrajam dalje. Ljudi se obicno ne hvale tolko s CCNA i MS-om, a pogotovo ne s TVZ informatikom. Cudan si ti lik

14 godina
neaktivan
Tigr kaže...

wtf briješ ti? To je pljuga smijer i svi koji to studiraju mogu potvrditi(neki su vec i potvrdili u ovoj temi). Ne kuzim sto tocno hoces dokazati, to je moje misljenje i moje iskustvo. Nisam jedini, googleaj si malo pa vidi sto sve ljudi misle o tom "faksu".

Failao si decko, kao i svi drugi koji uopće idu uspoređivati TVZ sa bilo kojim drugim SVEUCILISTEM(FER, FOI, PMF i sl). Svaka cast zavrsio si CCNA, sad si profesionalac, znas sto su OSi i TCP/IP i mores sloziti LAN i analizirati promet s Wiresharkom. A mozda i neznas, buduci da su CCNA pitanja dostupna po netu i godinama nisu promjenjena, jos uvijek vas uce sto je Telnet koji se godinama ne koristi i da ne nabrajam dalje. Ljudi se obicno ne hvale tolko s CCNA i MS-om, a pogotovo ne s TVZ informatikom. Cudan si ti lik

Tebi nisu sve na broju, ti brojiš fer, foi i pmf zasebnim sveučilštima.... Svaki puta se začudim kada neki ferovac ide uspoređivati FER sa MIT pa ne može naći usporedbu i čudi se neznajući da FER spada pod "Sveučilište u Zagrebu", ja neznam šta da kažem na takve, a tavih nije malo.

14 godina
neaktivan
Tigr kaže...

ahahaha ovo nisu istine, prestani generalizirat i vrijeđat, samo ispadaš veci zadrti provokator

13 godina
neaktivan
Tigr kaže...

Failao si decko, kao i svi drugi koji uopće idu uspoređivati TVZ sa bilo kojim drugim SVEUCILISTEM(FER, FOI, PMF i sl).

Nazvati te budalom stvarno nema smisla jer to je uvreda za budalu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 15:53 (tvzovac).
15 godina
neaktivan
tvzovac kaže...
Tigr kaže...

Failao si decko, kao i svi drugi koji uopće idu uspoređivati TVZ sa bilo kojim drugim SVEUCILISTEM(FER, FOI, PMF i sl).

Nazvati te budalom stvarno nema smisla jer to je uvreda za budalu.

Tako si smješan i jadan da mi te je uopće žao vrijeđati.

Uživaj u svojim glupavim uvjerenjima.

13 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

..a tebi sretno na Oxfordu {#}

0 0 hvala 0
16 godina
TVZ-Informatika

eo posjetio sam ponovno ovu temu,pa bih volio cuti vasa imena i prezimena,mozda se cak i znamo,posto idem i ja na info O_o

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@Tigr

Ne mozes ovako generalizirati i ovo sto si napisao nema smisla. Imam 10 god radnog iskustva u IT i telekom struci, zavrsio sam TVZ i nastavio na specijaslistickom studiju informatike (TVZ).

Tokom zadnjih 10god prosao sam kroz dvije velike i poznate firme i susreo se da brojnim dipl.inzenjerima sa FERa, FESBa, FOIa i naisao sam na takve tudume i balvane od ljudi da se covjek zapita kako su oni uopce zavrsili faks.

Zato kada netko odmah pocne pljuvati po tebi cim cuje da si zavrsio TVZ odaje sliku o tom da je idiot skucenog uma.

Takve sam na razgovorima za posao brzo spustao na zemlju kada sam vidio da razmisljaju po sabloni.

Ne kazem da je na TVZ-u sve za pet, isto tako sam upoznao i kolege sa TVZa i naisao na tudume.

Upoznao sam tokom rada takodjer i hrpu ljudi sa TVZ-a i FPZa (promet-telekomunikacije) koji rasturaju znanje da ti pamet stane.

Sto to znaci? Faks ti daje cisto osnovno znanje i diplomu po zavsetku, a konkretno znanje ovisi o ambicijama pojedinca i njegovoj zainteresiranosti za struku i odredjeno podrucje unutar struke.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 8:54 (berm).
14 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Evo,ja sam novi brucoš na TVZ-u(informatika),molio bih sve nove brucoše sa smjera TVZ informatika neka se jave u ovoj temi...
Znači,šta očekujete sada od učenja tu na TVZ-u?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
g12356 kaže...

Evo,ja sam novi brucoš na TVZ-u(informatika),molio bih sve nove brucoše sa smjera TVZ informatika neka se jave u ovoj temi...
Znači,šta očekujete sada od učenja tu na TVZ-u?

kaj očekujem? pa koliko sam čuo od prijašnjih i sadašnjih studenata, fax je čisto ok, malo učenje, malo zaje**ncije i tak, nadam se da ne bu problema

16 godina
TVZ-Informatika

Moje iskustvo sa prvom godinom s kojom se još hrvam:

1. semestar:
Gotovo pljuga. Semestar izvučete uz malo učenja. Najveći problem mi je bila tipografija koju sam i pao i za 3 dana idem na 3. rok (meni 2. rok).
Drugi su najviše padali:

Fiziku - sjećam se da sam bio među 70 od 220 studenata koji su prošli na 1. kolokviju od toga više od pola je dobilo dvojku, a ja dobio četvorku, so I guess I'm good at this. Tek koji bod falio do 4 na kraju godine jer sam drugi kolokvij srozao.

Osnove Programiranja - osnove C#-a, prvi kolokvij pljuga, drugi kolokvij skoro svi pali :D

Uvod u Uredsko Poslovanje - hrpa teorije ništa drugo.

Uglavnom prvi semestar je više manje 90% ljudi prošlo ili im je ostao sam jedan predmet. No ima i likova koji vuku 3-4 predmeta iz prvog i sada 3-4 predmeta iz drugog.

2. semestar:
Potpuna suprotnost prvom semestru.

GDSiU - predmet koji ćete proklinjat, ali ćete i feštat ko nikad u životu nakon što ga završite. Uglavnom Dario Lukša i gaussova ravnina pri ocjenjivanju kolokvija, nemojte pomagat kolegama ako želite veću ocjenu {#}. Imate i 4 labosa koja morate proći, ako nedođete na jedan ili ga ne riješite u velikom ste problemu. Zadaci će biti nešto neviđeno, prva vježba je još OK no ostale su takve da vam ispadnu oči i možete samo sjedit i plakat da netko stavi na forum riješenu vježbu ili ćete čak rješavat tamo na satu iako on navodi da ne dolazimo na labose bez te pripreme.

Programiranje - 10x gadnije, pao sam kao i puno nas.

Uvod u (X)HTML i CSS - profesor je jako strog, a još više zahtjevan. Napravite stranicu kompletno i recimo nemate bold na nekim rječima to vam je odmah dvojka ili trojka doslovce.

Kod Stojanova je vrlo zajebano. Tokom semestra imate 11 vježbi, bivaju sve teže i teže svakom vježbom, na svakoj možete dobiti plus ili minus. Morate skupiti 6 pluseva tokom tih 11 vježbi ili padate predmet, to je uvijet za izlazak na ispit, many have failed. Morate se registrirat i na moodle u roku mjesec dana, 27 njih nije i pali su predmet (da ima i takvih ljudi).

Matematika - jednostavna do trećeg kolokvija. Taj me kolokvij iznenadio i umjesto da imam četvorkicu morao sam ići na ispit.

UUEP - činit će se teškim kada saznate da traži 70% za 2 na kolokviju no nije tako u stvarnosti. Pišite samo svojim riječima, ne doslovce prepisivat iz skripte koju ćete napraviti od vaših prezentacija i bit će i 5/10 dovoljno za dvojku. A za usmeni samo štrebajte skraćenice BPR, CMR, Poslovna Inteligencija(mislim da je tak)...

MKV - H.264
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 1:15 (Hyperion).
Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
Hyperion kaže...

Moje iskustvo sa prvom godinom s kojom se još hrvam:

1. semestar:
Gotovo pljuga. Semestar izvučete uz malo učenja. Najveći problem mi je bila tipografija koju sam i pao i za 3 dana idem na 3. rok (meni 2. rok).
Drugi su najviše padali:

Fiziku - sjećam se da sam bio među 70 od 220 studenata koji su prošli na 1. kolokviju od toga više od pola je dobilo dvojku, a ja dobio četvorku, so I guess I'm good at this. Tek koji bod falio do 4 na kraju godine jer sam drugi kolokvij srozao.

Osnove Programiranja - osnove C#-a, prvi kolokvij pljuga, drugi kolokvij skoro svi pali :D

Uvod u Uredsko Poslovanje - hrpa teorije ništa drugo.

Uglavnom prvi semestar je više manje 90% ljudi prošlo ili im je ostao sam jedan predmet. No ima i likova koji vuku 3-4 predmeta iz prvog i sada 3-4 predmeta iz drugog.

2. semestar:
Potpuna suprotnost prvom semestru.

GDSiU - predmet koji ćete proklinjat, ali ćete i feštat ko nikad u životu nakon što ga završite. Uglavnom Dario Lukša i gaussova ravnina pri ocjenjivanju kolokvija, nemojte pomagat kolegama ako želite veću ocjenu {#}. Imate i 4 labosa koja morate proći, ako nedođete na jedan ili ga ne riješite u velikom ste problemu. Zadaci će biti nešto neviđeno, prva vježba je još OK no ostale su takve da vam ispadnu oči i možete samo sjedit i plakat da netko stavi na forum riješenu vježbu ili ćete čak rješavat tamo na satu iako on navodi da ne dolazimo na labose bez te pripreme.

Uvod u (X)HTML i CSS - profesor je jako strog, a još više zahtjevan. Napravite stranicu kompletno i recimo nemate bold na nekim rječima to vam je odmah dvojka ili trojka doslovce.

Kod Stojanova je vrlo zajebano. Tokom semestra imate 11 vježbi, bivaju sve teže i teže svakom vježbom, na svakoj možete dobiti plus ili minus. Morate skupiti 6 pluseva tokom tih 11 vježbi ili padate predmet, to je uvijet za izlazak na ispit, many have failed. Morate se registrirat i na moodle u roku mjesec dana, 27 njih nije i pali su predmet (da ima i takvih ljudi).

Matematika - jednostavna do trećeg kolokvija. Taj me kolokvij iznenadio i umjesto da imam četvorkicu morao sam ići na ispit.

UUEP - činit će se teškim kada saznate da traži 70% za 2 na kolokviju no nije tako u stvarnosti. Pišite samo svojim riječima, ne doslovce prepisivat iz skripte koju ćete napraviti od vaših prezentacija i bit će i 5/10 dovoljno za dvojku. A za usmeni samo štrebajte skraćenice BPR, CMR, Poslovna Inteligencija(mislim da je tak)...

Evo, ja i kolega Hyperion smo skupa u ovome pa bih još samo htio savjetovat da otiđete na W3 schools i prođete tutoriale za HTML, CSS i vježbate preko ljeta, to će vam znatno olakšati predmet u drugom semestru i puno povećati šanse za prolaz. Najbolje vam je koristiti Notepad++ za to, a programiranje vježbajte odmah čim počnete s vježbama, jer jednom kad zaostanete, ne stigne se nadoknaditi pa morate na ispita kao ja i kolega Hyperion {#}

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
14 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

E hvala,a pošto sam ja tehničar u računalstvu koliko će mi predznanje pomoć,šta mislite?Ja sam siguran da će mi puno pomoć...Čak sam u skriptama već neke stvari prepoznao,a kada sam bio na upisu prepoznao sam i jednu formulu za napon napisanu na zidu pokraj sobe 1207...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
g12356 kaže...

E hvala,a pošto sam ja tehničar u računalstvu koliko će mi predznanje pomoć,šta mislite?Ja sam siguran da će mi puno pomoć...Čak sam u skriptama već neke stvari prepoznao,a kada sam bio na upisu prepoznao sam i jednu formulu za napon napisanu na zidu pokraj sobe 1207...

Predznanje će ti dosta pomoć u fizici i programiranju, uči HTML i CSS sad...

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
14 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
g12356 kaže...

Predznanje će ti dosta pomoć u fizici i programiranju, uči HTML i CSS sad...

Baš za programiranje,mislim da smo to loše obrađivali,ali smo digitalne sklopove i uređaje dobro se mučili.

14 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

E imam pitanje,koliku plaću nakon tvz informatike može očekivati onaj tko je ''samo prošao'',a koliku onaj tko je bio najbolji student?Koliko u sadašnjim uvjetima a koliko u nekim normalnim nekriznim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
g12356 kaže...

E imam pitanje,koliku plaću nakon tvz informatike može očekivati onaj tko je ''samo prošao'',a koliku onaj tko je bio najbolji student?Koliko u sadašnjim uvjetima a koliko u nekim normalnim nekriznim?

Treba se nadati da uopće i nađemo posao dok završimo željene fakultete. Ne treba razmišljati o nikakvoj plači, prerano je još.

We are nothing but the stones to pave the way...
17 godina
Hyperion kaže...

grgec?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
g12356 kaže...

Haha, sa takvim razmišljanjem nemoj uopće ništa upisivati. Ako nešto radiš za plaću, a ne zato što voliš svoj posao, nećeš dugo...

Nema ti to nikakve veze, svi ste na kraju isti, kako ćeš se pokazati na poslu takvu ćeš i plaću dobiti. Može biti da onaj koji je "samo prošao" zna bolje praktičan rad od onog koji je "štrebao" sve i svašta i bio najbolji student.

Faks se ne bi trebao upisivati "za plaću" nego zato jer želiš proširiti svoje znanje (nažalost kod nas to nije tako, pa zato imamo po nekoliko tisuća dipl ekonomista godišnje, jer kao oni imaju najbolje plaće (neki imaju), a ustvari ih nitko ne treba u HR).

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
14 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
g12356 kaže...

Haha, sa takvim razmišljanjem nemoj uopće ništa upisivati. Ako nešto radiš za plaću, a ne zato što voliš svoj posao, nećeš dugo...

Nema ti to nikakve veze, svi ste na kraju isti, kako ćeš se pokazati na poslu takvu ćeš i plaću dobiti. Može biti da onaj koji je "samo prošao" zna bolje praktičan rad od onog koji je "štrebao" sve i svašta i bio najbolji student.

Faks se ne bi trebao upisivati "za plaću" nego zato jer želiš proširiti svoje znanje (nažalost kod nas to nije tako, pa zato imamo po nekoliko tisuća dipl ekonomista godišnje, jer kao oni imaju najbolje plaće (neki imaju), a ustvari ih nitko ne treba u HR).

Znam šta želiš reći...ali onda ispada da se nemam kaj trudit, taj input ne prihvaćam.MOram biti najbolji.

13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Znam šta želiš reći...ali onda ispada da se nemam kaj trudit, taj input ne prihvaćam.MOram biti najbolji.

Ne moraš biti najbolji, no ono što bi svakako bilo dobro jest da svojim znanjem budeš prepoznatljiv a ne da budeš samo još jedan informatičar u gomili.

14 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Znam da mi je profesor bivši FER-ovac rekao da se plaće nakon FER-a tako kreću od 5000 do 40000kn.A profesor koji je završio FOI-nam je predstavljao kolegekoje rade u NATO-u,čak smo imali videokonferenciju sa NATO-om.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Puno je toga pred tobom da bi uopće imao vremena razmišljati o plaći. Prvo trebaš odguliti 3-5 godina na TVZ-u {#}. Minimum.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TVZ-Informatika
Na bilo koji fax se mora ići otvorenog uma. Ne dati da te zavaravaju priče koje kruže uokolo. Hoće li one biti istinite ili lažne povrh svega ovisi o pojedincu. Npr. u ovoj temi možeš čitati kako sam bio informiran o profesoru Grgecu, no međutim on mi je bio jedan od boljih profesora. Draži mi je on nego npr. Slamić koji će te naučiti ničemu. Šta jest jest, Grgabajt je zahtjevan, ali upravo sam zbog te njegove zahtjevnosti dosita nešto naučio. One gluparije da je FER teži od TVZ-a su glupost, kao i obrnuto. Npr. imaš jednog FER-ovca koji je došao sa FER-a na TVZ sa trojkom iz Osnova elektrotehnike, te je mislio da je TVZ pljuga i nije prebacio ocjenu, da bi sad treći put upisao taj predmet na TVZ-u. No opet, jedan TVZ-ovac ma koliko dobar, imat će gadnih problema sa matkom sa FER-a. Svaki fax ima svoje mane i prednosti, nemoj da te to zavara.
Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

evo nekoliko padobranskih pitanja i par nejasnih stvari -

1. osim ovog smjera -  Projektiranje i implementacija računalnih mreža - ostali su mi nejasni - što bih ja  zapravo mogao sa njima raditi i koje bi mi bile kvalifikacije?

2. uvjeti upisa? - tko sve može?

3. cijena? studija

Natječaj za upis studija u akad. god. 2011/12 <-- volio bih imati taj .pdf dokument, kao i ako postoje nastavni planovi i programi kolegija.... pojam repozitorij mi je nejasan

42

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kakapo kaže...

1. osim ovog smjera -   Projektiranje i implementacija računalnih mreža - ostali su mi nejasni - što bih ja   zapravo mogao sa njima raditi i koje bi mi bile kvalifikacije?

3. cijena? studija

Natječaj za upis studija u akad. god. 2011/12 <-- volio bih imati taj .pdf dokument, kao i ako postoje nastavni planovi i programi kolegija.... pojam repozitorij mi je nejasan

Nisu li smjerovi na informatici elektroničko poslovanje,organizaija i informatizacija ureda i informatički dizajn?

Stručni studij je besplatan ako upisuješ prvu godinu.To je bila frka da se bude moralo plaćati ali se neće morati.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...
kakapo kaže...

1. osim ovog smjera -   Projektiranje i implementacija računalnih mreža - ostali su mi nejasni - što bih ja   zapravo mogao sa njima raditi i koje bi mi bile kvalifikacije?

3. cijena? studija

Nisu li smjerovi na informatici elektroničko poslovanje,organizaija i informatizacija ureda i informatički dizajn?

Stručni studij je besplatan ako upisuješ prvu godinu.To je bila frka da se bude moralo plaćati ali se neće morati.

1. mislim da ne...

ma znam da je prva godina svima besplatna, no mene zanima 4. i 5. tj. "diplomski"

42
16 godina
kakapo kaže...
g12356 kaže...
kakapo kaže...

3. cijena? studija

1. mislim da ne...

ma znam da je prva godina svima besplatna, no mene zanima 4. i 5. tj. "diplomski"

diplomski se plača oko 40 tisuća kuna

It will be legen--- wait for it---dary!!! Barny Stinson
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice