TVZ-Informatika

poruka: 1.272
|
čitano: 542.859
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: TVZ-Informatika
g12356 kaže...

Rekao si nešto da će nam na 2. semestru gdsiu biti kompliciran,sva sreća da sam ja u srednjoj bio Računalni tehničar,pa sam imao 5-6 predmeta iz kojih mogu predznanja na to primijeniti,pregledao sam malo skripte i totalno mi ''budi sjećanja'',a i imali smo nezgodne profesore sa tih predmeta.Isto fizika magnetizam bi mi trebalo biti samo podsjećanje.

Točno fizika je samo podsjećanje, no GDSiU je druga priča. Do K-Tablica sam učio u srednjoj no dalje nisam ili se jednostavno tog nesjećam, a prije će biti ovo prvo.

Na početku je kako-tako lagano no kada krenu bistabili, dekoderi i slično neće biti baš lagano. Potrudite se da kolokvije što bolje napišete tako da usmeni odgovarat, ja sam bio te sreće i dobio sam 2 odmah :-), većina ostalih je ostala odgovarat. 3 pitanja, odgovoriš i onda ih ideš objasnit pred profesorom usmeno. Navodno gadno iskustvo, jedini izvor nam je bila neka skripta napravljena od kolega, pripremao sam se do zadnjeg trenutka i onda mi je rekao da netrebam odgovarat. Znate koje olakšanje? {#}

THomson kaže...

moze netko tko je bio na predavanju napisati pravila ocjenjivanja i struktura bodovanja za prolaz fizike itd..nigdje na webu ne pise

Imaš 2 kolokvija, na svakom 2 zadatka i 4 zadataka iz teorije. Sad sam našao u arhivi:

"Na kolokviju će biti 4 teorijska pitanja i 2 zadatka. Za prolaz je potrebno točno riješiti  2 pitanja i 1 zadatak.

Na kolokviju nije dozvoljeno korištenje formula. Potrebno je ponijeti papir za pisanje, kalkulator (nema posudjivanja) i indeks ili x-icu."

Ako padnete teoriju, a ne zadatke, teoriju možete ponovno pisat, a zadatci ti se priznaju.

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
g12356 kaže...

Rekao si nešto da će nam na 2. semestru gdsiu biti kompliciran,sva sreća da sam ja u srednjoj bio Računalni tehničar,pa sam imao 5-6 predmeta iz kojih mogu predznanja na to primijeniti,pregledao sam malo skripte i totalno mi ''budi sjećanja'',a i imali smo nezgodne profesore sa tih predmeta.Isto fizika magnetizam bi mi trebalo biti samo podsjećanje.

Točno fizika je samo podsjećanje, no GDSiU je druga priča. Do K-Tablica sam učio u srednjoj no dalje nisam ili se jednostavno tog nesjećam, a prije će biti ovo prvo.

Na početku je kako-tako lagano no kada krenu bistabili, dekoderi i slično neće biti baš lagano. Potrudite se da kolokvije što bolje napišete tako da usmeni odgovarat, ja sam bio te sreće i dobio sam 2 odmah :-), većina ostalih je ostala odgovarat. 3 pitanja, odgovoriš i onda ih ideš objasnit pred profesorom usmeno. Navodno gadno iskustvo, jedini izvor nam je bila neka skripta napravljena od kolega, pripremao sam se do zadnjeg trenutka i onda mi je rekao da netrebam odgovarat. Znate koje olakšanje?  {#}

Sjećam se bistabila,dinamičke i statičke analize,astabila,monostabila...to me ubijalo u pojam dok to nisam konačno skontao.

Traže Linux sistemskog administratora,ja iako sam Linux korisnik ja još uvijek ne mislim da sam na razini njihovog zadatka,pa vam evo prenosim vijest:

http://info.tvz.hr/index.php?prikaz=inf

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 19:53 (g12356).
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Dali se onda zna ima li sutra matematike ili imamo slobodan dan? Također, ima li vježbi iz fizike, i gdje je P1-sjever?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
slobodan dan
Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
15 godina
neaktivan
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Ok, a gdje je P1-sjever? jel to predavaona 1 sjever ili sta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
starkyeh01 kaže...

Ok, a gdje je P1-sjever? jel to predavaona 1 sjever ili sta?

P1, P2, P3 (predavaona 1,2,3) su ti na starom fsb-u.

P1 je na prvom katu, P2 na drugom, P3 na trećem, sve su desno na kraju hodnika.

13 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

jel zna ko kaj treba jos napravit nakon kaj smo izvadili e-indeks da bi se konacno upisali????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dklar kaže...

jel zna ko kaj treba jos napravit nakon kaj smo izvadili e-indeks da bi se konacno upisali????

Pretpostavljam da smo sada već upisani...Kaj te to studomat zeza ili te zabrinjava 0kn na računu eindeksa?

15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Sta sad mozemo pofignuti e-index? Jer ja nisam vidio nikakvu obavijest

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
starkyeh01 kaže...

Sta sad mozemo pofignuti e-index? Jer ja nisam vidio nikakvu obavijest

Da, može se podići

13 godina
neaktivan

ma ne nego mi se ne dopada ta njihova procedura, dns mi zenska kaze da treba neku stud. anketu ispunit pa onda kazu da je vise ne treba ispunjavat nezz vise ni sam

16 godina
mislis statisticki list? ma to ispunis online
Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
13 godina
neaktivan

ma to sam ispunio

http://anketa.tvz.hr/struka/ o ovom ti pričam

16 godina
ma to netreba
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Prijaviš se moj.tvz.hr i to ti je tamo negdje,onda kada ispuniš to obavezno ispišeš web stranicu koja ti se pojavi.

Dali je netko provjerio dali je bilo matematike?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 20:30 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Sutra imamo vježbe iz fizike? (Grupa 3 )

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 21:03 (starkyeh01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da imaš ih.

Dali je tko provjerio dali smo imali matematiku danas?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 21:34 (g12356).
17 godina
odjavljen
TVZ-Informatika

Pokušavam ući na dodijeljeni mail račun oblika "ime.prezime@tvz.hr" ali ne mogu se prijaviti uz pomoć lozinke koju koristim kod studomata i "iprezime@tvz.hr" računa. Da li sam nešto propustio?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Lozinka za studomat nema veze s lozinkom za web. Taj papir s lozinkom za web/carnet ste vjerojatno dobili pri upisu pa pogledaj.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

e ekipa jel imamo matematiku u ponedjeljak ujutro vjezbe ili jos ne??????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Kolega iz grupe 3 je napravio grupu na faceu za sve brucoše informatike, koji su iz grupe tri, ako biste se htjeli pridruzit posaljite mi poruku sa imenom i prezimenom, pa vas dodam na faceu i ubacim u grupu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

MIslim da nemamo ali je meni to blizu pa ću svejedno provjerit.

15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Može li mi tko pommoći na ovoj temi:

http://forum.sztvz.hr/showthread.php?p=108172#post108172

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

Odi na sljeme i gotovo, neće ti borilačke vještine pomoći protiv chuck norrisa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 0:04 (Hyperion).
16 godina
odjavljen
g12356 kaže...

Možeš kombinirati.

Hyperion kaže...

Mi idemo, jel tako Draž?

Jaco,moja mater te traži!
17 godina
vexx5555 kaže...
Hyperion kaže...

Mi idemo, jel tako Draž?

Naravno, ako još nisi prijavi se za sljeme na tvz GRO.

Idemo 15.10.

17 godina
Hyperion kaže...
vexx5555 kaže...
Hyperion kaže...

Mi idemo, jel tako Draž?

Naravno, ako još nisi prijavi se za sljeme na tvz GRO.

Idemo 15.10.

Pa zar ne počne već ovaj tjedan?

LoL username: UnimatriX (EU NE) HoN username: ArmageddonX
16 godina
odjavljen
Unimatrix 007 kaže...

Pa zar ne počne već ovaj tjedan?

http://nastava.tvz.hr/tzk-GRO/ptu.htm 

Već sam se prijavio. ;)

Jaco,moja mater te traži!
Nova poruka