Rekao si nešto da će nam na 2. semestru gdsiu biti kompliciran,sva sreća da sam ja u srednjoj bio Računalni tehničar,pa sam imao 5-6 predmeta iz kojih mogu predznanja na to primijeniti,pregledao sam malo skripte i totalno mi ''budi sjećanja'',a i imali smo nezgodne profesore sa tih predmeta.Isto fizika magnetizam bi mi trebalo biti samo podsjećanje.
Točno fizika je samo podsjećanje, no GDSiU je druga priča. Do K-Tablica sam učio u srednjoj no dalje nisam ili se jednostavno tog nesjećam, a prije će biti ovo prvo.
Na početku je kako-tako lagano no kada krenu bistabili, dekoderi i slično neće biti baš lagano. Potrudite se da kolokvije što bolje napišete tako da usmeni odgovarat, ja sam bio te sreće i dobio sam 2 odmah :-), većina ostalih je ostala odgovarat. 3 pitanja, odgovoriš i onda ih ideš objasnit pred profesorom usmeno. Navodno gadno iskustvo, jedini izvor nam je bila neka skripta napravljena od kolega, pripremao sam se do zadnjeg trenutka i onda mi je rekao da netrebam odgovarat. Znate koje olakšanje?
moze netko tko je bio na predavanju napisati pravila ocjenjivanja i struktura bodovanja za prolaz fizike itd..nigdje na webu ne pise
Imaš 2 kolokvija, na svakom 2 zadatka i 4 zadataka iz teorije. Sad sam našao u arhivi:
"Na kolokviju će biti 4 teorijska pitanja i 2 zadatka. Za prolaz je potrebno točno riješiti 2 pitanja i 1 zadatak.
Na kolokviju nije dozvoljeno korištenje formula. Potrebno je ponijeti papir za pisanje, kalkulator (nema posudjivanja) i indeks ili x-icu."
Ako padnete teoriju, a ne zadatke, teoriju možete ponovno pisat, a zadatci ti se priznaju.