Huawei P40
- poruka: 1.086
- |
- čitano: 428.693
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo kako to u mene izgleda
hahahahha, pa ti pričaš jedno a sustav pokazuje drugo.
Na 47% imaš skoro 3h Sot-a, a kažeš da imaš 4h sot-a. Znaći da ti sljedećih 47% ode na 1h Sot-a.
evo kako to u mene izgleda
hahahahha, pa ti pričaš jedno a sustav pokazuje drugo.
Na 47% imaš skoro 3h Sot-a, a kažeš da imaš 4h sot-a. Znaći da ti sljedećih 47% ode na 1h Sot-a.
ovo mu je na mate 30.
on priča za p40p da je imao 4 sata SOT
E i da, 90hz stalno upaljeno. Na P30 pro je bila možda nesto sitno bolja baterija, ali vjerujem da je to zbog 60/90 hz.
Ali to se podrazumijeva.
Ali to se podrazumijeva.
ajde drago mi je da ti je mob legao i da si se stvarno uvjerio da ima života i bez GMS-a
za mjesec dana se nećeš sjećat zbog čega ti je uopće falio
koga?
Pričamo o googleu 😇
@bender_007
Reci mi da li ce taj tvoj programcic raditi i na drugim Huawei uredjajima ili samo na P40?
Konkretno me zanima Huawei MatePad 10,4", koliko sam citao on ima noviji firmware i za sada nije moguce na njega staviti LZPLAY pa me zanima imas li ti rijesenje za to?
@bender_007
Reci mi da li ce taj tvoj programcic raditi i na drugim Huawei uredjajima ili samo na P40?
Konkretno me zanima Huawei MatePad 10,4", koliko sam citao on ima noviji firmware i za sada nije moguce na njega staviti LZPLAY pa me zanima imas li ti rijesenje za to?
To moramo probati, ne znam zaista - zbog tog razloga sam stavio reportanje unutar aplikacije, znaci mozes kliknuti "DA, radi" ili "NE, ne radi" i onda dobijem "model, emui verziju i radi ili ne radi"
Prvo radim za ono sto trenutno imam, ne mogu garantirati za ostalo :), ljudi kojima je zaista bitno da nesto radi, drage volje ce napraviti downgrade ukoliko je moguce.
-samo mala napomena, stavio sam restrikciju, aplikacija se NECE pokrenuti ako android nije 10, to je da iskljucim nepoznanice. Kasnije cemo vidjeti sta je s 9
Nije extra koristenje, sot 3 sata.
Ali da ga mrcvarim ne znam kako nebi mogao potrosit bateriju.
A reko bi kolega Karlanal da moje misljenje uzima s dozom rezerve.
Na kraju si mu ti sam potvrdio trajanje baterije.
Vise traje tebi nego meni...
Gdje god sam pročitao , svi hvale bateriju.
Nakon p30p i mate20p nisam nista manje ocekivao od p40p.
Po meni oni su tu negdje, veci ekran, baterija, kamera kod Note 9, a kod Lite je vise ROM-a.
Mislim da bas ne ide najbolje prodaja Huawei-jevih mobitela zbog losih vijesti sa zabranom od strane SAD-a i posljedicno nemogucnoscu koristenja googlea, pa su zato spustili cijenu i poklanjaju narukvicu.
Ako hoćeš iskreno....Redmi Note 9 pro uzmi.
Pošto se radi o jeftinim uređajima stvarno nema smisla da se u toj kategoriji j... s googleom.
Hauwei Cloud...
Pristupi njoj preko kompa pa češ vidjet backup galerije.
Pošto se radi o jeftinim uređajima stvarno nema smisla da se u toj kategoriji j... s googleom.
bez zajebancije, google mi ne fali niti 1%.
Ništa što sam koristio od google mi nije značajno.
gmail koristim na default aplikaciji
chrome nisam ni prije koristio - opera
gmaps je super - waze također
youtube - vanced , puno bolji
npr da ne mogu koristiti whatsapp ili tako neku značajnu aplikaciju, onda nebi sigurno pristao na mob bez google-a.
Čak mi se čini da mob bolje radi bez GMS-a.
bez zajebancije, google mi ne fali niti 1%.
Ništa što sam koristio od google mi nije značajno.
gmail koristim na default aplikaciji
chrome nisam ni prije koristio - opera
gmaps je super - waze također
youtube - vanced , puno bolji
npr da ne mogu koristiti whatsapp ili tako neku značajnu aplikaciju, onda nebi sigurno pristao na mob bez google-a.
Čak mi se čini da mob bolje radi bez GMS-a.
Da ne radi whats app ne bi uopće kupio Huawei...
Rekao sam ja da bolje mob radi bez GMS-a.
@Shelby_09 Ako je preko Ekupi onda je promocija za band 4 bila do jučer.
Pričamo o googleu 😇
pa zajebajem.tr, na foru da sam već zaboravio kompletno na google, nemoj bit r36

Pričamo o googleu 😇
pa zajebajem.tr, na foru da sam već zaboravio kompletno na google, nemoj bit r36
hahaahah ;)
zadovoljan sam , malo me kamera još muči.
Ali budem i to pohvatao.
Naručio sam ga ja jučer, al vidim da je produžena promocija tako da se još stigne...
Naručio sam ga ja jučer, al vidim da je produžena promocija tako da se još stigne...
Osim, naravno, nedostatka GMS-a, mana je i kamera, pogotovo snimanje videa koje je ograniceno na 1080p 30fps i to bez ikakve stabilizacije, jako lose...
Baterija je super, ekran vrlo dobar...
Vidim sad, jutros je pisalo do 13.09.
Valjda im slabo ide prodaja.
Razmišljam da i ja naručim P40 Lite pa ženi dam narukvicu....